Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] LG 23MP68VQ-P 23'' 133.90€ [e-shop.gr]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iakoboss7 είπε

βαλε το δαχτυλακι σου εκει, και αυτο πλαστικο ειναι, το μπεζελ ειναι 2cm πανω κατω.

Ok άρα δεν έκανα εγώ κάτι. Για καθάρισμα κάποια πρόταση; Την παλιά της LG που είχα TN πάνελ την καθάριζα με ένα υγρό που και καλά ήταν κατάλληλο, αλλά με τα χρόνια άφηνε στίγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα επώνυμα υγρά καθαρισμού δεν αφήνουν κανένα στίγμα.
Μήπως κάποιος άλλος έβαλε κάποιο άλλο υγρό (για παράδειγμα θυμάμαι παλιά την μάνα μου, αλλά και τώρα την γυναίκα μου) και την καθάρισε? Έχω δει να βάζουν ξύδι, να βάζουν Αζαξ και κτλ κτλ. Να ξέρεις επίσης πως και ο κλασικός τρόπος της "ροχάλας" κάνει άψογα την δουλειά του! :P Με ένα μαλακό πανάκι που δεν αφήνει χνούδι την κάνεις καινούργια και χωρίς ποτέ να βάλεις κάποιο ειδικό υγρό καθαρισμού.

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.

σας παραθέτω την απάντηση που έλαβα από το e shop σχετικά με την εγγύηση zero pixel της συγκεκριμένης οθόνης.

Αγαπητέ κύριε,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι παρέχεται εγγύηση zero pixel απο την LG.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2115000500 ή στο e-mail [email protected]  .

Με εκτίμηση,
Ανεμώνης 6 & Κ. Καταρά.
Αχαρνές, 13671
Αθήνα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iakoboss7 είπε

σταματησαν τις παραεισαγωγες? oO

Είτε σταμάτησαν είτε όχι, αυτό το e-mail θα τους το τρίψει στη μούρη άν ακούσει το παραμικρό κίχ και μα μου.

Συμφωνούμε τουλάχιστον σε αυτό;

Καλό είναι που εκφράσατε ανησυχίες σε προηγούμενο thread και τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο καποιος κατοχυρώνεται.

@ CINEASTE

Άλλη μία για να συνεννοηθούμε έστω και καθυστερημένα. Με το παραπάνω απαντητικό mail ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φυσικα, αλλα θα πρεπει να στειλει email ο καθενας που θα την αγορασει, διοτι προσωπικα εγω δεν τους εμπιστευομαι λογο της ιστοριας που εχουν δειξει με τις οθονες lg...

πολλα χρονια τωρα ηταν παραεισαγωγες που δεν τις καλυπτε η lg hellas, εαν αλλαξε καλο θα ηταν να το δουμε "αμυντικα" το θεμα...

Επεξ/σία από iakoboss7
Δημοσ.
19 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Ok άρα δεν έκανα εγώ κάτι. Για καθάρισμα κάποια πρόταση; Την παλιά της LG που είχα TN πάνελ την καθάριζα με ένα υγρό που και καλά ήταν κατάλληλο, αλλά με τα χρόνια άφηνε στίγματα.

Πανάκι Microfibre, το βρέχεις το στίβεις καλά και την καθαρίζεις τέλεια χωρίς να αφήνει στίγματα.... χρόνια τώρα!

Ούτε ειδικά υγρά καθαρισμού που στοιχίζουν, ούτε χαρτιά κουζίνας που αν δεν είναι καλής ποιότητας αφήνουν χνούδια και υπολείματα χαρτιού στην οθόνη, εκτός και αν κάθε φορά που την καθαρίζεις με χαρτί κουζίνας την περνάς μετά με swiffer ή κάτι αντίστοιχο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μαλακο ; κωλόχαρτο ακόμα και βρεμένο με W5 μπορεί να κάνει χαρακιές σε επίστρωση φακού . Λες και έχει ίνες γυαλιού

ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που επισήμαναν τη γραπτή απάντηση  και στα 2 hot θέματα .

Τελευταία όλες οι αλυσίδες έχουν σκαρτεψει πολιτική  , ειδικά μετά τις 7 μέρες - και με τις παραεισαγωγες δεν ξέρεις πότε τι αντιμετώπιση θα έχεις

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Damachi είπε

το μαλακο ; κωλόχαρτο ακόμα και βρεμένο με W5 μπορεί να κάνει χαρακιές σε επίστρωση φακού . Λες και έχει ίνες γυαλιού

Μιλάμε για μαλακό πανάκι microfibre πάντα. Συσκευασία 4-5 τεμαχίων 30x30 γύρω στα 5 ευρώ συνηθώς απο AB αλλά και άλλου. Χρόνια το χρησιμοποιώ σε όλες τις οθόνες, τηλεοράσεις, κινητά, dslr, γυαλιά ηλίου κλπ και κάνει άψογη δουλειά χωρίς φθορές και στίγματα. Εννοείται επίσης ότι το πανάκι είναι νοτισμένο και όχι στεγνό, σε καλή κατάσταση  (αφράτο όχι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο - φθαρμένο) καθώς επίσης περνάμε - σκουπίζουμε την οθόνη / Tv δεν τρίβουμε με πολύ δύναμη. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση. παρελαβα σημερα το monitor. οταν το συνδεεις με υπολογιστη η οθονη δεν εχει απο μονη της ηχειο; γιατι μου δειχνει πως βγαζει ηχο αλλα δεν ακουγεται τιποτα

Δημοσ.

Λοιπόν,ορίστε τι εγινε με το θεμα 0 pixel.
Παρέλαβα την οθόνη παρασκευή.
Εχω προνοήσει και στείλει email πριν παραλάβω στο eshop,το οποιο μου επιβέβαιωσε οτι η εγγυηση ισχύει.
Επίσης,παραλαμβάνοντας στο eshop τους ρώτησα και εκεί αν ισχύει και μου ειπαν πως ισχύει,και οτι "για καλύτερη δικη μου εξυπηρέτηση,καλύτερα να απευθυνθω απευθειας στην lg αν εχω προβλημα".
Με το που συνδέω την οθόνη βλέπω 3 καμμενα pixel.
Παίρνω τηλ. στην lg και μου λενε οτι to eshop κανει παραεισαγωγές και δεν με καλυπτουν.
Σύντομα θα μιλήσω με το eshop.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...