ioannis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Τρεχω το ubuntu 16.04 LTS και θα ηθελα να μαθω τι πρεπει να κανω, ωστε οταν ανοιγω μια εφαρμογη να τοποθετειται στο κεντρο του desktop. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 με ποιο περιβαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, what_if είπε με ποιο περιβαλλον linux 32 λεπτά πριν, ioannis είπε linux Τελικα αυτο γινεται απο τον Compiz configuration settings manager. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, what_if είπε με ποιο περιβαλλον 4 ώρες πριν, ioannis είπε linux Johnny εισαι ενας μικρος θεουλης , μην ακουσεις κανεναν αλλον αν σου πει κατι διαφορετικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mphxths είπε Johnny εισαι ενας μικρος θεουλης , μην ακουσεις κανεναν αλλον αν σου πει κατι διαφορετικο Γεια σου φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakos1112 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 @ioannis ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ για να καταλαβεις τι ρωτησε ο what_if https://el.wikibooks.org/wiki/Linux_για_αρχάριους/Επιλογή_διανομής#Desktop_Environments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ενταξει μωρε ,εχει βαλει καποιο de που εχει το compiz ως compositor οποτε κ το σεταρε κανεις μας δεν ξεκινησε ξεροντας τα παντα ,θα τα βρει στην πορεια Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από what_if Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ρε παιδια λέει ubuntu σκέτο δεν είπε ubuntu / kubuntu / xubuntu / ubuntu-mate / ubuntu-gnome . και τα λοιπα ..λογικα το default του unity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, jemadux είπε ρε παιδια λέει ubuntu σκέτο δεν είπε ubuntu / kubuntu / xubuntu / ubuntu-mate / ubuntu-gnome . και τα λοιπα ..λογικα το default του unity ubuntu-gnome. Λοιπον φιλοι μου, τον αλλο μηνα γινομαι 80 χρονων. Ειμαι συνταξιουχος εκπαιδευτικος και εχω τα windows 10, αλλα ολες τις δουλειες μου τις κανω απο το ubuntu. Απο το τελευταιο διαβαζω εφημεριδες. παρακολουθω την αλληλογραφια μου, ψαχνω για προγραμματα και πολλα αλλα' Ζητω λοιπον την κατανοηση σας. Σας ευχαριστω πολυ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 σου ευχομαι να τα χιλιασεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tritonas00 είπε σου ευχομαι να τα χιλιασεις! Ευχαριστώ για τις ευχες σου tritonas00. Ηταν πολυ ευγενικο. Υπηρετησα 40 χρονια και ειχα αριστες σχεσεις με τους μαθητες μου, γιατι τους εβλεπα σαν παιδια μου. Τωρα οταν μου στελνουν ευχες , οπως εσυ, συγκινουμαι πολυ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από ioannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Χαρά στο κουράγιο σου! Κάτι τέτοια με κάνουν πολύ χαρούμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω φιλε Sarakine, εσεις οι νεοι μου δινετε κουραγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα