Διονύσης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά βοηθήστε με. Μέχρι τώρα έκανα buckup ταινιών σε CD-R (και επειδή θέλω ποιότητα μου έβγαιναν 2 ή 3 CDs) και τις έβλεπα κανονικά σε "τσιπαρισμένο" XBOX (με οδηγό SAMSUNG) με τον Media Player 2.3. Τώρα πήρα DVD-RW (TEAC W50D) και έγραψα σε ένα DVD-R 2 ταινίες DivX (που κανονικά θα ήθελα 6 CDs). Ενώ μου εμφανίζει τα 2 αρχεία avi στη σχετική λίστα, στα My Videos στο XBOX, όταν επιλέγω κάποιο από αυτά δεν τα παίζει (γυρνάει συνέχεια το δισκάκι). Το compilation ήταν ISO σε δισκάκι DVD-R χωρίς να έχω επιλέξει "Force DVD-Video compatibility (Required for XBOX TM)" στο Nero 6. Μετά δοκίμασα compilation UDF/ISO με επιλεγμένο το "Force DVD-Video compatibility (Required for XBOX TM)" σε δισκάκι DVD-RW(μη πάει χαμένο κι άλλο δισκάκι!) αλλά τίποτα πάλι!Ακριβώς τα ίδια! Δε χρειάζεται να πω ότι και τα 2 δισκάκια παίζουν μια χαρά στο PC μου, έτσι;Ξέρετε τι φταίει;Δεν κάνω κάτι καλά στην εγγραφή των δίσκων ή πρέπει να αλλάξει κάτι στο XBOX (π.χ. να βάλω τον 2.4 Media Player);Μήπως θα πρέπει απλώς να... περιμένω κανά... τέταρτο να διαβάσει τα αρχεία αφού το καθένα είναι... 2.1 GB; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιους ασχοληθούν με το πρόβλημά μου!Μια μεγάλη παρέα είμαστε όλοι! Υ.Γ:Τώρα μαθαίνω να κάνω ταινίες σε MPEG-2 οπότε σε λίγο καιρό... bye bye DivX!
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Φίλε μου απο την στιγμή που το διαβάζει το X-Box λογικά δεν φταίει το δισκάκι... Το πρόβλημμα σου όμως είναι ο Media Player... Πήγαινε στο IRC στο Efnet στο #xbins και κατέβασε την τελευταία έκδοση του Xbox Media Player και το τελευταίο CVS build και λογικά θα σου παίξει! Παλιά υπήρχε ένα πρόβλημα που δεν μπορούσε να διαβάσει αρχεία video πάνω από 2GB, αυτό το πρόβλημα θα το λύσεις κατεβάζοντας τις τελευταίες εκδόσεις. Υ.Γ1 : Μην κατεβάσεις το Xbox Media Center (μουφιά μου φαίνεται) Υ.Γ.1 : Περιμένω αποτελέσματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.