Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα αναβαθμισε καρτα γραφικών, και μετά cpu.
Επαιζα απροβληματιστα με το oculus με 4430,για να καταλάβεις.
Το βάρος το σήκωνε η gpu.

• Thanks 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε demmian, το συστημα σου μια χαρα ειναι για το 90% των χρησεων που θες.  

ΑΝ θεωρησεις οτι χρειαζεσαι καποια αναβαθμιση, αυτη ειναι η καρτα γραφικων.  η 1060 ειναι μεσαιας δυναμικοτητας καρτα, και ισως τα βρει σκουρα σε καποιες περιπτωσεις.  

ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα για Gaming, και αν καποια στιγμη, τα παιχνιδια γινουν πολυ απαιτητικα σε πυρηνες/threads, τοτε θα τα βρει σκουρα και αυτος. αλλα και σε αυτη την περιπτωση, μπορεις να πας σε 6700Κ και να κανεις σχετικα ανετα την δουλεια σου. 

ολα αυτα δεν προκειται να συμβουν αυριο, οποτε χαλαρωσε. 

τωρα για αυτα που λενε ορισμενοι για διπλασια Frames απο τον ενα επεξεργαστη στον αλλον, εγω τα ακουω βερεσε...!!   

αυτη την περιοδο οι Intel και οι Ryzen  ειναι πολυ κοντα σε επιδοσεις.   καπου χανει ο ενας καπου χανει ο αλλος, αλλα ειναι κοντα.  αρα στα Games, πρωτιστως θα κοιτας την καρτα γραφικων, και μετα τον επεξεργαστη...!! 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ευχαριστώ όλους για απαντήσεις. Θα μείνω όπως είμαι τελικά, ακολουθώντας τις συμβουλές σας και θα κοιτάξω για κάρτα γραφικών όταν βγουν κ οι Volta.

@kgian τελικά χτες το απόγευμα μου φτιάξανε το ιντερνέτ, μετά από μήνα.. ταχύτητα κάτω από 6mbs όμως.. να δούμε αν θα το φτιάξουν κ αυτό.. από δευτέρα που θα ναι σπίτι θα τα πούμε από big screen.

Καλό σ/κ σε ολους

Επεξ/σία από demmian
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...