Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Νασαι καλα για την συμβουλη φιλε, αλλα θα παω σε αυτη που ειπα παραπανω μιας και θελω να μαρεσει και απο ομορφια. :D

Η Asrock AB350 Pro4 δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από την μητρική που διάλεξες και όπως και να το κάνουμε, η ομορφιά δεν δίνει καλύτερη σταθερότητα. Ναι η asus έχει καλύτερο audio & lan αλλά η asrock καλύτερο vrm section(καλύτερες ψύκτρες) kai 6+3 power phases έναντι 4+4 της asus. Την διαφορά θα μπορούσες να την δώσεις αλλού, πχ να πάρεις τον 1700Χ απλά μετά θα χρειαστείς και ψύκτρα. 

https://www.skroutz.gr/s/11552849/Asrock-AB350-Pro4.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εεεμ, όχι, από vrm άποψης η B350 της ASUS είναι καλύτερη μιας και είναι true 4 phase, πράγμα που το καθιστά καλύτερο, τουλάχιστον στα χαρτιά, από το 3+3 χωρίς dopplers της ASRock.

Επεξ/σία από LambisElef
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, STORM1978 είπε

Τον 1700 τον βρίσκεις ήδα στα 275.

euro* (οι τιμές στον πινακα ειναι σε δολάρια)  και θα το βρίσκεις στα ~240 αυτό λεω.. 

Επεξ/σία από Manjaro
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω τον Ryzen 1700 2 μήνες τώρα, τον είχα πάρει κάπου στα 300, αν μου έλεγαν ότι σε 2 μήνες θα τον πάρω 240€ πάλι θα τον είχα πάρει, αλλιώς θα είχα χάσει 2 μήνες ταχύτατης εργασίας και απόλαυσης :)

Πιστεύω το μόνο που αξίζει κάποιος να περιμένει είναι οι νέες ryzen APU και οι νέες σειρές ryzen όχι αν θα δώσει ένα 20άρικο λιγότερο!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Παιδιά έχω τον Ryzen 1700 2 μήνες τώρα, τον είχα πάρει κάπου στα 300, αν μου έλεγαν ότι σε 2 μήνες θα τον πάρω 240€ πάλι θα τον είχα πάρει, αλλιώς θα είχα χάσει 2 μήνες ταχύτατης εργασίας και απόλαυσης :)

Πιστεύω το μόνο που αξίζει κάποιος να περιμένει είναι οι νέες ryzen APU και οι νέες σειρές ryzen όχι αν θα δώσει ένα 20άρικο λιγότερο!

Χωρίς απαραίτητα να διαφωνώ μαζί σου στο αν αξίζει η αγορά τώρα ή όχι,  το "σε δύο μήνες" των άλλων που λες ήταν τυχαίο όμως και απλά σύμπτωση ότι σου είπαν και αυτοί "240" γιατί δεν έχει πάνω απο μήνα νομίζω η δήλωση της AMD (CES 2018) για ρίξιμο των τιμών οπότε δεν είχαν κάποιο βάσιμο στοιχείο, τώρα έχουμε. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Manjaro είπε

Χωρίς απαραίτητα να διαφωνώ μαζί σου στο αν αξίζει η αγορά τώρα ή όχι,  το "σε δύο μήνες" των άλλων που λες ήταν τυχαίο όμως και απλά σύμπτωση ότι σου είπαν και αυτοί "240" γιατί δεν έχει πάνω απο μήνα νομίζω η δήλωση της AMD (CES 2018) για ρίξιμο των τιμών οπότε δεν είχαν κάποιο βάσιμο στοιχείο, τώρα έχουμε. 

Υποθετικά το έγραψα, τότε δεν μου είχε πει κανείς, τίποτα, το μόνο που μου είχαν πει ήταν αντί του ryzen 5 να πάω για τον 1700, και δεν το μετάνιωσα... οπότε τα πάντα είναι συνάρτηση του τι θες, και τι θα το κάνεις, αν θες πχ να λιώσεις στο gaming ok θα την παλέψεις κάνα μήνα ακόμα, αν το θες για δουλειά όμως δεν θα κολωσεις για ένα πενηντάρι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...