splanis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα έχω αυτή την rgb ledοταινια πως μπορω να την συνδέσω στο κουτί; δεν με νοιάζει το rgb παρά μονο το κόκκινο, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Left13S Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Χρειάζεσσι ένα καλώδιο σαν και αυτό http://www.e-shop.gr/phanteks-pin-rgb-led-adapter-cable-for-mainboards-with-led-header-p-PER.817318 για να την συνδέσεις με το τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Ναι αλλά σε τι χρώμα θα παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 έχει η μητρική σου rgb header? Αν ναι,δεν χρειάζεσαι κανένα καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω. Asrock h97m Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 https://www.priveshop.gr/product/17000755/KALWDIA-METATROPEIS/REYMATOS/SHARKOON-M-0-3M-MOLEX-4-PIN-FAN-3-PIN-4044951016778 παιζει να κανει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Το πρωτο που σου εβαλε το παιδι κανει ,αυτο δεν κανει τωρα για το τι χρωμα θα βγαζει αφου δεν εχεις καποιο controler λογικα θα αναβουν ολα εκτος αν με καποιο τροπο ξεσυνδεσεις πρασινο και μπλε απο την ταινια και αφησεις μονο το κοκκινο καλωδιο. Παντως αν σε ενδιαφερει με 16 ευρω παιρνεις ετοιμο κιτ με τηλεχειρισμο και ξεμπερδευεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού έχω την ταινία κρίμα να πάει χαμένη. Αυτό που μου πρότεινε το παιδί δεν κατάλαβα που ακριβώς συνδέεται; επίσης όταν συνδέω την ταινία αυτη στο controller ανάβει κόκκινο κατευθείαν και μετά αν θες το αλλάζεις Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλε λαθος μου δεν κανει αυτο του παιδιου ,δεν το ειχα προσεξει καλα ,σε ποιον controller την συνδεσες ,αν εχεις και αλλα led με controller μπορει να υπαρχει και αλλος τροπος να συνδεσεις και αυτην με κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/akasa-ak-cbld02-10bk-rgb-led-splitter-cable-1-to-4-devices-p-PER.817985 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Φιλε λαθος μου δεν κανει αυτο του παιδιου ,δεν το ειχα προσεξει καλα ,σε ποιον controller την συνδεσες ,αν εχεις και αλλα led με controller μπορει να υπαρχει και αλλος τροπος να συνδεσεις και αυτην με κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/akasa-ak-cbld02-10bk-rgb-led-splitter-cable-1-to-4-devices-p-PER.817985 έχω ένα controller απλα μου εχει κοπει η μιση ταινια στην μεση(λειτουργουν οι ταινιες και οι 2 τις εχω δοκιμασει), δεν μπορω να κανω την δευτερη να δουλεψει χωρις controller, απλα με ρευμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρα μπορεις να συνδεσεις και τις δυο στο spliter που σου εβαλα παραπανω. Τωρα για κατευθειαν απο το τροφοδοτικο δεν βρισκω κατι ετοιμο. Μια ιδεα ειναι να βρεις ενα molex και να συνδεσεις το καλωδιο που δινει 12v στα 12V της ταινιας και το ενα μαυρο απο το Molex στο κοκκινο της ταινια και λογικα χωρις να το εχω δοκιμασει θα αναβει το κοκκινο χρωμα. Μια απλη λευκη λεντοταινια ετσι την ειχα συνδεσει στο δικο μου Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 την αλλη την ταινια την εχω στο γραφειο με το controller και αυτη θελω να την βαλω στο pc πως θα συνδεσω την ταινια με τετοιο molex? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, splanis είπε την αλλη την ταινια την εχω στο γραφειο με το controller και αυτη θελω να την βαλω στο pc πως θα συνδεσω την ταινια με τετοιο molex? Αναγκαστικα κοβεις το μαυρο φις και απο την λεντοταινια ενωνεις το μαυρο με το κιτρινο απο το μολεξ και το κοκκινο απο την λεντοταινια με το μαυρο διπλα απο το κιτρινο στο μολεξ. Αν εχεις καλαι τα κολας και τα μονωνεις με ενα θερμοσυστελομενο η με μονωτικη ταινια, αν δεν εχεις καλαι απλα στριφωγυρνατα να ενωθουν και μονωσε τα μετα. Με προσοχη να μην βραχυκυκλωσεις τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει αυτό εγώ σίγουρα δεν ξερω να το κάνω θα δω μήπως ξέρεις κάνας γνωστός μου, έψαξα στο skroutz και δεν βρήκα κανένα adaptorακι που να κάνει αυτή την δουλειά. Περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Βασικα ειναι δυσκολο γιατι το rgb δεν μπορει να συνδεθει κατευθειαν στο τροφοδοτικο για το λογο οτι θα πρεπει να δουλεψουν καπως τα χρωματα ξεχωριστα οποτε ειναι λογικο να μην υπαρχει πρεπει πρωτα να συνδεθει σε controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα