Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, panoskatos said:

Μάλλον τώρα ανακάλυψες εσύ τους υπολογιστές και πουλάς και πνεύμα. 

Εσύ πάντως μυρίζεις ασχετιλα από χιλιόμετρα. 

Νταξει μαν, θα πεταξω και εγω την 1080ti να παρω 970 να παιζω καλυτερα γιατι ριχνει μπουκαλια ο επεξεργαστης. Ρε τι ακουμε...σε ευχαριστω που μου δωσες τα φωτα σου.

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
Στις 1/21/2018 στις 6:21 ΜΜ, panoskatos είπε

H 1080ti δεν ταιριάζει με το hardware που έχεις . Σε κάποιες περιπτώσεις παίζει να δεις χειρότερες επιδώσεις απο την 970 που έχεις τώρα.

Αυτο που θα συμβει ειναι οτι μονο σε συγκεκριμενους cpu limited τιτλους θα κοβει ο 3770Κ την 1080Τi σε σχεση με ενα πολυ συγχρονο cpu, το οποιο ομως ετσι και αλλιως δεν παιζει μεγαλο ρολο παρα μονο στα benchmarks εφοσον στοχευεις σε 4Κ@60. 

Παντου η 1080Τi θα παιζει πολυ καλυτερα, σε υψηλοτερα settings με πολυ καλυτερα low's, με λιγοτερο θορυβο και χαμηλοτερες θερμοκρασιες γιατι θα δουλευει στο ~1/4* για να αποδωσει τα ιδια με την 970 ιδιως σε 1080p. Για να μην θυμισω το φιασκο με τις μνημες της 970 και ξερουμε οτι ολοι οι τιτλοι πλεον κανουν λιγο πολυ ευκολα utitilize 3.5GB Vram ακομα και σε 1080p. 

*2x970 =~980Ti

2x1070 =~1080Ti

980Τi =~1070  

αρα 2x980Ti =~1080Ti ή 4x970 =~1080Ti (θεωρητικη προσεγγιση)

Το μονο κακο ειναι οτι ειναι πανακριβες τωρα. Ισως μια μεταχειρισμενη 1080 να ειναι πιο συνετη επιλογη αλλα για 4Κ@60 θα πρεπει να παιζει παντου τερμα για αξιοπρεπες low-high αναλογα τον τιτλο καθως κατα ΜΟ ειναι ~20% πιο αργη  σε 4Κ απο την 1080Ti το οποιο μεταφραζεται σε μειον ~15-20fps.

Στις 1/20/2018 στις 6:16 ΜΜ, tanasen01 είπε

Υπερβολική η 1080ti για 1080p/144hz.

Πως εξαγεις αυτο συμπερασμα?

Αν δεις εδω και βγαλεις ενα ΜΟ στα 1080p, θα παρατηρησεις οτι η 1080Τi βγαζει 152 fps MO σε Ultra settings, δοκιμασμενη σε 20 συγχρονους δημοφιλεις τιτλους.

Μαλιστα σε μολις 9 απο τους 20 βγαζει περισσοτερα ή ισα απο 144fps.

Υπο αυτο το πρισμα δεν θα ελεγες οτι ειναι καθολου υπερβολικη, αν θες καθαρα να παιζεις στα 1080p@144. 

Προφανως θα μου πεις οκ, μπορεις να ριξεις λιγο τις ρυθμισεις και να παιξεις και με High και ακομα και Μedium αλλα θα σου πω πως οταν δινεις σχεδον ενα χιλιαρικο για GPU δεν πας για Medium-High πας ξεκαθαρα για Ultra.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, strawman είπε

Νταξει μαν, θα πεταξω και εγω την 1080ti να παρω 970 να παιζω καλυτερα γιατι ριχνει μπουκαλια ο επεξεργαστης. Ρε τι ακουμε...σε ευχαριστω που μου δωσες τα φωτα σου.

Έγραψα σε κάποιες περιπτώσεις , δεν έγραψα πάντα. !

Εσυ δεν ξέρω τι hardware εχεις και προφανός δεν παίζεις με επεξεργαστή κοντά 6ετίας σε 1080p με την 1080ti

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, momentum είπε

Αν δεις εδω και βγαλεις ενα ΜΟ στα 1080p, θα παρατηρησεις οτι η 1080Τi βγαζει 152 fps MO σε Ultra settings, δοκιμασμενη σε 20 συγχρονους δημοφιλεις τιτλους.

Μαλιστα σε μολις 9 απο τους 20 βγαζει περισσοτερα ή ισα απο 144fps.

Υπο αυτο το πρισμα δεν θα ελεγες οτι ειναι καθολου υπερβολικη, αν θες καθαρα να παιζεις στα 1080p@144. 

Προφανως θα μου πεις οκ, μπορεις να ριξεις λιγο τις ρυθμισεις και να παιξεις και με High και ακομα και Μedium αλλα θα σου πω πως οταν δινεις σχεδον ενα χιλιαρικο για GPU δεν πας για Medium-High πας ξεκαθαρα για Ultra.

Καλά αν μιλάμε για τα πάντα ultra+ προφανώς πας σε 1080ti, απλά προσωπικά μου φαίνεται υπερβολικό να έχεις 1080p monitor με κάρτα του 1000ρικου. Και η απλή 1080 που κοστίζει πάνω από €300 λιγότερα κάνει τη δουλειά σε high/very high settings. Αν είσαι enthusiast και θες την 1080ti πας τουλάχιστον σε 2Κ monitor - άποψή μου πάντα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε

Καλά αν μιλάμε για τα πάντα ultra+ προφανώς πας σε 1080ti, απλά προσωπικά μου φαίνεται υπερβολικό να έχεις 1080p monitor με κάρτα του 1000ρικου. Και η απλή 1080 που κοστίζει πάνω από €300 λιγότερα κάνει τη δουλειά σε high/very high settings. Αν είσαι enthusiast και θες την 1080ti πας τουλάχιστον σε 2Κ monitor - άποψή μου πάντα. 

Συμφωνουμε πως  ειναι σχετικα χαμηλη η αναλυση αλλα ειναι πολλα τα frame.

Προσωπικα προτιμησα την αναλυση και τη μεγαλυτερη διαγωνιο απο το υψηλο refresh framerate γιατι το 1080p@ultra δειχνει αρκετα χειροτερο απο 4Κ@low-medium στο ιδιο hardware. 

Οταν θα μπορουμε να εχουμε 4Κ@120@Ηigh με GPU του 500αρικου τοτε βλεπουμε. 

Δημοσ.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα ακομα και σε 1080π εφοσον παντα κανεις ενα ωραιο oc τον επεξεργαστη,δηλαδη στα 4.5 βγαζει απο 158-167 single core στο σινεμπενς σε αντιθεση με 185-195 νομιζω του 7700κ στα 4.5,μικρο χασιμο ,κραταει ακομα πολυ καλα,κανε και ενα oc τις ραμ,βαρα οτι καρτα θες απο κει και περα,ναι εννοειται οτι σε μεγαλη αναλυση το βαρος παει στην καρτα παντως

Δημοσ.
6 hours ago, panoskatos said:

Έγραψα σε κάποιες περιπτώσεις , δεν έγραψα πάντα. !

Εσυ δεν ξέρω τι hardware εχεις και προφανός δεν παίζεις με επεξεργαστή κοντά 6ετίας σε 1080p με την 1080ti

Ρε φιλε, εισαι λαθος, τι να κανουμε τωρα. Το να με λες ασχετο δεν σε κανει λιγοτερο λαθος. Ειπες μια μπαρουφα, πες σορρυ παιδες την πεταξα και συνεχιζουμε. Οι επιθεσεις δεν χρειαζονται. Το τι γνωσεις εχω ασε να το ξερω εγω καλυτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, strawman είπε

Ρε φιλε, εισαι λαθος, τι να κανουμε τωρα. Το να με λες ασχετο δεν σε κανει λιγοτερο λαθος. Ειπες μια μπαρουφα, πες σορρυ παιδες την πεταξα και συνεχιζουμε. Οι επιθεσεις δεν χρειαζονται. Το τι γνωσεις εχω ασε να το ξερω εγω καλυτερα.

Εσύ ξεκίνησες  τα περι εξυπνάδας , για εμένα κ εσυ λες μπαρουφες αλλά το προσπερνάω( θα κουμπώσω μια 1080ti στον πεντιουμ4 που έχω και θα είμαι αρχηγός).Σε ρώτησα σε τι και με τι παίζεις αλλά δεν απάντησες !

Οσοι έκαναν μια τέτοια αγορά μετά απο λίγο καιρό άλλαξαν όλο το υπόλοιπο hardware γιατι πολύ απλά η κάρτα δεν απέδιδε τα αναμενόμενα, οπως επίσης υπάρχουν και αναφορές για πολύ μεγάλα framedrops. δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου.Ουτε εχω κανένα συμφέρον να μην αγοράσει το παλικάρι την κάρτα που θέλει.

Το να σκάσεις ομως κοντά 1000 ευρω και να μην δουλευει στο 100% κάτι για εμενα είναι σοβαρό.

Εδω είσαι κ εδω είμαι , αν το παλικάρι πάρει την 1080ti μετά απο λίγο καιρό θα δεις το υπόλοιπο hardware στις αγγελίες.

Τέλος απο εμένα.

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
49 minutes ago, panoskatos said:

Εσύ ξεκίνησες  τα περι εξυπνάδας , για εμένα κ εσυ λες μπαρουφες αλλά το προσπερνάω( θα κουμπώσω μια 1080ti στον πεντιουμ4 που έχω και θα είμαι αρχηγός).Σε ρώτησα σε τι και με τι παίζεις αλλά δεν απάντησες !

Οσοι έκαναν μια τέτοια αγορά μετά απο λίγο καιρό άλλαξαν όλο το υπόλοιπο hardware γιατι πολύ απλά η κάρτα δεν απέδιδε τα αναμενόμενα, οπως επίσης υπάρχουν και αναφορές για πολύ μεγάλα framedrops. δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου.Ουτε εχω κανένα συμφέρον να μην αγοράσει το παλικάρι την κάρτα που θέλει.

Το να σκάσεις ομως κοντά 1000 ευρω και να μην δουλευει στο 100% κάτι για εμενα είναι σοβαρό.

Εδω είσαι κ εδω είμαι , αν το παλικάρι πάρει την 1080ti μετά απο λίγο καιρό θα δεις το υπόλοιπο hardware στις αγγελίες.

Τέλος απο εμένα.

Ρε αδελφε, αλλο το δεν δουλευει η καρτα στο 100% και αλλο οτι θα παει χειροτερα απο την 970. σε μερικες περιπτωσεις. ΠΟΤΕ και σε καμμια περιπτωση δεν θα παει χειροτερα απο την 970.  Απο κει και περα οτι επεξεργαστη και να παρει, και 8700k στα 6ghz να εχει, υπαρχουν ΠΟΛΛΑ παιχνιδια που η καρτα θα τρωει μπουκαλι σε 1080p. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...