Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας είμαι 23 χρονών έχω τελειώσει με στρατό και δουλεύω  εποχιακά σε ένα ξενοδοχείο,γ

γίνεται μόνο με (εποχιακή δουλειά) να νικιάσω σπίτι? (η πρέπει να βρω κάτι χειμώνα καλοκαίρι?) και τελευταίο τη αξήζη περισότερο η ενοικιάση η η αγορά?  (πρώτη φορά νοικιάζω και δεν έχω ιδέα παρακαλώ εξηγήστε μου αναλυτικά) ευχαρηστώ!!!!!!!

Δημοσ.

Εννοείται Αγορα.. Τι καλύτερο απ το να εχεις την ιδιοκτησία σου. Τωρα αν δεν εχεις μονιμη δουλειά ουτε το ενοίκιο αξίζει. Κατσε στο πατρικό μεχρι να στεριωσεις επαγγελματικά . 

Δημοσ.

Πρωτο νοίκιασα πριν 8-10 χρόνια. Μέχρι τώρα υπολογίζω ότι έδωσα στα 30k σε ενοίκια. Κακώς δεν αγόρασα σπίτι. (Περίμενα ότι θα έφευγα στην 4ετια-5ετια)

αγορα με τα 1000 αν έχεις €€€

Δημοσ.

Αν τα έχεις όντως είναι καλό να πάρεις δικό σου σπίτι. 

Βέβαια το νοικι έχει τα δικά του καλά με σημαντικότερο το ότι όποτε γουστάρεις σηκώνεσαι και φεύγεις.

Σκέψου να πάρεις ένα σπίτι/διαμέρισμα και για Χ Υ λόγους υποβαθμιστεί η περιοχή τα επόμενα χρόνια, εκεί θα έχεις μεγάλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Για καλό σπίτι θα έλεγα να το αποφύγεις αυτή τη στιγμή και να δεις που κάτσει ο κουρνιαχτός με τους επερχόμενους ηλεκτρονικούς πληστηριασμούς.

Μπορεί να δούμε πτώση τιμών που δεν φανταζόμαστε αν και έχουν πέσει ήδη αρκετά αλλά αρκετοί πωλητές ακόμη ζουν σε συννεφάκια.

Τώρα για μία γκαρσονιέρα ας πούμε κεντρικά αν μένεις κέντρο δεν θα έλεγα όχι μιας και εκεί μπορείς να βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή,οπότε σε 5-10  χρονάκια θα έχεις κερδίσει τα λεφτά που θα δώσεις.

Δημοσ.

η βασικη μου ερώτηση είναι για να νοικιάσεις η να αγοράσεις σπίτι πρεπει να έχεις δουλειά χειμώνα καλοκαίρι  η μπορείς και με εποχιακή???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα το κεφάλαιο για την αγορά του σπιτιού πως ακριβώς θα βρεθεί? Τι καταφέρνεις να αποταμιεύσεις από τα 600 ευρώ?

Επεξ/σία από christakos07
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...