Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] LG 23MP68VQ-P 23'' 133.90€ [e-shop.gr]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

trust me εννοω ολοι εκτως απο σενα ;)

αποδειξεις ειναι τα ιδια τα λεγομενα του eshop οπως εγραψα και πριν, αλλα λεει πριν την αγορα και αλλα μετα που θα την χρειαστεις την εγγυηση.
παρολα αυτα επιλεγεις να εθελοτυφλείς, φανταζομαι λογου εγωισμου (lvl 1), κατανοητο παρολαυτα.

μια χαρα τον ενδιαφερει τον καταναλωτη αν θα την αλλαξει η lg την οθονη, διοτι ερχετε σπιτι του (συνηθως την αμεσως επομενη εργασιμη) και την αλλαζει χωρις καμια ταλαιπωρια ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
δεν χρειαζεται ουτε να ασχολειται με email ουτε να ψαχνει τον "εξυπνο" υπαλληλο ουτε να τρεχει στο eshop και να τρωει ακυρο στην αρχη και μετα να ξανατρεχει δείχνοντας το email.
το εχω αναφερει πολλάκις και αυτο αλλα εθελοτυφλεις και σε αυτο (εγωισμος lvl 2).

επισης αδυνατεις να καταλαβεις οτι αν δεν ειχαν το email οι ανθρωποι δεν θα εβρισκαν το δικιο τους (φαινεται στις απαντησεις του eshop και στο τηλεφωνο και στον υπάλληλο ηδη 2 φορες).
(εγωισμος lvl 3)

μα ο αγραμματος βλακας υπαλληλος λεει αυτο που του εχουν πει (που ειναι και σωστο), οτι δηλαδη το καταστημα δεν καλυπτει τετοια εγγυηση, την καλυπτει ΜΟΝΟ η ιδια η lg hellas (ειναι παροχη της lg hellas και οχι των καταστηματων), το εχω πει προσωπικα 2-3 φορες αυτο μονο εγω αλλα συνεχιζεις να εθελοτυφλεις και σε αυτο (εγωισμος lvl 4).

και εγω για τα προσφατα θεματα μιλαω, (ασχετα που δεν εχει αλλαξει τιποτα απο την αρχη των παντων στο eshop) αλλα και αυτο αδυνατεις να το καταλαβεις. (εγωισμος lvl 5, στο lvl 16 ισως εξελιχτεις κιολας, σε bromiarizard, σαν τα ποκεμον :P χαχαχα).

• Like 2
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ότι πεις

1 ώρα πριν, iakoboss7 είπε

trust me εννοω ολοι εκτως απο σενα ;)

αποδειξεις ειναι τα ιδια τα λεγομενα του eshop οπως εγραψα και πριν, αλλα λεει πριν την αγορα και αλλα μετα που θα την χρειαστεις την εγγυηση.
παρολα αυτα επιλεγεις να εθελοτυφλείς, φανταζομαι λογου εγωισμου (lvl 1), κατανοητο παρολαυτα.

μια χαρα τον ενδιαφερει τον καταναλωτη αν θα την αλλαξει η lg την οθονη, διοτι ερχετε σπιτι του (συνηθως την αμεσως επομενη εργασιμη) και την αλλαζει χωρις καμια ταλαιπωρια ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
δεν χρειαζεται ουτε να ασχολειται με email ουτε να ψαχνει τον "εξυπνο" υπαλληλο ουτε να τρεχει στο eshop και να τρωει ακυρο στην αρχη και μετα να ξανατρεχει δείχνοντας το email.
το εχω αναφερει πολλάκις και αυτο αλλα εθελοτυφλεις και σε αυτο (εγωισμος lvl 2).

επισης αδυνατεις να καταλαβεις οτι αν δεν ειχαν το email οι ανθρωποι δεν θα εβρισκαν το δικιο τους (φαινεται στις απαντησεις του eshop και στο τηλεφωνο και στον υπάλληλο ηδη 2 φορες).
(εγωισμος lvl 3)

μα ο αγραμματος βλακας υπαλληλος λεει αυτο που του εχουν πει (που ειναι και σωστο), οτι δηλαδη το καταστημα δεν καλυπτει τετοια εγγυηση, την καλυπτει ΜΟΝΟ η ιδια η lg hellas (ειναι παροχη της lg hellas και οχι των καταστηματων), το εχω πει προσωπικα 2-3 φορες αυτο μονο εγω αλλα συνεχιζεις να εθελοτυφλεις και σε αυτο (εγωισμος lvl 4).

και εγω για τα προσφατα θεματα μιλαω, (ασχετα που δεν εχει αλλαξει τιποτα απο την αρχη των παντων στο eshop) αλλα και αυτο αδυνατεις να το καταλαβεις. (εγωισμος lvl 5, στο lvl 16 ισως εξελιχτεις κιολας, σε bromiarizard, σαν τα ποκεμον :P χαχαχα).

Τα περί εγωισμού μου θυμίζουν την παροιμία « στο σπίτι του κρεμασμένου μη μιλάτε για σχοινί»

Σου λέω ότι σχολιάζω το συγκεκριμένο θέμα και όχι κάτι άλλο πριν χρόνια και δεν το δέχεσαι. Εγωισμός Νο.1

Ο καταναλωτής που θέλει αποκλειστικά να του αλλάξει την οθόνη η LG (και όχι να πάει στο τοπικό κατάστημα eshop) είναι διατεθειμένος να πληρώσει και το καπέλο της αγοράς από την Ελληνική αντιπροσωπία. Δηλαδή η οθόνη από 134 ευρώ θα κοστίζει τουλάχιστον 163,5 ευρώ!!!!!!!!

Άρα αυτή την «εξυπηρέτηση» την πληρώνει!!! Δεν το καταλαβαίνεις? Εγωισμός Νο.2

Μιλάμε και σχολιάζουμε το θέμα στο insomniaκαι για τους χρήστες του Insomnia.

Το τι θα έκανε το κατάστημα γενικότερα σε κάποιον άλλον δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει γιατί ασχολούμαι με το παρόν θέμα, αλλά και αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνεις… Εγωισμός Νο.3

Δηλαδή ο αγράμματος υπάλληλος του Κωτσόβολου, που λέγαμε… του είχαν πει να λέει αυτές τις μ@@@@ες???????? Στον Κωτσόβολο που είναι επίσημος συνεργάτης της LG???????????? Ελα πες μου ότι αστειεύεσαι!!!!!!! Εγωισμός Νο.4

Όσο για το τελευταίο… Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελα ρε συ τωρα, σοβαρα τα γραφεις αυτα τωρα?

1.ποσες φορες ειπα οτι αναφερομαι στα τωρινα?

2.δεν μιλησα ποτε για διαφορα τιμης, ουτε ειπα οτι δεν αξιζει η προσφορα, αναφερθηκα μονο στο συγκεκριμενο θεμα με τα ψεματα του eshop περι 0 pixel warranty.

3.εμενα δεν με νοιαζουν μονο οι χρηστες του insomnia σε ενα τετοιο θεμα αλλα η γενικη πρακτικη-πολιτικη του eshop στις lg οθονες (και οχι μονο).

4.παλι δεν καταλαβες τι ειπα? σοβαρα τωρα?

lvl 9 (you have learned Iron Tail Head :lol: )....

Επεξ/σία από iakoboss7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΠΑΛΟΝΙΑ με αυτό το θέμα παιδιά...

Τι levels..., τι πίστες... Το τερματίσατε το game.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 2
Δημοσ.

Η προσφορά δεν υφίσταται πλέον γι αυτό παρακαλώ να κλειδώσει το θέμα.

Ευχαριστώ τον TS γιατί πήρα μια οθόνη να κάνω τη δουλειά μου σε πολύ καλή τιμή.

Έχω ποσταρει πιο πάνω το μαιλ που μου απάντησε το eshop ότι η οθόνη καλύπτεται από zero pixel. Η δικιά μου ήρθε άψογη. Αν είχε το παραμικρό και δεν μου την άλλαζαν θα τους την έφερνα στο κεφάλι και προσφυγή στον συνήγορο του καταναλωτή. Είμαστε μεγάλα παιδιά και έχουμε την ευθύνη των πράξεων μας.

Έχω αγοράσει πολλές παρεισαγωγές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μου αρκούσε η εγγύηση του εισαγωγέα. Τώρα αν θα την γυρνούσα εγώ στο eshop ή θα ερχόταν η LG στο σπίτι, μικρό το κακό.

Αν είσαι στις προσφορές του ινσομνια σημαίνει ότι δεν σού περισσεύουν λεφτά για πέταμα. Παίρνεις και το ρίσκο να πάρει ο διάολος. Αν σου περισσεύουν μπαίνεις και στο πρώτο μαγαζί που βρίσκεις και την παίρνεις στα 170€.

υ.γ. Πριν χρόνια στο σχολείο που δούλευα κάηκε μια LG οθόνη στον ένα μήνα. Πράγματι ήρθαν από την εταιρεία αλλά η οθόνη που έφεραν για αντικατάσταση δεν ήταν με συσκευασία. Όταν παραπονέθηκα μου είπε ο υπάλληλος ότι δεν μπορούσε να φέρει συσκευασμένη για φορολογικούς λόγους. Η οθόνη της αντικατάστασης ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη και μεταχειρισμένη.(αληθές περιστατικό).

εγώ θα προτιμούσα την συσκευασμένη οθόνη αντικατάστασης κι ας ήταν του παραεισαγωγεα.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...