Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] LG 23MP68VQ-P 23'' 133.90€ [e-shop.gr]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους ενδιαφερόμενους ας στείλουν email με ερώτηση για το άν καλύπτει zero pixel το e-shop και ας κρατήσουν την απάντηση ωστε να είναι καλυμμένοι. Άν σας λένε μα μου σου του μπορείτε να επικαλεστείτε προηγούμενες απαντήσεις τους

Άν δεν πάρετε σοβαρή απάντηση και ΓΡΑΠΤΗ καλύτερα αποφύγετε την αγορά για να μην μπαίνετε σε μπελάδες.

Οι υπόλοιποι ας πάρουν απο amazon οθόνες με ανοιγμένη συσκευασία και όλα καλά! ;)

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Τι σεντόνια είναι αυτά ρε σεις;

Έλεος

Μην παίρνετε μέρος σε διαμάχες κτλπ

Σε όποιον αρέσει ας αγοράσει

Σε όποιον δεν θέλει ας προχωρήσει παρακάτω.

Μα πως θα τιμήσουν τον τίτλο του κολλημένου σαν βεντούζα Ελληναρά ορισμένοι αν δεν επιμένουν να βλέπουν το λευκό για μαύρο ακόμα και αν τα ίδια τα γεγονότα τους ακυρώνουν . και μετά γιατί δεν έχουν τι άλλο να πουν αρχίζουν τις κατηγορίες για χρηματισμό κλπ κλπ και καταντούν πιο γραφικοί από τύπους σαν τον Λιακόπουλο.  Ίσως να φταίει  και λίγο η παροιμία που λέει ότι αν κάηκες στον χυλό φυσάς και το γιαουρτάκι από το ψυγείο. Αλλά όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και δεν μπορούν να το χωνέψουν!

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο, την Τετάρτη την πήρα 160€! Πφφφ! :angry:

Η οθόνη είναι εξαιρετική πάντως μάγκες, πολύ καλή για τα λεφτά της, καλά για 133€ δεν το συζητάμε καν, κλέψιμο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως όσες φορές χρειάστηκα αλλαγή από το eshop δεν είχα πρόβλημα ακόμα και μια φορά που είχα ανοίξει τροφοδοτικό από λαπτοπ και δεν ταιριαζε από δικό μου λάθος μου το άλλαξαν. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ασχετο εντελως.

κατα τα αλλα δεν το συνεχιζω, οσοι ενδιαφερονται εχουν καταλαβει, bromiaris συνεχισε να γραφεις σεντονια μπας και νιωσεις καλυτερα.

Επεξ/σία από iakoboss7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 hours ago, bromiaris said:

Μα πως θα τιμήσουν τον τίτλο του κολλημένου σαν βεντούζα Ελληναρά ορισμένοι αν δεν επιμένουν να βλέπουν το λευκό για μαύρο ακόμα και αν τα ίδια τα γεγονότα τους ακυρώνουν . και μετά γιατί δεν έχουν τι άλλο να πουν αρχίζουν τις κατηγορίες για χρηματισμό κλπ κλπ και καταντούν πιο γραφικοί από τύπους σαν τον Λιακόπουλο.  Ίσως να φταίει  και λίγο η παροιμία που λέει ότι αν κάηκες στον χυλό φυσάς και το γιαουρτάκι από το ψυγείο. Αλλά όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και δεν μπορούν να το χωνέψουν!

Είσαι τρολ από τα λίγα, ούτε ο Κατρούγκαλος όταν έκοβε τις συντάξεις και έλεγε ότι υποστηρίζει τις διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης να ήσουνα! Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο, stop feeding the trolls!

Επεξ/σία από cineaste
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cineaste είπε

Είσαι τρολ από τα λίγα, ούτε ο Κατρούγκαλος όταν έκοβε τις συντάξεις και έλεγε ότι υποστηρίζει τις διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης να ήσουνα! Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο, stop feeding the trolls!

Για να το λες εσύ έτσι θα είναι, είμαι βέβαιος.

9 λεπτά πριν, cineaste είπε

Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό, κανείς δεν είπε ότι το eshop δεν υποστηρίζει γενικά εγγυήσεις.

Μήπως είπαν ότι το κατάστημα δεν θα αλλάξει οθόνη που έχει καμένα πίξελ? Γιατί η πραγματικότητα λέει το αντίθετο.

Δημοσ.

Η οθόνη είναι απίστευτη την έχω εδώ και 2 βδομάδες από το προηγούμενο crazy Sundays,πραγματικά για τα λεφτά που την δίνουν είναι τσάμπα!

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, bromiaris said:

Για να το λες εσύ έτσι θα είναι, είμαι βέβαιος.

Μήπως είπαν ότι το κατάστημα δεν θα αλλάξει οθόνη που έχει καμένα πίξελ? Γιατί η πραγματικότητα λέει το αντίθετο.

Στη δική σου την πραγματικότητα μπορεί, η συντριπτική πλειοψηφία έχει διαφορετική εμπειρία. Είπα ότι δε θα απαντήσω, αλλά δε θα σε αφήσω να παραπληροφορείς τον κόσμο. Εσύ είσαι της λογικής το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, cineaste είπε

Στη δική σου την πραγματικότητα μπορεί, η συντριπτική πλειοψηφία έχει διαφορετική εμπειρία. Είπα ότι δε θα απαντήσω, αλλά δε θα σε αφήσω να παραπληροφορείς τον κόσμο. Εσύ είσαι της λογικής το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

Για να δεχτώ την δική σου αλήθεια, δείξε μας ποιος πήγε για επιστροφή ή αλλαγή οθόνης LG με καμένο πίξελ της συγκεκριμένης προσφοράς που τρέχει τώρα, μετά την απάντηση του καταστήματος και δεν πείρε πίσω τα χρήματα του…

Εγώ έχω να σου δείξω έστω και έναν (Χρήστης redykt)? Εσύ?

Μέχρι τότε εσύ θα παραπληροφορείς τον κόσμο…

Στο ξανά είπα. Μπορώ να πω για το εν λόγο κατάστημα τα χίλια δυο σε άλλες περιπτώσεις. Αλλά σε αυτήν όχι. Οπότε τα περί οργάνου και μπουζουκιού σου τα επιστρέφω…

ΥΓ. Ααα τώρα μιας και δεν έχεις κάτι χειροπιαστό να πεις εκτός από αερολογίες, μπορείς με άνεση να συνεχίσεις με την λογική ότι είμαι εργαζόμενος του e-shop κλπ κλπ κλπ

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

https://www.adslgr.com/forum/threads/839000-Εγγύηση-LG-0-dead-pixel-ΜΟΥΦΑ

Υπάρχουν και threads στο Insomnia με αυτό το θέμα, σε κάποιους την άλλαξαν επειδή είχαν κρατημένο email που διαφήμιζε 0 pixel και έπειτα από πολλές οχλήσεις. Τώρα αν κάποιος θέλει να αγοράσει παραεισαγωγή και να ρισκάρει με το eshop δικαίωμά του, αλλά είναι παραπληροφόρηση να λες οτι επειδή άλλαξαν σε μερικούς αυτό γίνεται σε όλους (εξού και η αναλογία με το όργανο παραπάνω)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, cineaste είπε

https://www.adslgr.com/forum/threads/839000-Εγγύηση-LG-0-dead-pixel-ΜΟΥΦΑ

Υπάρχουν και threads στο Insomnia με αυτό το θέμα, σε κάποιους την άλλαξαν επειδή είχαν κρατημένο email που διαφήμιζε 0 pixel και έπειτα από πολλές οχλήσεις. Τώρα αν κάποιος θέλει να αγοράσει παραεισαγωγή και να ρισκάρει με το eshop δικαίωμά του, αλλά είναι παραπληροφόρηση να λες οτι επειδή άλλαξαν σε μερικούς αυτό γίνεται σε όλους (εξού και η αναλογία με το όργανο παραπάνω)

Να ποιος είναι το  troll!!!!!!

Μου ποστάρεις ένα θέμα του 2014 – 2015 για να δικαιολογήσεις κάτι ανυπόστατο  στην σημερινή προσφορά του 2018, μετά τις απαντήσεις του καταστήματος για αντικατάσταση οθόνης ακόμα και για ένα (1) καμένο πίξελ.

Σας το λέω εβδομάδες τώρα, αλλά ίσως από κόμπλεξ δεν μπορείτε να δεχθείτε την πραγματικότητα.

Μπορώ να πω για το εν λόγο κατάστημα τα χίλια δυο σε άλλες περιπτώσεις. Αλλά σε αυτήν όχι.

Σε αυτήν εδώ σου αντικαθιστούν την οθόνη για καμένο πίξελ. Το λένε επίσημα. Το έκαναν πράξη στον παραπάνω χρήστη…!

Χωνέψτε το. Σας είναι δύσκολο, το καταλαβαίνω… σας συμπονώ αλλά σταματήστε να παραπληροφορείται τον κόσμο.

ΥΓ. Όσο για τα υπόλοιπα διάβασε τι έχει γράψει ο χρήστης redykt, που πήρε πίσω τα χρήματα του χωρίς καμία ιδιαίτερη όχληση…

Επεξ/σία από bromiaris
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...