Passionate Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp68vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.155877 Είναι στο crazy sundays 133.90 Επόμενη τιμή στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html 159.98 χωρίς μεταφορικά 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τις πιο όμορφες οθόνες είναι Την έχω δει από κοντά Πολύ μικρά bezel και γενικά αρκετά καλά specs για τα 133€ που θέλει. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120
daffy_7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Καλή οθόνη ειδικά σε αυτή την τιμή αλλά διαβάστε πρώτα το προηγούμενο topic σχετικά με την εγγύηση της από το eshop.
Striker4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Σε δέκα μέρες θα έχω έτοιμο υπολογιστή για gaming και συγκεκριμένα για pubg και σε 1-2 μήνες θα αγόραζα μια οθόνη ούτως η άλλως. Αξίζει η συγκεκριμένη για gaming η είναι καλύτερο να περιμένω λίγο και να πάρω αυτή:https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html
Passionate Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Striker4 είπε Σε δέκα μέρες θα έχω έτοιμο υπολογιστή για gaming και συγκεκριμένα για pubg και σε 1-2 μήνες θα αγόραζα μια οθόνη ούτως η άλλως. Αξίζει η συγκεκριμένη για gaming η είναι καλύτερο να περιμένω λίγο και να πάρω αυτή:https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html Θα πας σε οθόνη με TN panel? Αν ήταν 144 hz για να δικαιολογήσω το TN να την επαιρνες. 75 hz βγάζει και η Lg με ips panel. Μην κάνεις το λάθος και πας σε TN 1
argosixna Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Benq rl24 και δευτερο μονιτορ την lg.. To σκεφτομαι να παρω αλλη μια :Ρ Πανεμορφη οθονη, ειδικα για 2-3 μονιτορ setup..
Dantε Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δειτε και το θεμα με το πανελ και τις γραμμες ομως,ωστε να ειστε προετοιμασμενοι αν σας πεσει η το παρατηρησετε.
bromiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, daffy_7 είπε Καλή οθόνη ειδικά σε αυτή την τιμή αλλά διαβάστε πρώτα το προηγούμενο topic σχετικά με την εγγύηση της από το eshop. Αν διαβάσετε και το προηγούμενο θέμα, το e-shop προσφέρει εγγύηση Αλλαγής της οθόνης αν διαπιστώσετε έστω και ένα (1) καμένο πίξελ. Οπότε δεν σας απασχολεί καθόλου αν η οθόνη είναι εισαγωγής από την ΕΕ. Εγώ αγόρασα μαζί με φίλο 3 συνολικά οθόνες στα 134,90 ευρώ. Άψογη εικόνα με υπέροχα χρώματα !
daffy_7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Αν διαβάσετε και το προηγούμενο θέμα, το e-shop προσφέρει εγγύηση Αλλαγής της οθόνης αν διαπιστώσετε έστω και ένα (1) καμένο πίξελ. Οπότε δεν σας απασχολεί καθόλου αν η οθόνη είναι εισαγωγής από την ΕΕ. Εγώ αγόρασα μαζί με φίλο 3 συνολικά οθόνες στα 134,90 ευρώ. Άψογη εικόνα με υπέροχα χρώματα ! Γι'αυτό το έγραψα να μη γίνεται πάλι το τοπικ σαν το προηγούμενο. Τα 75 τα πιάνει με hdmi και freesync νομίζω. Πάντως η οθόνη είναι σούπερ για τα χρήματα της. 1
macovet Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) έχει vesa standard? θα μπορούσε να μπει σε μια βάση σαν αυτή; https://www.ergotron.com/en-us/products/product-details/33-323#/ Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από macovet
cineaste Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, bromiaris said: Αν διαβάσετε και το προηγούμενο θέμα, το e-shop προσφέρει εγγύηση Αλλαγής της οθόνης αν διαπιστώσετε έστω και ένα (1) καμένο πίξελ. Οπότε δεν σας απασχολεί καθόλου αν η οθόνη είναι εισαγωγής από την ΕΕ. Εγώ αγόρασα μαζί με φίλο 3 συνολικά οθόνες στα 134,90 ευρώ. Άψογη εικόνα με υπέροχα χρώματα ! Ακόμα επιμένεις εσύ... 1 1
bromiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, macovet είπε έχει vesa standard? θα μπορούσε να μπει σε μια βάση σαν αυτή; https://www.ergotron.com/en-us/products/product-details/33-323#/ 4 λεπτά πριν, cineaste είπε Ακόμα επιμένεις εσύ... Δεν επιμένω σε κάτι. Απλά λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Όποιος δεν έχει παρωπίδες μπορεί να το αντιληφτεί. 1 1
iakoboss7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, bromiaris said: Αν διαβάσετε και το προηγούμενο θέμα, το e-shop προσφέρει εγγύηση Αλλαγής της οθόνης αν διαπιστώσετε έστω και ένα (1) καμένο πίξελ. Οπότε δεν σας απασχολεί καθόλου αν η οθόνη είναι εισαγωγής από την ΕΕ. Εγώ αγόρασα μαζί με φίλο 3 συνολικά οθόνες στα 134,90 ευρώ. Άψογη εικόνα με υπέροχα χρώματα ! πραγματικα εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που επιμενει σε αυτο ενω ολο το φορουμ εχει καταλαβει το αντιθετο. αστο βρε ανθρωπε μου, δεν ξερω ποσα παιρνεις απο το eshop αλλα αστο σου λεω... 2 1
bromiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε πραγματικα εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που επιμενει σε αυτο ενω ολο το φορουμ εχει καταλαβει το αντιθετο. αστο βρε ανθρωπε μου, δεν ξερω ποσα παιρνεις απο το eshop αλλα αστο σου λεω... Ε ρε παιδί μου, πουλιά στον αέρα πιάνεις... Με κατάλαβες... Φτουυυυ. (Μεταξύ μας έχω κονομήσει τρελά. Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ για μεροκάματο να σου στείλω προσωπικό μήνυμα να συνεννοηθούμε για τα χρήματα). Έτσι δεν γίνετε πάντα? Σε αυτό το θέμα αν τολμήσεις να πεις την πραγματικότητα ως έχει τα παίρνεις από το e-shop. Σε θέμα με αγορές από τρίτες χώρες αν τολμήσεις να πεις σε κάποιον που έκανε αγορά από Κίνα και πλήρωσε τελωνείο, ότι δεν φταίει ο κακόμοιρος Κινέζος για την καθυστέρηση και τα κερατιάτικα του Τελωνείου, είσαι το λιγότερο εγκάθετος, Τελωνειακός, άνθρωπος του Σόιμπλε που επιβάλεις δυσβάστακτους τελωνιακούς δασμούς σε φτωχούς Ελληναράδες που θέλουν απλά να αγοράσουν ένα ακριβό κινητό. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται, κάθε φορά να αλλάζουν οι «τυφλοί», επάγγελμα σε όποιον τολμά να έχει διαφορετική άποψη. Εν πάση περιπτώσει. Όποιος διαβάσει το προηγούμενο θέμα θα διαπιστώσει ότι ένας φίλος έκανε αγορά. Βρήκε καμένο πίξελ. Επέστρεψε την οθόνη, ένας ουγκ υπάλληλος του έκανε μανούρα (όπως ένας άλλος είχε κάνει μανουρα στον Κωτσόβολο που είναι και επίσημος συνεργάτης της LG Hellas), έδειξε την επίσημη απάντηση του eshop, δέχτηκαν την οθόνη και του επέστρεψαν τα χρήματα στο ακέραιο, χωρίς μα, μου, σου, του. Τώρα ειλικρινά πιστεύεις εκτός από εσένα και άλλους δυο που έχετε κολλήσει με το να μην δέχεστε την πραγματικότητα, ότι ενδιαφέρει κανέναν άλλον αν του αλλάξουν την οθόνη άμεσα για καμένο πίξελ το eshop ή η LG;;;; Το αποτέλεσμα τον ενδιαφέρει Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από bromiaris 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Τι σεντόνια είναι αυτά ρε σεις; Έλεος Μην παίρνετε μέρος σε διαμάχες κτλπ Σε όποιον αρέσει ας αγοράσει Σε όποιον δεν θέλει ας προχωρήσει παρακάτω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις