Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για αγορά Bluetooth ακουστικών, κυρίως για σύνδεση με Android smartphone . Το budget είναι έως 50€ και δεν εχω κανέναν άλλον περιορισμό. Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Manjaro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 https://www.amazon.de/Bluedio-T4S-Turbine-Cancelling-Ohrpolster-Schwarz/dp/B073DR5ZPQ/ref=pd_sbs_23_9?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=5498QBRC09NVBMSJ95G8
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω βρει κι εγω διαφορα random μοντελα και απο μακρες πιο αξιολογες απ' την Bluedio. Γιατι προσπερασες τα αντιστοιχης τιμης Philips, Sony, House of Marley, Plantronics κτλ; Εχεις μηπως θετικες προσωπικες εμπειριες απ' το συγκεκριμενο μοντελο; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Σαϊνόμπι
Manjaro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.de/Philips-SHB3075BK-Bluetooth-Kopfhörer-Mikrofon-Stunden-schwarz/dp/B00VSTJ2WO/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1516616407&sr=1-1&keywords=Philips+bluetooth+headphones Αυτά λες; λιγότερα features χειρότερα μαξιλαράκια, δεν μαρέσουν εμφανισιακά (αν και ειναι διακριτικά λόγω χρώματος έχουν κάτι απωθητικό/φλωρέ είναι και μικρά πολύ) είναι εκτός budget (υπάρχουν και μεταφορικά + ΦΠΑ) δεν φαίνονται άνετα στην στέκα (0 μαξιλαράκια ή ελαστικότητα) και τα άλλα είχαν καλές αξιολογήσεις.. γενικά με 50 ευρώ δεν παίρνεις κάτι σπουδαίο έτσι και αλλιώς (σε απλά πόσο μάλλον ασύρματα) οπότε θα έπαιρνα αυτά που μου αρέσουν εμφανισιακά φαίνεται να έχουν άνετα μαξιλαράκια και ηχομονωτικά (δηλαδή να κλείνουν καλά με μια εφαρμοστή φαρδιά επιφάνεια γύρο στα αφτιά ) και θα κοιτούσα να έχουν καλές κριτικές αν έβρισκα πάνω απο ένα ζευγάρι με αυτά τα χαρακτηριστικά θα έπαιρνα αυτό με τα περισσότερα features και την χαμηλότερη τιμή. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα