Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε 128αρι ssd δισκο εχω τα windows 7 . Φαινοντε κατηλλειμενα τα 80GB που σιγουρα εχουν σκουπιδια .Συνηθως η εγκατασταη με ολα μου τα προγραμματα δεν ξεπερναει τα 40GB. Οτι αρχεια temp βρηκα τα εσβησα . Πως μπορω να εντοπισω και να σβησω αλλα περιττα αρχεια ? Εχω κανει και εκκαθαριση δισκου απο τα βοηθηματα των windows . Ευχαριστω. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
vAg0s97 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Παρά είναι ανησυχητικό το νούμερο που αναφέρεις....80GB "περιττά" αρχεία δεν γεννιούνται έτσι σε ένα σύστημα. Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση του δίσκου μέσω του εργαλείου που προσφέρεται από τα Windows , κάνοντας δεξί κλικ-ιδιότητες στον δίσκο και έπειτα εκκαθάριση δίσκου. Επίσης επέλεξε από την εκκαθάριση και για αρχεία συστήματος και σβήσε ότι σου επιτρέπει! Ακόμη μπορείς να χρησιμοποιήσεις 3rd party programms όπως για παράδειγμα το ccleaner και δες μήπως μπορείς να καθαρίσεις κάτι μέσω από αυτό. Είναι πολλά τα 80gb πάντως για να είναι από τον "αέρα"...ψάξε σε όλους τους φακέλους του χρήστη και δες για αρχεία από λήψεις-βίντεο κλπ Άμα συνεχίζει να είναι κατειλημμένος αυτός ο χώρος χωρίς να ξέρεις τι είναι...τότε είναι μονόδρομος το φορμάτ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισως το διατυπωσα λαθος .Απο τα 80GB που ειναι κατηλλειμενα τα 40-45 ειναι το λειτουργικο μαζι με τα προγραμματα οποτε τα ...σκπυπιδια ειναι καπου 40GB . Δοκιμασα αυτα που λες αλλα μικρο το κερδος .Το ccleaner μου αφαιρεσε μονο 6ΜΒ. Διορθωση: Τωρα βλεπω μετα απο επανεκκινηση οτι τα κατειλμμενα ειναι 53GB .Καλη βελτιωση . Οτι αρχεια εχω κατεβασει τα αποθηκευω σε αλλο δισκο ή partition . Ευχαριστω. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Γιάννης Platano
Conan2046 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Είχα παρόμοιο πρόβλημα και ένα μεγάλο μέρος του δίσκου ήταν δεσμευμένο από τον φάκελο c:\windows\Installer. Αν έχεις παρόμοιο θέμα το PatchCleaner κάνει θαύματα καθώς δεν είναι σωστό να αρχίσεις να τα διαγράφεις μόνος σου. 3
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Γιάννη κάποιο πρόγραμμα για να δεις που είναι τα περισσότερα αρχεία. Δες το https://windirstat.net/ 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, micos000 είπε Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Γιάννη κάποιο πρόγραμμα για να δεις που είναι τα περισσότερα αρχεία. Δες το https://windirstat.net/ Ευχαριστω.Απο που το κατεβαζουμε απο την σελιδα που παραπεμπεις ?
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ναι. Και για να μην ψάχνεις πολύ, το απευθείας λινκ για τον τελευταίο installer είναι εδώ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι. Και για να μην ψάχνεις πολύ, το απευθείας λινκ για τον τελευταίο installer είναι εδώ. Ευχαριστω πολυ .Στο C/users/Γιαννης/Appdata μου βρισκει 9GB αλλα φοβαμαι να σβησω κατι . Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Γιάννης Platano
ss13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω πολυ .Στο C/users/Γιαννης/Appdata μου βρισκει 9GB αλλα φοβαμαι να σβησω κατι . Ο συγκεκριμένος φάκελος περιέχει και αρχεία εφαρμογών που χρειάζονται , άρα πρέπει να ξέρεις τι θα σβήσεις νομίζω https://www.adslgr.com/forum/threads/461758-Απορια-περι-κρυφων-φακελων-(AppData-Roaming) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, ss13 είπε Ο συγκεκριμένος φάκελος περιέχει και αρχεία εφαρμογών που χρειάζονται , άρα πρέπει να ξέρεις τι θα σβήσεις νομίζω https://www.adslgr.com/forum/threads/461758-Απορια-περι-κρυφων-φακελων-(AppData-Roaming) Κι εγω αυτο φανταστηκα κα δεν τον πειραζω .Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Στον appdata ναι, αλλά σε ποιον υποφάκελο έχει τα ποιο πολλά; Κάποια μπορείς να τα σβήσεις.
Diskimpex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Kαι το disk clean up του λειτουργικου κανει δουλεια
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, micos000 είπε Στον appdata ναι, αλλά σε ποιον υποφάκελο έχει τα ποιο πολλά; Κάποια μπορείς να τα σβήσεις. C:\Users\Γιάννης\AppData\Local εχει τα πιο πολλα πανω απο 7GB .
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Με το ccleaner δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό; Εγώ είχα στον local 4gb και στον roaming 5 και έπεσαν στα μισά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα