Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές από τις παραπάνω πατέντες μπορεί να βοηθήσουν αλλά ο εξωλκεας θα κάνει τη πιο σίγουρη και καθαρή δουλεια

Δημοσ.

φίλε μου αν είσαι Αθηνα περνα να στο κάνω τζάμπα σε 1 λεπτό , η μέθοδος είναι απλή , αυτή που σου υπέδειξαν τα παιδιά πιο πάνω , με ένα τροχό μικρό κανεις μια ίσια γραμμή ένα αυλάκι και μετά με ένα ίσιο κατσαβίδι την βγάζεις για πλακα , μου έχει τύχει και μένα πολλές φορες και ειδικά σε αυτά τα σαπίδια τα λενοβο που έχουνε κάτι βίδες 20 χιλιοστά 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, TELE είπε

φίλε μου αν είσαι Αθηνα περνα να στο κάνω τζάμπα σε 1 λεπτό , η μέθοδος είναι απλή , αυτή που σου υπέδειξαν τα παιδιά πιο πάνω , με ένα τροχό μικρό κανεις μια ίσια γραμμή ένα αυλάκι και μετά με ένα ίσιο κατσαβίδι την βγάζεις για πλακα , μου έχει τύχει και μένα πολλές φορες και ειδικά σε αυτά τα σαπίδια τα λενοβο που έχουνε κάτι βίδες 20 χιλιοστά 

Δυστυχώς δεν είμαι/ μένω στην Αθήνα, θα δοκιμάσω πρώτα με την ασφαλέστερη επιλογή (τα κατσαβιδάκια δηλαδή) κι αν δεν καταφέρω κάτι θα προχωρήσω και στις υπόλοιπες! Ευχαριστώ για τις ιδέες σας!

Επεξ/σία από Ntouris3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, TELE είπε

Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός μικρού τροχού, και μιας που το ανέφερες, ποιον τροχό έχεις? Υπάρχει λινκ να δω τιμές?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ntouris 3 εισαι τεχνικος και σου εφεραν αυτο το laptop ή ειναι δικο σου?

Εχεις κολλητηρι και flux ? Αν ναι , κολλα το κατσαβιδι πανω στην  βιδα και ξεβιδωσε το. Προσοχη μην λιωσεις τα πλαστικα διπλα .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PaokToTheBone είπε

Ntouris 3 εισαι τεχνικος και σου εφεραν αυτο το laptop ή ειναι δικο σου?

Εχεις κολλητηρι και flux ? Αν ναι , κολλα το κατσαβιδι πανω στην  βιδα και ξεβιδωσε το. Προσοχη μην λιωσεις τα πλαστικα διπλα .

Όχι δικό μου είναι το λάπτοπ...

Δημοσ.

Οποτε δεν υπαρχει προβλημα με τις γρατσουνιες κτλ , αν ξερεις να χρησιμοποιεις κολλητηρι ειναι πολυ ευκολο να κανεις το παραπανω.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, PaokToTheBone είπε

Οποτε δεν υπαρχει προβλημα με τις γρατσουνιες κτλ , αν ξερεις να χρησιμοποιεις κολλητηρι ειναι πολυ ευκολο να κανεις το παραπανω.

Όπως είπες κι εσύ , "αν ξέρεις". Εαν αρχίσω σιγά σιγά να αφαιρώ το πλαστικό γύρω από τη βίδα (αν φράκαρε θα φύγει πίεση από πάνω της και θα ξεβιδώσει πιο εύκολα έτσι;

Μήπως εάν κολλήσω κάτι μικρό πάνω στη βίδα (πχ παξιμαδάκι) ;;;;;

Δημοσ.

ρε μάγκες μου αυτό που λέτε με το κολλητήρι δεν μπορεί να γίνει , για τον απλούστατο λόγο ότι οι βίδες είναι από υλικό που δεν κολλάνε με καλαί , κάτι αντίστοιχο με τα χερούλια από τις πόρτες , βάζουνε για μια ουσία από πάνω σαν σμάλτο που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο αυτό το σενάριο, στο λέω γιατί το έχω δοκιμάσει και δεν έχει πετύχει , ίσος κάποιες βίδες να κολλάνε αν είναι από χαλκό αλλα αυτή εδώ δεν μου φαίνεται τέτοια μάλλον είναι από ατσάλι

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/6/2018 στις 2:00 ΜΜ, Ntouris3 είπε

Τελικά έβγαλα τη βίδα κολώντας πάνω της ένα μικρό παξιμαδάκι! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

πως υπάρχει βίντεο στο yt με τέτοια πατέντα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...