kingjulien11_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα που χάζευα βρήκα αυτό το concept, είναι ουσιαστικά ένα κοινό OS για iOS και macOS συσκευές! Προσωπικά, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάποια στιγμή το βλέπαμε γιατί νιώθω ότι τα τελευταία χρόνια όλο και προς τα εκεί πάει η δουλειά (νέο design mac, Siri) (το iOS 11 για τα iPad που είναι σαν dock με finder). Πάντως το design είναι απίστευτο!! Για πείτε γνώμες! Επίσης, μου φαίνεται πολύ πρακτικό το ότι θα υπάρχει κοινό code γιατί θα μπορούν να υπάρχουν στα Mac ενημερωμένες και συνεχώς νέες εφαρμογές όπως γίνεται και στο iOS. https://www.behance.net/gallery/57309065/Apple-OS-MacOS-2020-redesign-Edge-to-edge-Macbook Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από kingjulien11_
skiabox Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Πόπο μας τρόμαξες μιλάμε. Είναι απλά ένα prorotype με κάποιο πρόγραμμα design κάποιων καρτέλων! Ετσι όπως το έγραψες πήγε το μυαλό μου σε project κανονικό! Λοολ
basilis5 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 ενα mobile λειτουργικο χρειαζεται αφη, ενα computer λειτουργικο οχι. δεν ξερω πως θα μπορουσε να υπαρξει τομη σε αυτο τον διαχωρισμο (βεβαια αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα