Προς το περιεχόμενο

modem router για wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εκανα αιτηση στη γουιντ για συνδεση 24μ αλλα μου ειπαν δεν δινουν εξοπλισμο και πρεπει να αγορασω μονος μου.Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μηχανημα μεχρι 50 ευρω?Γενικα δε με ενδιαφερει να κανω πολλα πραγματα απλα να εχει καλο σημα και να μην αποσυνδεεται

Δημοσ.

Ναι να το κανω αλλα τι θα γινει?Το πολυ πολυ να μου δωσουν κανενα σαπιο που δε θα πιανει στο διπλα δωματιο οποτε θα πρεπει παλι να αγορασω καινουργιο

Δημοσ.

Εδώ και πολλούς μήνες (πάνω από χρόνο) Vodafone και Wind δεν δίνουν πλέον συσκευή με χρησιδάνειο σε συνδέσεις ADSL (μόνο σε VDSL).

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια δικιά σου θέλεις ή να αγοράσεις (~20€) κάποια από τα καταστήματά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να αγορασω το ιδιο ειναι δηλαδη?Επειδη ειδα οτι υπαρχουν με 20€ με 50 αλλα και ακομη ακριβοτερες ειπα μηπως αξιζε να δωσω λιγα χρηματα να παρω κατι λιγο καλυτερο

Δημοσ.

Θα ήθελα να σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία. Σε σύνδεση HOL χρησιμοποιούσα, αυτό που μου είχε δώσει ο πάροχος [zte 108], αλλά επειδή δεν εξυπηρετούσε, σε κάτι εξειδικευμένο, που χρειαζόμουν [WOL], αγόρασα ένα μέτριο tplink [9977] με 48,00€. Ένα έχω να σου πω, σαν την ημέρα με τη νύχτα η διαφορά. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, αξίζει και με το παραπάνω, να επενδύσει σε έναν router του εμπορίου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση croesus.Διαβασα και τις κριτικες στο σκρουτς και θα παρω κι εγω το ιδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...