nvnight Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Πολλές από τις παραπάνω πατέντες μπορεί να βοηθήσουν αλλά ο εξωλκεας θα κάνει τη πιο σίγουρη και καθαρή δουλεια
TELE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 φίλε μου αν είσαι Αθηνα περνα να στο κάνω τζάμπα σε 1 λεπτό , η μέθοδος είναι απλή , αυτή που σου υπέδειξαν τα παιδιά πιο πάνω , με ένα τροχό μικρό κανεις μια ίσια γραμμή ένα αυλάκι και μετά με ένα ίσιο κατσαβίδι την βγάζεις για πλακα , μου έχει τύχει και μένα πολλές φορες και ειδικά σε αυτά τα σαπίδια τα λενοβο που έχουνε κάτι βίδες 20 χιλιοστά 1
Ntouris3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, TELE είπε φίλε μου αν είσαι Αθηνα περνα να στο κάνω τζάμπα σε 1 λεπτό , η μέθοδος είναι απλή , αυτή που σου υπέδειξαν τα παιδιά πιο πάνω , με ένα τροχό μικρό κανεις μια ίσια γραμμή ένα αυλάκι και μετά με ένα ίσιο κατσαβίδι την βγάζεις για πλακα , μου έχει τύχει και μένα πολλές φορες και ειδικά σε αυτά τα σαπίδια τα λενοβο που έχουνε κάτι βίδες 20 χιλιοστά Δυστυχώς δεν είμαι/ μένω στην Αθήνα, θα δοκιμάσω πρώτα με την ασφαλέστερη επιλογή (τα κατσαβιδάκια δηλαδή) κι αν δεν καταφέρω κάτι θα προχωρήσω και στις υπόλοιπες! Ευχαριστώ για τις ιδέες σας! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Ntouris3
kogos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, TELE είπε φίλε μου αν είσαι Αθηνα περνα να στο κάνω τζάμπα σε 1 λεπτό , η μέθοδος είναι απλή , αυτή που σου υπέδειξαν τα παιδιά πιο πάνω , με ένα τροχό μικρό κανεις μια ίσια γραμμή ένα αυλάκι και μετά με ένα ίσιο κατσαβίδι την βγάζεις για πλακα , μου έχει τύχει και μένα πολλές φορες και ειδικά σε αυτά τα σαπίδια τα λενοβο που έχουνε κάτι βίδες 20 χιλιοστά Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός μικρού τροχού, και μιας που το ανέφερες, ποιον τροχό έχεις? Υπάρχει λινκ να δω τιμές? Ευχαριστώ
TELE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, kogos είπε Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός μικρού τροχού, και μιας που το ανέφερες, ποιον τροχό έχεις? Υπάρχει λινκ να δω τιμές? Ευχαριστώ https://www.dremeleurope.com/gr/el/dremel®multipro®-2-ocs-p/ 1
Ntouris3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Προσπαθώ εδώ κι ένα τέταρτο αλλά τίποτα, βράχος αυτή η βίδα!
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ntouris 3 εισαι τεχνικος και σου εφεραν αυτο το laptop ή ειναι δικο σου? Εχεις κολλητηρι και flux ? Αν ναι , κολλα το κατσαβιδι πανω στην βιδα και ξεβιδωσε το. Προσοχη μην λιωσεις τα πλαστικα διπλα .
Ntouris3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, PaokToTheBone είπε Ntouris 3 εισαι τεχνικος και σου εφεραν αυτο το laptop ή ειναι δικο σου? Εχεις κολλητηρι και flux ? Αν ναι , κολλα το κατσαβιδι πανω στην βιδα και ξεβιδωσε το. Προσοχη μην λιωσεις τα πλαστικα διπλα . Όχι δικό μου είναι το λάπτοπ...
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Οποτε δεν υπαρχει προβλημα με τις γρατσουνιες κτλ , αν ξερεις να χρησιμοποιεις κολλητηρι ειναι πολυ ευκολο να κανεις το παραπανω.
Ntouris3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, PaokToTheBone είπε Οποτε δεν υπαρχει προβλημα με τις γρατσουνιες κτλ , αν ξερεις να χρησιμοποιεις κολλητηρι ειναι πολυ ευκολο να κανεις το παραπανω. Όπως είπες κι εσύ , "αν ξέρεις". Εαν αρχίσω σιγά σιγά να αφαιρώ το πλαστικό γύρω από τη βίδα (αν φράκαρε θα φύγει πίεση από πάνω της και θα ξεβιδώσει πιο εύκολα έτσι; Μήπως εάν κολλήσω κάτι μικρό πάνω στη βίδα (πχ παξιμαδάκι) ;;;;;
TELE Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 ρε μάγκες μου αυτό που λέτε με το κολλητήρι δεν μπορεί να γίνει , για τον απλούστατο λόγο ότι οι βίδες είναι από υλικό που δεν κολλάνε με καλαί , κάτι αντίστοιχο με τα χερούλια από τις πόρτες , βάζουνε για μια ουσία από πάνω σαν σμάλτο που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο αυτό το σενάριο, στο λέω γιατί το έχω δοκιμάσει και δεν έχει πετύχει , ίσος κάποιες βίδες να κολλάνε αν είναι από χαλκό αλλα αυτή εδώ δεν μου φαίνεται τέτοια μάλλον είναι από ατσάλι
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 με λιγο flux ή solderini θα κατσει ισα ισα για να κολλησει το κατσαβιδι και η βιδα και θα γινει η δουλεια.
Ntouris3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Τελικά έβγαλα τη βίδα κολώντας πάνω της ένα μικρό παξιμαδάκι! Ευχαριστώ για τη βοήθεια! 1
ziaba Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Στις 25/6/2018 στις 2:00 ΜΜ, Ntouris3 είπε Τελικά έβγαλα τη βίδα κολώντας πάνω της ένα μικρό παξιμαδάκι! Ευχαριστώ για τη βοήθεια! πως υπάρχει βίντεο στο yt με τέτοια πατέντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα