tsiro7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Σε χρωμα αποκλειεται να μην ειδαν διαφορα,σε ενταση δεν ξερω.Βασικη προυποθεση να ειναι και τα φαναρια καθαρα και οχι θολα απο τα χρονια .
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ενταση αναφερομαι, το χρώμα μου ειναι προσωπικά ψιλοαδιαφορο. Προφανως μιλαμε για σωστα φαναρια.. Εσενα δηλαδη σε δυσκολες καταστασεις βροχη νυχτα κλπ σε ικανοποιησαν; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από paylidis
tsiro7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλοκαίρι στο χωριό σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς φωτισμό με κάλυψαν, η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα παραπάνω φως αλλά όχι ότι δεν οδηγούσα άνετα, πριν είχα ένα κιτ xenon από ebay αλλά είχα βαρεθεί τα καμμένα ballast και τα άλλαξα.Ενταση πιστεύω πάνω κάτω όλες ίδιες είναι, αλλά άλλο το κίτρινο μιας φτηνής λάμπας και άλλο το λευκό μιας καλής, μια δοκιμή νομίζω θα σε πείσει. Με του κουνιάδου μου που τα έχουμε βάλει δίπλα δίπλα αυτός με τις 130+ έχει πιο δυνατό φως πάντως, επίσης να ξέρεις και να μην καούν στο χρόνο πάνω χάνουν πολύ από την απόδοση τους ότι και να είναι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από tsiro7
fabiars Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα , έχω βάλει τις led της c6 και είναι αρκετά ψηλά και τυφλωνω τους μπροστά , τι μπορώ να κάνω να τις κατεβάσω ;
meletis_m Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, fabiars είπε Καλησπέρα , έχω βάλει τις led της c6 και είναι αρκετά ψηλά και τυφλωνω τους μπροστά , τι μπορώ να κάνω να τις κατεβάσω ; Τα φανάρια έχουν προτζέκτορα ;
fabiars Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Νομίζω πως όχι , μια τρύπα είχαν , έβαλα την λάμπα , την σύνδεσα και την ασφάλισα με την σιδεράκι από πίσω και έβαλα και το καπάκι
paylidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, fabiars είπε Νομίζω πως όχι , μια τρύπα είχαν , έβαλα την λάμπα , την σύνδεσα και την ασφάλισα με την σιδεράκι από πίσω και έβαλα και το καπάκι Χωρις προτζεκτορα οπως και να εχει ειναι λαθος η αλλαγη που εκανες και θα τυφλωνεις τους άλλους. Αν τα ρυθμισεις θα βελτιωθεί λιγο το αποτελεσμα αλλα δε μπορεις να τα ρυθμισεις χωρις εξοπλισμό συνεργείου που μετραει ακτινες γωνιες κλπ, πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να στα ρυθμισει... 1
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Αυτό πάντως που κάνετε retrofit led και HID σε φανάρια απλά χωρίς προτζέκτορα, εύχομαι στο μέλλον η τροχαία να το εκμεταλλευτεί να βγάλει λεφτά από τα πρόστιμα. Πραγματικά απαράδεκτα και επικίνδυνα. Αν τα ΚΤΕΟ ήταν πιο αυστηρά κανείς δε θα περνούσε. Τυφλώνετε τους υπόλοιπους ρε τομάρια, στα @@ σας δηλαδή αρκεί να βλέπετε; 2 1
paylidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Τυφλώνετε τους υπόλοιπους ρε τομάρια, στα @@ σας δηλαδή αρκεί να βλέπετε; και σιγα μη βλέπουν με τα ξενον καντηλια 35W που φεγγουν στα αστρα
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, paylidis είπε και σιγα μη βλέπουν με τα ξενον καντηλια 35W που φεγγουν στα αστρα " Έχουν πολύ ωραίο λευκό φως δεν έχουν κιτρινίλα που έχουν τα άλλα" αποστομωτικά επιχειρήματα που ακούω συνήθως. Οι περισσότεροι εν τω μεταξύ θα έβλεπαν πολύ καλύτερα εάν έκαναν τρια απλά πράγματα: 1) Ξεθάμπωμα ή αλλαγή φαναριών 2) Άλλαγμα σε λάμπες όπως xtreme vision ή nightbreaker 3) Επίσκεψη στον οφθαλμίατρο Το καλύτερο το άφησα για το τέλος γιατί έχω ακούσει επίσης ότι το πρόβλημα το έχουμε εμείς που τυφλωνόμαστε από τα φώτα τους κι όχι αυτοί που πρέπει να βάλουν προβολείς αεροπλάνου για να δουν. Οι περισσότεροι που δεν βλέπουν καλά το βράδυ έχουν προβλήματα όρασης (συνήθως μικρή μυωπία η οποία αυξάνεται στο σκοτάδι ή αστιγματισμό που είναι ακόμη χειρότερος στο σκοτάδι), άλλα έχουν να επισκεφθούν οφθαλμίατρο από το σχολείο. Άλλη μαλακία που καταφεύγουν να κάνουν, είναι επειδή ενοχλούν τα φώτα τους, τα ρυθμίζουν τέρμα κάτω, ο δρόμος ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητο γίνεται μέρα, άλλα στο βάθος πίσσα σκοτάδι επειδή χάνει το μάτι το παρασκήνιο επειδή έχει προσαρμοστεί στο πολύ φώς στην κοντινή απόσταση. Θερμή παράκληση αφήστε τις μαλακίες με τα led και τα xenon και φτιάξτε τα φανάρια και δείτε τον οφθαλμίατρο, έστω τον τσάμπα του ΙΚΑ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από De@th L0rd 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα