Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φόρουμ. Λοιπόν πριν από λίγες μέρες ένας φίλος πήρε λάπτοπ απ τον κωτσόβολο και τον έβαλαν να κάνει και αυτή την έξτρα εγγύηση του μαγαζιού. Ειναι κανα 15αρι το μήνα νομίζω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Τέλος πάντων. Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι αξίζει αυτό το πράγμα; Τι παραπάνω σου δίνει απ την κανονική εγγύηση; Το ρωτάω γιατί νομίζω ότι έκανε βλακεία που υπέγραψε κάτι τέτοιο αλλά μπορεί να κάνω λάθος και όντως να αξίζει. Τι λέτε;

Δημοσ.

Είναι απάτη αυτό το πράγμα, δεν κερδίζει τίποτα.

Πηγη μου όσοι την είχαν και την χρειάστηκαν, δεν τους κάλυψε πουθενά.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Jim D. Ace είπε

Καλησπερα στο φόρουμ. Λοιπόν πριν από λίγες μέρες ένας φίλος πήρε λάπτοπ απ τον κωτσόβολο και τον έβαλαν να κάνει και αυτή την έξτρα εγγύηση του μαγαζιού. Ειναι κανα 15αρι το μήνα νομίζω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Τέλος πάντων. Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι αξίζει αυτό το πράγμα; Τι παραπάνω σου δίνει απ την κανονική εγγύηση; Το ρωτάω γιατί νομίζω ότι έκανε βλακεία που υπέγραψε κάτι τέτοιο αλλά μπορεί να κάνω λάθος και όντως να αξίζει. Τι λέτε;

Δεν τον εβαλαν υποχρεωτικά να βάλει την εξτρα εγγυηση. Του το προτειναν και αυτός δεχτηκε. Επισης δε νομιζω να ειναι 16/μηνα, ειναι ενα παγιο ποσο, εκτος αν εβαλαν και το ποσο αυτό σε δόσεις. Πες του να κοιταξει το συμβόλαιο και τους ορους υπαναχώρησης. Αν εχει τη δυνατοτητα με επιστροφη χρηματων να το κάνει

Γιατί;

Διότι αν του κάτσει στραβή και το παει για εξτρα εγγυηση θα ακουσει απειρες δικαιολογίες για να μην τον καλύψουν. 

Extra εγγύηση αγοραζουμε ΜΟΝΟ απο τη μαμα εταιρεία (οταν το παρεχει σαν υπηρεσία)

Δημοσ.

Ναι δεν είπα οτι τον έβαλαν υποχρεωτικά. Απλά την πάτησε μιας και δεν ξέρει και πολλά από τέτοια και υπέγραψε προφανώς οικειοθελώς. Ωραία λοιπόν θα του πω να τσεκάρει το συμβόλαιο και αν μπορεί να το σπάσει. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

Κανονικά όταν κάνεις κάποιο συμβόλαιο έχεις 15 μέρες περιθώριο που μπορείς να το αναίρεσης, δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά γιατί δεν μένω Ελλάδα, αλλά πρέπει για όλες τις χώρες της Ευρώπης να ισχύει το ίδιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...