Ntouris3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Οι γρατζουνίες είναι από την προσπάθεια με τη λίμα ...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Just now, Ntouris3 said: Οι γρατζουνίες είναι από την προσπάθεια με τη λίμα ... το σπείρωμα εντάξει φαίνεται. πάντως από όσο μπορώ να καταλάβω στη φωτογραφία. τότε ίσως χρειαστείς μικρότερο κατσαβίδι
coolerman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Οι γρατζουνίες είναι από την προσπάθεια με τη λίμα ... Με ψιλό κατσαβιδάκι ηλεκτρονικών(αυτη είναι η δουλειά του) θα την αφαιρέσεις. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από coolerman
Ntouris3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zeibei είπε το σπείρωμα εντάξει φαίνεται. πάντως από όσο μπορώ να καταλάβω στη φωτογραφία. τότε ίσως χρειαστείς μικρότερο κατσαβίδι Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Δε ξέρω αν φαίνεται , αλλά με τη λίμα έφυγε μόνο η μπογιά της βίδας , δεν έκανα βαθούλωμα. Μόλις τώρα, coolerman είπε Με ψιλό κατσαβιδάκι ηλεκτρονικών(αυτη είναι η δουλειά του) θα την αφαιρέσεις. Το καλό είναι πως χρειάζομαι ένα σετ έτσι κι αλλιώς (κινητά)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 3 minutes ago, Ntouris3 said: Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Δε ξέρω αν φαίνεται , αλλά με τη λίμα έφυγε μόνο η μπογιά της βίδας , δεν έκανα βαθούλωμα. Το καλό είναι πως χρειάζομαι ένα σετ έτσι κι αλλιώς (κινητά) όπως ανέφερε και ο συνάδελφος με ένα κατσαβίδι ηλεκτρονικών θα κάνεις τη δουλειά σου
ss13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, george kesoglu είπε ασ'τα βιντεακια μια ισια εγκοπη στο μεσο της βιδας θα κανεις για να την ξεβιδωσει ενα ισιο κατσαβιδι. και για τα μαστορια του ινσομνια παρεπιμπτοντος εχω παρει αυτο το σετ και ειναι πολυ καλο ξεβιδωσε σκουριασμενες βιδες https://www.ebay.com/itm/4-in-1-Screw-Extractor-Drill-Bits-Guide-Set-Broken-Damaged-Bolt-Remover-Easy-Out/371279558037?epid=2133793640&hash=item5671fc7595:g:XPsAAOSwLVZVtfZx + 1 πολύ καλή κίνηση για να απαλλαγείς από την σκοτούρα με τις χαλασμένες βίδες , υπάρχει και εδώ αν θες https://www.profitstore.gr/products/ergaleia/set-eksolkeon-xalasmenon-bidon-speed-out-i-lusi-gia-kathe-xalasmeni-bida/317-18736 δες και ανάλογο Video είναι καλή λύση νομίζω Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από ss13
Iord Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Αν ακουμπήσεις την μύτη του κατσαβίδιου σε λίγο κόλλα στιγμής και μετά με προσοχή το εφαρμοσης στην βάση της βίδας πιστεύω ότι θα κάνεις κάτι. 1
Ntouris3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, Iord είπε Αν ακουμπήσεις την μύτη του κατσαβίδιου σε λίγο κόλλα στιγμής και μετά με προσοχή το εφαρμοσης στην βάση της βίδας πιστεύω ότι θα κάνεις κάτι. Μμμμ το σκεφτόμουν αλλά αν αποτύχει μετά γίνεται χειρότερη η κατάσταση...
mechpanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Ntouris3 είπε τίποτα και να περιμένω μέχρι να αγοράσω κατσαβιδάκια ακριβείας , γιατί συνήθως σε τέτοια σετ υπάρχουν ίσια κατσαβιδάκια που χωράνε στις σχισμές της βίδας... Στα σιδηροπωλεία - καταστήματα εργαλείων υπάρχουν ειδικά σετ γι' αυτή τη δουλειά. Επίσης έχει και η wurth τέτοια, αλλά δεν βρίσκω το λινκ... https://www.skroutz.gr/c/83/diafora-ergaleia-xeiros.html?keyphrase=εξολκεας+χαλασμενων+βιδων
Manjaro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, Iord είπε Αν ακουμπήσεις την μύτη του κατσαβίδιου σε λίγο κόλλα στιγμής και μετά με προσοχή το εφαρμοσης στην βάση της βίδας πιστεύω ότι θα κάνεις κάτι. Αυτό. Εγώ θα έβαζα πρώτα στην τρύπα της βίδας και μετά θα πίεζα το κατσαβίδι στην τρύπα και θα το κρατούσα σταθερό κάθετα (παράλληλα κρατώντας το ζουπιγμένο προς τα μέσα με σταθερή και όχι υπερβολική δύναμη) μέχρι να στεγνώσει μετά θα άρχιζα το ξεβίδωμα
george_gpu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 αλλη μεθοδος ειναι με τρυπανακι καρβιδιου 1,5 -2 χιλιοστα (τρώς το κεφαλι)
slavador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν το κανεις με κολα στιγμης ριξε λιγη μαγειρικη σοδα θα στεγνωσει σχεδον ακαριαια και θα γινει σα τσιμεντο Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από slavador 2
Ntouris3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Πήρα τα αναγκαία κατσαβίδια και σε μερικές μέρες θα έχω και το λάπτοπ οπότε θα σας ενημερώσω για την πρόοδο!
Krateros91 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασε αυτό που έκανα εγώ. Είναι ρίσκο βέβαια οπότε προσοχή: Παίρνεις ένα ίσιο κατσαβίδι και ένα σφυρί. Βάλε το κατσαβίδι στην εσοχή που έχει και βάρα απαλά από πάνω με το σφυρί. Με αυτόν τον τρόπο το κατσαβίδι "χώνεται" πιο μέσα και κάνει εγκοπή. Οπότε χωρίς να το βγάλεις στρίβεις δυνατά. Αν χαθεί η επαφή, χτυπάς ξανά απαλά με το σφυρί μέχρι να βγει. Το έκανα σε τελείως χαλασμένες βίδες σε λάπτοπ και έπιασε... Αλλά με προσοχή. 1
george_gpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 καλησπέρα , νομίζω οτι δεν θα χωραει ο εξωλκεας απο τη μικρη τρυπα να πιασει τη βιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα