special_ta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω για τα πεθερικά μου τηλεόραση. Το ταβάνι είναι 380 ευρώ. Μπορώ να βρώ κάτι καλό σε αυτά τα χρήματα? Δε σκίζομαι για 4κ, μιας και θα χρησιμοποιείται περισσότερο για απλό τηλεοπτικό περιεχόμενο. Τώρα βέβαια αν μπορώ να πάω σε smart και με υποστήριξη Netflix δε θα με χαλούσε. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
vgiozo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Κι εγώ σε παρόμοια αναζήτηση τηλεόρασης (με επιπλέον κριτήρια την υποστήριξη DVB-C και Hybrid TV και κεντρική βάση στήριξης)...βάσει τιμής και χαρακτηριστικών ξεδιάλεξα αυτές που έγραψα κι εδώ Κλίνω περισσότερο προς την Toshiba 43L3763DG αλλά μόνο αυτή την αξιολόγηση/δοκιμή βρήκα σχετικά https://toshiba-tv.com/gr-en/43l3763dg https://www.skroutz.gr/s/13169192/Toshiba-43L3763DG.html Εχει D-LED τεχνολογία, απ' όσο καταλαβαίνω κάτι ανάμεσα στις Full Array LED (καλύτερες) και τις Edge LED, δηλαδή με LED πίσω ακριβώς από την οθόνη (όπως οι Full Array LED), αλλά λιγότερα και χωρίς υποστήριξη local dimming...
Rebel21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 20/1/2018 στις 10:56 ΜΜ, special_ta είπε Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω για τα πεθερικά μου τηλεόραση. Το ταβάνι είναι 380 ευρώ. Μπορώ να βρώ κάτι καλό σε αυτά τα χρήματα? Δε σκίζομαι για 4κ, μιας και θα χρησιμοποιείται περισσότερο για απλό τηλεοπτικό περιεχόμενο. Τώρα βέβαια αν μπορώ να πάω σε smart και με υποστήριξη Netflix δε θα με χαλούσε. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ανέβα ελάχιστα σε μπάτζετ και πήγαινε σε samsung 40mu6100 ή panasonic 40ex600. Οι μόνες αξιόλογες σε 40 ίντσες φέτος.
vgiozo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 αξίζει 4K στις 40ίντσες;; Ειδικα όταν ο άλλος αναφέρει πως θα χρησιμοποιείται κυρίως για ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια... ...βέβαια πεθερικα είναι αυτά, οπότε ίσως κατι καλύτερο είναι πρωτιμότερο, για να μην μείνουν δυσαρεστημενα...αλλά αν γίνεται upscale, πόσο αποδοτικό είναι αυτό;
aristidis540 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 αναλογα τι βλεπει ο καθενας εγω πηρα την 40αρα mu6100 και ειναι φανερη η διαφορα του 4Κ.Το θεμα ειναι που θα βρεις υλικο. τωρα εαν ειναι για πεθερικα καλυτερα καμια sony που ειναι καλυτερες στο τηλεοπτικό,βεβαια το θεμα με τις sony ειναι οτι σε αυτες τις τιμες δεν εχουν DVBT2.
vgiozo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γι αυτή τη Hitachi του Public, ρώτησα τον εισαγωγέα και μου είπε ότι ενώ το πάνελ ποικίλει αναλόγως της ημερομηνίας κατασκευής, τα πιο πρόσφατα φέρουν VA panel ...υποστηρίζει και HDR....στα 369€ δεν είναι καθόλου άσχημα, με πλήρεις εισόδους (DVB-T2/C/S2) αλλά δεν είναι σπουδαία "ευκαιρία" κι όλας...κάτω από 350€ θα ήταν νομίζω πολύ καλή λύση...το περσινό μοντέλο νομίζω στα 289€ το είχαν βγάλει στην Μαύρη Παρασκευή... ...θα προσπαθήσω να πάω να τη δω αύριο... Θα υπολόγιζα περισσότερο αυτή την 43 Samsung του Mediamarkt στα 450€, αλλά στο displaycertifications στο 6120 μοντέλο αναφέρει ως πιθανά πάνελ τόσο VA όσο και IPS....λοταρία δλδ... ....του ΜΜ είναι το 6122, αλλά δεν έχει και Bluetooth (επίσης δεν έχει δορυφορική και υπάρχει ένα μπέρδεμα με τις προδιαγραφές της σε διαφορετικα καταστηματα), σαν κομμένη έκδοση μού φαίνεται και το φοβάμαι κάπως... ...αν ήταν να δώσω επιπλέον 80€ δεν θα ήθελα να πέσω σε IPS ή σε "οικονομική" έκδοση Samsung...πάω κατευθείαν σε τέτοια έκδοση σε λιγότερα χρήματα, αν είναι.... ...έτυχε όμως και την είδα από κοντά σε κατάστημα ΜΜ και μου άρεσε σαν εικόνα και γενική κατασκευή.... Το μοντέλο 6170 των Samsung είναι το πιο φορτωμένο, νομίζω, με φωνητική λειτουργία κι όλας (αν και οι αναφορές για τη λειτουργικότητα και το τηλεκοντρολ/μενού είναι αρνητικές), στα ίδια χρήματα έρχεται η 40άρα (440€ κοντά) 3 ώρες πριν, aristidis540 είπε αναλογα τι βλεπει ο καθενας εγω πηρα την 40αρα mu6100 και ειναι φανερη η διαφορα του 4Κ.Το θεμα ειναι που θα βρεις υλικο. τωρα εαν ειναι για πεθερικα καλυτερα καμια sony που ειναι καλυτερες στο τηλεοπτικό,βεβαια το θεμα με τις sony ειναι οτι σε αυτες τις τιμες δεν εχουν DVBT2. Τα SD κανάλια πώς φαίνονται στην 40άρα 4Κ; οθόνες με υψηλότερη ανάλυση τείνουν να αναδεικνύουν τις αδυναμίες των χαμηλότερων προδιαγραφών βίντεο, νομίζω. αυτό που λες για τις Sony ισχύει, πχ αυτή εδώ δεν φαίνεται να υποστηρίζει DVB-T2 (H265) https://www.skroutz.gr/s/10838869/Sony-KDL-40WE660.html Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από vgiozo
vgiozo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ισχύει ότι στα VA πάνελ όταν ακουμπάει κανείς την οθόνη η παραμόρφωση είναι πιο έντονη; Αν ισχύει, από τις πολλές τηλεοράσεις που είδα σήμερα στις 40-43 ίντσες, μόνο ا Samsung MU6102 και κάποιες Sony είχαν VA panel... ...η samsung Mu6122, αλλά κα اι LG UJ634V πρέπει να είχαν IPS... Παρόλαυτά, δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει κάποιο απόλυτο συμπέρασμα για τη καλύτερη εικόνα βάσει πάνελ...τουλάχιστον όχι σε συνθήκες πολυκαταστήματος...δεν έδειχαν κι όλες το ίδιο ακριβώς πράγμα για να πω. Θα έλεγα πάντως ότι η Hitachi του Public στα 369€ είναι πολύ τίμια πρόταση... ...
aristidis540 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 δεν ξερω εαν με πάτημα παραμορφώνει πιο πολυ η VA εγω ειδα τα πιξελ με μεγεθυντικό. κατω απο 720p δεν ειναι καλα τα πράματα.εγω εχω 40αρα 2 με 2.50 μετρα ειναι οκ,πανω απο 2μιση μετρα ανεβαίνεις σε ιντσες.
angelsride Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Ειμαι και εγω σε αναζητηση τηλεορασης και ειδα πριν τις προσφορες του mediamarkt http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sharp-lc-40cfg6452e-1203913.html?rbtc=ema|pai|2018_02_02_two_web_offer~1203913|tv|p|two|&sc_src=email_2916781&sc_lid=155706001&sc_uid=lMKCbHwKHv&sc_llid=311840&sc_customer=#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC ποια η γνωμη σας;Εχει κανεις την ιδια η καπόια αλλη sharp της ιδιας σειρας; Ευχαριστω Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από angelsride
vgiozo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Την είδα κι εγώ, δυστυχώς πρέπει να μην υποστηρίζει dual band wifi, που μπορεί να είναι προβληματικό καθώς στα 2.4ghz εμείς έχουμε αρκετές παρεμβολές, οπότε τα smart χαρακτηριστικά ψιλο-αχρηστεύονται... ...διαφορετικά, πολύ καλή πρόταση, πιστεύω, χωρίς να είναι και καμιά τρελή έκπτωση
vgiozo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To e-shop έχει κι αυτή τη 43" Philips 43PUT6162 στα 385€... https://www.displayspecifications.com/en/model/e074b7a - HDR - Micro-Dimming - IPS - Mediateκ 4core CPU - Υποστήριξη Dual band wifi ac - Πληθος συνδέσεων - Ηχητικές εντολές - Glossy, δυστυχώς... - 2*HDMI 1.4, 1*HDMI 2.0 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από vgiozo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα