Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκαψα τον SSD και τα έχω  φορτώσει όλα στον απλό  σκληρό των 500 gb.

Εμένα τα windows έχουν ξεπεράσει τα  100 gb δεν ξέρω να τα καθαρίσω και πολλές φορές πίνω καφέ και περιμένω να κάνει εκκίνηση.  :D

Όσο δουλεύει θα τον αφήνω έτσι.Άμα τα παίξει θα τον πάω σε κανένα ειδικό για γενική εκαθάριση.Σιγά μη κάτσω να σκάσω.:P

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εγώ έκαψα τον SSD και τα έχω  φορτώσει όλα στον απλό  σκληρό των 500 gb.

Εμένα τα windows έχουν ξεπεράσει τα  100 gb δεν ξέρω να τα καθαρίσω και πολλές φορές πίνω καφέ και περιμένω να κάνει εκκίνηση.  :D

Όσο δουλεύει θα τον αφήνω έτσι.Άμα τα παίξει θα τον πάω σε κανένα ειδικό για γενική εκαθάριση.Σιγά μη κάτσω να σκάσω.:P

Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να τρέξεις ένα ccleaner για να καθαρίσεις μερικά gb σκουπίδια;

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να τρέξεις ένα ccleaner για να καθαρίσεις μερικά gb σκουπίδια;

Για σένα δεν είναι.Για μένα είναι να να ανεβαίνω στη χιονισμένη Πάρνηθα χωρίς αλυσίδες.:D

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Για σένα δεν είναι.Για μένα είναι να να ανεβαίνω στη χιονισμένη Πάρνηθα χωρίς αλυσίδες.:D

Δεν είναι κάτι φοβερό. Κατεβάζεις το πρόγραμμα, το στήνεις και πατάς πρώτα ανάλυση και μετά καθαρισμός.

Ποιο δύσκολο είναι να φτιάξεις το καφέ. ;)

6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

46ΜΒ  μονο μου καθαρισε.

Τσεκάρισε στο Σύστημα->Αναφορές σφαλμάτων και στο Για προχωρημένους->Καταγραφή γεγονότων.

Μετά στο Κουμπί Εργαλεία πήγαινε στην επαναφορά συστήματος και καθάρισε όλα τα σημεία εκτός του τελευταίου (που δεν σε αφήνει έτσι κι αλλιώς να καθαρίσεις).

Από εκεί και πέρα άστο γιατί αν δεν ξέρεις μπορεί να τα μπλέξεις χειρότερα. :)

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, micos000 είπε

Δεν είναι κάτι φοβερό. Κατεβάζεις το πρόγραμμα, το στήνεις και πατάς πρώτα ανάλυση και μετά καθαρισμός.

Ποιο δύσκολο είναι να φτιάξεις το καφέ. ;)

Τσεκάρισε στο Σύστημα->Αναφορές σφαλμάτων και στο Για προχωρημένους->Καταγραφή γεγονότων.

Μετά στο Κουμπί Εργαλεία πήγαινε στην επαναφορά συστήματος και καθάρισε όλα τα σημεία εκτός του τελευταίου (που δεν σε αφήνει έτσι κι αλλιώς να καθαρίσεις).

Από εκεί και πέρα άστο γιατί αν δεν ξέρεις μπορεί να τα μπλέξεις χειρότερα. :)

Έχει κανένα πρόγραμμα στα Ελληνικά να δοκιμάσω γιατί με τα Αγγλικά είμαι τσακωμένος.Και αν τα σβήσω όλα εσύ θα την πληρώσεις μετά.:angry:.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Έχει κανένα πρόγραμμα στα Ελληνικά να δοκιμάσω γιατί με τα Αγγλικά είμαι τσακωμένος.Και αν τα σβήσω όλα εσύ θα την πληρώσεις μετά.:angry:.

Εδώ δες οδηγό για το Ccleaner

https://www.supereverything.gr/2016/08/ccleaner-katharismos-ypologisti.html

και Video εδώ

προσπάθησε να τα κάνεις με υπομονή B)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως απο το screenshot φαινεται οτι τα windows 7 απο τα 118GB του SSD, τα 65GB ειναι κατειλλημενα εκ των οποιων τα 40-45 ειναι τα Windows + τα προγραμματα οπως αναφερεις (μου ακουγεται λιγο το 40 μαζι με προγραμματα εκτος και αν εχεις 2-3 μονο), αρα μας μενουν 25GB που μπορει να ειναι αρχεια στο Documents ή καποια ξεχασμενα στο Personal folder.
Εαν η πλειοψηφια των GB βρισκεται στο appdata τοτε ειτε κατα την απεγκατασταση προγραμματων αφησε πολλα σκουπιδια ειτε καποιο απο τα προγραμματα αφηνει data που ολο και μεγαλωνει με την παροδο του χρονου.
Επισης μπορει να ειναι η δεσμευση του Page file ή του System Restore.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...