constantineparas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας Πρόσφατα αγόρασα τον hp 3835, αλλά δεν μπορώ να βρω πως να εκτυπώσω με wifi ασύρματα από τον υπολογιστή μου. Επίσης για την αγορά μελανιών θα πρέπει να αγοράσω καινούργια ή ανακατασκευασμένα; Αυτά που έχει μέσα η συσκευασία,αν και κλειστά σφραγισμένα δεν διαρκούν πολύ; Ευχαριστώ
darkman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, constantineparas είπε Καλησπέρα σας Πρόσφατα αγόρασα τον hp 3835, αλλά δεν μπορώ να βρω πως να εκτυπώσω με wifi ασύρματα από τον υπολογιστή μου. Επίσης για την αγορά μελανιών θα πρέπει να αγοράσω καινούργια ή ανακατασκευασμένα; Αυτά που έχει μέσα η συσκευασία,αν και κλειστά σφραγισμένα δεν διαρκούν πολύ; Ευχαριστώ Καλησπερα λογικα υπαρχει βιβλιαρακι μεσα που λεει πως να τον κανεις εγκαταασταση και εχει μεσα και ενα Cd αν τρεξεις το cd εχει οδηγο εγκαταστασης και για wifi και για usb απλα πρεπει για πρωτη φορα αν δεν κανω λαθος να μπει με το usb για να παρει τις ρυθμίσεις του δικτύου ,βρες το cd βαλε το μεσα πριν βαλεις τον εκτυπωτή και ακολουθα της οδηγιες για τα μελανια εγω περνω τα @work απο το plaisio και ειναι πολυ καλα και οικονομικα δες και αυτο το βιντεακι απλα εσυ θα επιλεξεις το wireless setup Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα