seftynw Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας.Εκανα αιτηση στη γουιντ για συνδεση 24μ αλλα μου ειπαν δεν δινουν εξοπλισμο και πρεπει να αγορασω μονος μου.Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μηχανημα μεχρι 50 ευρω?Γενικα δε με ενδιαφερει να κανω πολλα πραγματα απλα να εχει καλο σημα και να μην αποσυνδεεται
mpentenis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Πες τους οτι θες να ακυρώσεις την αίτηση και να πάς αλλού γιατι άλλος πάροχος σου το δίνει δωρεάν.
seftynw Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ναι να το κανω αλλα τι θα γινει?Το πολυ πολυ να μου δωσουν κανενα σαπιο που δε θα πιανει στο διπλα δωματιο οποτε θα πρεπει παλι να αγορασω καινουργιο
jkoukos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Εδώ και πολλούς μήνες (πάνω από χρόνο) Vodafone και Wind δεν δίνουν πλέον συσκευή με χρησιδάνειο σε συνδέσεις ADSL (μόνο σε VDSL). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια δικιά σου θέλεις ή να αγοράσεις (~20€) κάποια από τα καταστήματά τους. 1
seftynw Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Οτι και να αγορασω το ιδιο ειναι δηλαδη?Επειδη ειδα οτι υπαρχουν με 20€ με 50 αλλα και ακομη ακριβοτερες ειπα μηπως αξιζε να δωσω λιγα χρηματα να παρω κατι λιγο καλυτερο
croesus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Θα ήθελα να σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία. Σε σύνδεση HOL χρησιμοποιούσα, αυτό που μου είχε δώσει ο πάροχος [zte 108], αλλά επειδή δεν εξυπηρετούσε, σε κάτι εξειδικευμένο, που χρειαζόμουν [WOL], αγόρασα ένα μέτριο tplink [9977] με 48,00€. Ένα έχω να σου πω, σαν την ημέρα με τη νύχτα η διαφορά. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, αξίζει και με το παραπάνω, να επενδύσει σε έναν router του εμπορίου. 1
seftynw Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση croesus.Διαβασα και τις κριτικες στο σκρουτς και θα παρω κι εγω το ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα