stavrosbmw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα.Εχω το sony M4 aqua.Κατα τις 6 παρα σημερα το απογευμα πατησα το κουμπι να ανοιξει και εχει κολλησει εκει που λεει Sony.Τι εχει παθει? Δοκιμασα να βγαλω τη Sim αλλα τιποτα.Μπαταρια δεν μπορω να βγαλω γιατι ειναι ενσωματομενη.Μου το εχει ξανα κανει και αλλες φορες στο παρελθον αλλα μετα απο λιγη ωρα ανοιγε.
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Πρώτα από όλα προσπάθησε να μπουτάρεις σε safe mode (νομίζω πατάς μενού+power on αλλιώς ψάξε λίγο στο νετ) ώστε αν μπεις να σώσεις δεδομένα χρήστη. Αν δεν δουλέψει αυτό, κατέβασε το PC companion από κάποιο λινκ της Sony, εγκατέστησέ το σε pc με win7 και άνοιξέ το, θα σου ζητήσει να επιλέξεις μοντέλο, θα κατεβάσει κάποια data και θα σου δείξει πως να συνδέσεις το τηλέφωνο με το pc (π.χ. θα σου πει κράτα πατημένο το Χ και συνέδεσε το usb). Εκει, ελπίζω οτι θα βρεις κάποια επιλογή repair που να μην σβήνει τα δεδομένα χρήστη, αλλιώς θα κάνεις restore και θα φλασαριστεί το κινητό με τη στοκ ρομ εξαρχής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι φορτισμένη η μπαταρία, το κινητό το συνδεεις με το PC όταν είναι κλειστό - βάλε το PC companion και θα δεις αναλυτικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα