Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] LG 23MP68VQ-P 23'' 133.90€ [e-shop.gr]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δεν είπε ότι δεν αλλάζουν ποτέ, λέω ότι είναι τουλάχιστον ρίσκο. Μου αρέσει που αναφέρεις έναν που άλλαξε χωρίς προβλήματα, ενώ οι περισσότεροι έμειναν χωρίς οθόνη μια εβδομάδα τουλάχιστον. Θα σε αφήσω πάντως να έχεις την τελευταία κουβέντα αφού το έχεις τόσο ανάγκη.

Επεξ/σία από cineaste
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα σας είναι με τις οθόνες συγκεκριμένα ή γενικά με την πολιτική αλλαγής του eshop? Γιατί εγώ προσωπικά έχω ψωνίσει αρκετά από εκεί και όποτε χρειάστηκα αλλαγή εντός εγγύησης δεν είχα κανένα θέμα. Ένα Natec ποντίκι ειδικά που έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που το πήρα γιατί τα φτύνει σε λίγους μήνες, μου το έχουν αλλάξει 4 (τέσσερις!) φορές μέχρι στιγμής και με βλέπω και για 5η. Και κάθε φορά νέα εγγύηση αγοράς και όχι απλά ότι υπόλοιπο έμενε.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

giphy.webp

troll.jpg?w=820&h=312&crop=1

Παιδιά κάντε ένα μίτινγκ και αποφασίστε γιατί μπερδεύτηκα. Troll είμαι ή εργαζόμενος στο eshop???

Εσείς πάντως τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφαλάκι σας. Μιλάμε για το σημερινό θέμα και για αυτή την προσφορά και ο άλλος προσπαθεί να στηρίξει την παραπληροφόρηση του σε θέμα σχεδόν 4 χρόνια πριν.

Και εγώ είχα θέμα με το εν λόγο κατάστημα προ Χριστού (το 2006) που πρώτο έφτιαξα την πρώτη σύνθεση του υπολογιστή μου. Να την αναφέρω.. μην πάει χαμένη…!

Δημοσ.

Παιδες οποιος εχει αμφιβολια, καχυποψια, επιφυλαξη, οπως θελετε πειτε το, στελνει ενα mail στο καταστημα και ληγει εκει το θεμα. Το να τσακωνεστε σε καθε θεμα με τα ιδια και τα ιδια posts δεν βοηθατε κανεναν. Την προηγουμενη φορα ενας συμφορουμιτης πηρε τα χρηματα του πισω για ενα pixel αλλα αν δεν παρουσιαζε στον υπαλληλο το απαντητικο email οπως ο ιδιος τονισε, μπορει να το ετρωγε στη μαπα μπορει και οχι. Το ζητουμενο ειναι οτι αποκατασταθηκε. Γιατι λοιπον συνεχιζει το μπιρι μπιρι και σε καθε θεμα της οθονης του τιτλου εχουμε de javu; Κατανταει βαρετο αν οχι αηδια, λες κι εχετε συμφερον αν εχει κερδος η ζημια το εκαστοτε μαγαζι.

Ας σοβαρευτουμε λιγο δεν νομιζετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, bromiaris said:

Παιδιά κάντε ένα μίτινγκ και αποφασίστε γιατί μπερδεύτηκα. Troll είμαι ή εργαζόμενος στο eshop???

Εσείς πάντως τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφαλάκι σας. Μιλάμε για το σημερινό θέμα και για αυτή την προσφορά και ο άλλος προσπαθεί να στηρίξει την παραπληροφόρηση του σε θέμα σχεδόν 4 χρόνια πριν.

Και εγώ είχα θέμα με το εν λόγο κατάστημα προ Χριστού (το 2006) που πρώτο έφτιαξα την πρώτη σύνθεση του υπολογιστή μου. Να την αναφέρω.. μην πάει χαμένη…!

Ωραία, όταν σε κάποιον του τύχει και δεν του την αλλάξουν απλά δώσε τους μία από τις δικές σου! ^_^

Radiohead, τι προτείνεις δηλαδή, να αφήσουμε τον άλλον να αλωνίζει και να κάψει κόσμο?

Επεξ/σία από cineaste
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Η οθονη ειναι τρελλο value for money

ο,τι χρειαζεται (χωρις υπερβολες) καποιος gamer και οχι μονο, σε απιστευτη τιμη.

Το e-shop παλι ειναι γενικα γτπ.

Υπηρχε μια περιοδος που ειχε απαραδεκτο rma, με τις δικαιολογιες για στραβωμενα πινακια ξεκολλημενα αυτοκολλητα σειριακου, και αλλα.

Τα τελευταια 10 χρονια εχω ψωνισει 2-3 φορες συνολικα, ελπιζω να μη χρειαστω rma :P

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, odypapa1 είπε

Γιατί 23 και όχι 24 ρε παιδιά;

Και γιατί 24 και όχι 27?  :)

Δεν αντιλέγω.. μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει μεγαλύτερη άνεση…

Απλά με 134 ευρώ η συγκεκριμένη οθόνη (χωρίς μεταφορικά για αρκετούς που μπορούν να πάνε σε ένα κατάστημα) είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Και γιατί 24 και όχι 27?  :)

Δεν αντιλέγω.. μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει μεγαλύτερη άνεση…

Απλά με 134 ευρώ η συγκεκριμένη οθόνη (χωρίς μεταφορικά για αρκετούς που μπορούν να πάνε σε ένα κατάστημα) είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή!

Εννοείται ότι είναι προσφορά καλή αλλά έχω μια 22 και θα στενοχωρηθώ να πάω σε 23 μόνο :(

Μάλλον ψάχνω να βρω δικαιολογία για να μην μπω σε έξοδα.

Πάντως ειναι  best budget monitor χτυπήστε το μάγκες.

33 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Γτ τόσες ιντσες βγαίνει.

Δεν χάλασε ο κόσμος για 1 ιντσα (2.5εκ)

Σε γυναίκα πες το αυτό!! :D:D:D:D:D:D

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, cineaste είπε

Ωραία, όταν σε κάποιον του τύχει και δεν του την αλλάξουν απλά δώσε τους μία από τις δικές σου! ^_^

Radiohead, τι προτείνεις δηλαδή, να αφήσουμε τον άλλον να αλωνίζει και να κάψει κόσμο?

Δεν ειμαι δικηγορος για να σου απαντησω εκ μερους κανενος.

Η κοινη λογικη λεει βοηθηστε οσους ενδιαφερονται και τους συμφερει η αγορα της συγκεκριμενης, με οποιο τροπο νομιζετε αλλα μη γαματε καθε φορα το θεμα με τη συγκεκριμενη οθονη. Τριτη και τελευταια φορα θα το πω, εχοντας επισημη απαντηση απο το καταστημα και δε μιλαω μονο για το e-shop (βλεπε αντιστοιχο θεμα με την aoc και τα σκρουτζομαγαζα priveshop-msystems) εισαι κατοχυρωμενος για οποιαδηποτε πιπα σου πουλησει αφεντικο η υπαλληλος. Προσφατο παραδειγμα ξαναλεω και κουραζω,με τον συμφορουμιτη redykt αν δεν κανω λαθος που τον περασα για troll τον ανθρωπο. Υπαρχει κατι μη κατανοητο ως εδω;

Δημοσ.

Η οθόνη είναι απλά πανέμορφη, την έχω 1 χρόνο και δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένη. Πριν την αγοράσω φοβόμουν ότι θα 'ταν λίγο μικρή αλλά τελικά είναι αστέρι. Τρελό vfm στα 134€.

Δημοσ.
1 hour ago, radiohead said:

Δεν ειμαι δικηγορος για να σου απαντησω εκ μερους κανενος.

Η κοινη λογικη λεει βοηθηστε οσους ενδιαφερονται και τους συμφερει η αγορα της συγκεκριμενης, με οποιο τροπο νομιζετε αλλα μη γαματε καθε φορα το θεμα με τη συγκεκριμενη οθονη. Τριτη και τελευταια φορα θα το πω, εχοντας επισημη απαντηση απο το καταστημα και δε μιλαω μονο για το e-shop (βλεπε αντιστοιχο θεμα με την aoc και τα σκρουτζομαγαζα priveshop-msystems) εισαι κατοχυρωμενος για οποιαδηποτε πιπα σου πουλησει αφεντικο η υπαλληλος. Προσφατο παραδειγμα ξαναλεω και κουραζω,με τον συμφορουμιτη redykt αν δεν κανω λαθος που τον περασα για troll τον ανθρωπο. Υπαρχει κατι μη κατανοητο ως εδω;

Από που είσαι κατοχυρωμένος και αναφέρεις το παράδειγμα του Priveshop, από την επιστροφή προιοντος μεσα σε μια εβδομάδα? Δεν ασχολούμαι άλλο, ειδικά με άτομα που δε σέβονται το χώρο που τους φιλοξενεί και εκφράζονται με αυτό τον τρόπο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cineaste είπε

Από που είσαι κατοχυρωμένος και αναφέρεις το παράδειγμα του Priveshop, από την επιστροφή προιοντος μεσα σε μια εβδομάδα? Δεν ασχολούμαι άλλο, ειδικά με άτομα που δε σέβονται το χώρο που τους φιλοξενεί και εκφράζονται με αυτό τον τρόπο.

Ποσο χρονων εισαι και ρωτας το παραπανω; :blink:

Εφοσον δεν σε καλυψει η πολιτικη επιστροφης προιοντων του χψ καταστηματος δεν αγοραζεις και το αντιθετο. Αν ειχε ενημερωθει ο αγοραστης εκ προοιμιου θα γνωριζε τι θα αντιμετωπισει ειτε αρνητικο ειτε θετικο. Εκ των πραγματων στην πρωτη περιπτωση δεν θα αγοραζε καν,γιατι δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες να ρωτήσω λίγο, αν και ψιλοάκυρο αλλά πρόκειται για την συγκεκριμένη οθόνη. Ανάμεσα στο πολύ λεπτό εξωτερικό frame της και εκεί που αρχίζει να δείχνει εικόνα, υπάρχει ένα μικρό μαύρο περιθώριο. Έτσι είναι ή έχω κάνει καμιά μ..κια εγώ στις ρυθμίσεις; Της έκανα και reset, έψαξα και στα settings της κάρτας, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Επίσης, με τον καιρό πως τις καθαρίζουμε από δαχτυλιές κτλ;

pic.jpg

Επεξ/σία από p4n0s86
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...