Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Led ειναι με ανεμιστήρα. Και μαλλον τα c6 36watt το ενα. Πρεπει να βαλεις πανω απο 70watt για να πεις οτι ειδες διαφορά. Εχεις h7 εχεις διαφορετική λαμπα για καθε σκάλα

Επρεπε τα καπακια να στα ανοιξει τρυπα και να τα ξαναβαλει. 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ενα καπακι εκανε τρυπα και το εβαλε..αλλα δεν το λες και καπακι της προκοπης..στο αλλο φαναρι ελειπε το καπακι οποτε..το αφησαμε "γυμνο" :)

Δεν ξερω στα ποσα watts θα δεις διαφορα , αλλα οταν εχεις απλη λαμπα στο ενα φαναρι και μια οχι απλη λαμπα αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο στην αλλη...και πας σε αυτες που εβαλα τωρα..η διαφορα ειναι παραπανω απο ορατη στα ματια μου :)

Tην προταση με τις διαφορετικες σκαλες και το Η7 δεν την καταλαβα :)

http://www.brightledheadlightbulbs.com/test/brightledheadlightbulbs.com/photo/pl16073736-remark.jpg - ο "κωλος" της δικης μου μοιαζει (στα κοψιματα/εγκοπες) με αυτην εδω...

Απλα λεω! 

Δεν με πολυαπασχολει..την δουλεια τους να κανουν...πιο πολυ με απασχολουν τα angel eyes και να τα σενιαρω καποια στιγμη..παρα οι λαμπες και η καταγωγη τους :)

Δημοσ.

Αν για καθε σκαλα εχεις και διαφορετικη λαμπα τοτε ο τύπος του λαμπτήρα που φοραει ειναι h7.

Αν ειχες εναν λαμπτήρα και για τις δυο σκαλες τοτε θα φορουσες h4 και ο ακροδεκτης απο την λαμπα, θα ειχε τρια ποδαρακια, να στο πω απλα

Δημοσ.

Μιλησα με τον ηλεκτρολογο σημερα. Θα βαλω LED τελικα. Το καπακι απο το φαναρι δεν χρειαζεται να βγει στο αμαξι μου, θα το κανουμε ενα φουσκωμα μονο με θερμοπιστολο σε stencil ετοιμο. Θα τα ρυθμισει κι ολας σε μηχανημα. Ψυχωμενα 40W H7 4000 Lumen αν θυμαμαι καλα. Για να δουμε.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JimasGR είπε

Μιλησα με τον ηλεκτρολογο σημερα. Θα βαλω LED τελικα. Το καπακι απο το φαναρι δεν χρειαζεται να βγει στο αμαξι μου, θα το κανουμε ενα φουσκωμα μονο με θερμοπιστολο σε stencil ετοιμο. Θα τα ρυθμισει κι ολας σε μηχανημα. Ψυχωμενα 40W H7 4000 Lumen αν θυμαμαι καλα. Για να δουμε.

Ρωτα το ομως 40 βαττ το ενα ή και τα δυο μαζι; τα 4000 λουμεν αν ειναι και για τις δυο λαμπες ειναι λιγα. 

Αν σου πει οτι ειναι για την καθε λαμπα εισαι μια χαρα.

Αυτο με το καπακι καλη πατεντα.

Καλημερα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Ρωτα το ομως 40 βαττ το ενα ή και τα δυο μαζι; τα 4000 λουμεν αν ειναι και για τις δυο λαμπες ειναι λιγα. 

Αν σου πει οτι ειναι για την καθε λαμπα εισαι μια χαρα.

Αυτο με το καπακι καλη πατεντα.

Καλημερα

Καλημερα, αυτα εδω πρεπει να ειναι αν δεν απατωμαι : http://www.mrsmart.gr/index.php?act=viewProd&productId=1127

50€ με εγκατασταση και ρυθμιση

Δημοσ.

Ρωτα αυτο που σου ειπα αν η καθε λαμπα ειναι 40βαττ, αν και με τις εικονες καταλαβα οτι η καθε λαμπα ειναι 40βαττ. Απλα επιβεβαίωσε το.

Το καλο ειναι οτι αυτη εχει τρια λεντ πανω που θα εχει πιο καλη αποδοση.

Δημοσ.

Γυαλισε τα φαναρια και βαλε τις λαμπες του κατασκευαστη.τι καθεστε και κανετε πειραματα με τις λαμπες.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, mp123 είπε

Γυαλισε τα φαναρια και βαλε τις λαμπες του κατασκευαστη.τι καθεστε και κανετε πειραματα με τις λαμπες.

Οι λαμπες που βαζει ο κατασκευαστης τηρουν Ευρωπαϊκες προδιαγραφες και ειναι για δρομους με επαρκη φωτισμο και διαγραμμιση. Εδω φοβασαι να οδηγησεις το αμαξι το βραδυ με τετοια φωτα. Δεν κανουν τα "μαμα" ουτε για πλακα. Σκεψου επισης οτι ολα σχεδον πλεον βγαινουν με xenon και Led απο τον κατασκευαστη.

Δημοσ.

Εαν καποιος εχει δοκιμασει τις Philips Whitevision ας μας πει μια γνώμη, σκέφτομαι να αλλαξω και εγω τις δικες μου μιας και ειχαν καει οι εργοστασιακες που ηταν άψογες αλλα καηκαν απο παγετό/χιονια πανω στα φαναρια και εβαλα προσωρινα osram απο βενζιναδικο...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JimasGR είπε

Οι λαμπες που βαζει ο κατασκευαστης τηρουν Ευρωπαϊκες προδιαγραφες και ειναι για δρομους με επαρκη φωτισμο και διαγραμμιση. Εδω φοβασαι να οδηγησεις το αμαξι το βραδυ με τετοια φωτα. Δεν κανουν τα "μαμα" ουτε για πλακα. Σκεψου επισης οτι ολα σχεδον πλεον βγαινουν με xenon και Led απο τον κατασκευαστη.

Να σου πω δεν εχεις αδικο .εγω πολλες φορες βαζω την μεγαλη σκσλα σε στενα το βραδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να προσέξεις το σύστημα που θα βάλεις να είναι αξιόπιστο π.χ. Phillips, γιατί τα περισσότερα που κυκλοφορούν είναι κινεζιές και αναξιόπιστα. Βγάζουν συχνά βλάβες,

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Εαν καποιος εχει δοκιμασει τις Philips Whitevision ας μας πει μια γνώμη, σκέφτομαι να αλλαξω και εγω τις δικες μου μιας και ειχαν καει οι εργοστασιακες που ηταν άψογες αλλα καηκαν απο παγετό/χιονια πανω στα φαναρια και εβαλα προσωρινα osram απο βενζιναδικο...

Πριν λίγο καιρό τις έβαλα, ωραίο δυνατό λευκό φως, είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αν θες ποιο δυνατό φως όμως πας για τις xtreme +130%, αλλά δεν είναι τόσο λευκές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsiro7 είπε

Πριν λίγο καιρό τις έβαλα, ωραίο δυνατό λευκό φως, είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αν θες ποιο δυνατό φως όμως πας για τις xtreme +130%, αλλά δεν είναι τόσο λευκές.

Xtreme έχω βάλει σε αμάξια. Δε κρατάνε πολύ ωστόσο κ δε θέλω να μπλέξω να αλλάζω κάθε χρόνο λάμπες. Πολύ πιθανό να πάω να πάρω ένα σετ whitevision για τα πορείας κ να δω τι παίζει κ μετά θα έχω αλλά δυο να πάρω για τα υπόλοιπα φώτα. Με προβλημάτισε στο Ίντερνετ που διάβασα ότι κάποιοι δεν είδαν διαφορά από τα εργοστασιακά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...