Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Καλή χρονιά με υγεία πάνω απο όλα. 

Ενδιαφέρομαι να φτιάξω έναν καλό υπολογιστή (και με βάση τις πληροφορίες μου για εσάς άνοιξα το thread αυτό). Τον υπολογιστή τον χρειάζομαι για παιχίδια , youtube  και ταινίες (online). Στον υπολογιστή δεν αποθηκεύω έγγραφα , εικόνες , μουσική , βίνετο κτλπ. Έχω οθόνη , πληκτρολόγιο και γενικώς τα περιφερειακά και ενδιαφέρομαι μόνο για πύργο. Έχει κανείς καμιά καλή πρόταση με το bugdet να μην ξεπερνάει το 450 - 500 ευρώ. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς ήλθες.

Θα το στήσεις εσύ ή το θές έτοιμο απο ένα μαγαζί;

Δημοσ.

@radiohead Καλησπέρα . Θέλω να βρω τι θα μπούν πάνω να τα επιλέξω κ να μου τα τοποθετήσει κάποιος ειδικός γιατί εγώ δεν ξέρω και πολλά + να μου περάσει και τα windows. Ευχαριστώ. :D

@tanasen01 Καλησπέρα σε ευχαριστώ για τα λινκς απλά μια υποσημείωση δεν ξέρω και πολλά για να τα καταλάβω. :P:P 

Δημοσ.

Tότε πας από ένα μαγαζί που στο στήνουν οι ίδιοι κιόλας.

EODAtZ1.jpg

Για πιο φθηνά (-17€) πας σε λίγο χειρότερο επεξεργαστή τον R3 1200.

Για windows κατεβάζεις από το site της microsoft και χρησιμοποιείς το tool, τα περνάς σε usb φλασάκι και το δίνεις σε κάποιον γνωστό σου που ξέρει να στα περάσει. Στη συνέχεια μπορείς να τα αφήσεις έτσι (θα έχεις μηνύματα για ενεργοποίηση) ή τα ενεργοποιείς με ένα ΟΕΜ κλειδί που βρίσκεις παντού (ebay ή εδώ)

Δημοσ.

@tanasen01 σε ευχαριστώ ξανά για την άμμεση βοήθεια. Δλδ αν επιλέξω αυτά τα χαρακτηριστικά τι δυνατότητες θα έχω με τον υπολογιστή αυτόν στο περίπου? (δεν ξέρω και πολλά και προσπαθώ να τα εξηγήσω στο μυαλό μου με δυνατότητες).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gaming σε ανάλυση 1080p από very low μέχρι medium ρυθμίσεις στα γραφικά ανάλογα με το παιχνίδι. Κάποια πολύ απαιτητικά παιχνίδια μάλλον θα τρέχουν καλύτερα σε 720p ανάλυση.

Σε όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις θα είσαι καλυμμένος και με το παραπάνω. 

Μελλοντικά αν δεις ότι θες καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια παίρνεις μια πιο δυνατή κάρτα γραφικών.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chicko είπε

@tanasen01 Αυτό αργότερα αλλάζει η ταχύτητα των παιχνιδιών αν πάω σε πιο απαιτιτικά ?

Η κάρτα γραφικών; Αν εννοείς τα framerates, ναι κατά ένα μεγάλο βαθμό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chicko είπε

@radiohead Καλησπέρα . Θέλω να βρω τι θα μπούν πάνω να τα επιλέξω κ να μου τα τοποθετήσει κάποιος ειδικός γιατί εγώ δεν ξέρω και πολλά + να μου περάσει και τα windows. Ευχαριστώ. :D

@tanasen01 Καλησπέρα σε ευχαριστώ για τα λινκς απλά μια υποσημείωση δεν ξέρω και πολλά για να τα καταλάβω. :P:P 

Δεν εχεις κανενα γνωστο να σου περασει windows;

Σε ποια περιοχη εισαι;

Αν εισαι φοιτητης εχω την εντυπωση οτι δικαιουσαι free windows απο την εκαστοτε σχολη. Ετσι θυμαμαι ισχυε τουλαχιστον μεχρι περσι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε amd απο quickshop

QUICKSHOP.JPG.66e3803b1b0f19d7d8edb3c84fdc01a4.JPG

Σε intel αλλάζοντας μητρική επεξεργαστή και βάζοντας απο το ίδιο μαγαζί

http://www.quickshop.gr/ProductDetails/Computers-C/Hardware-Comp-CA21/CPU-CAT35/Intel-CAT397/INTEL PENTIUM G4560 3500 1151 BOX.aspx

http://www.quickshop.gr/ProductDetails/Computers-C/Hardware-Comp-CA21/Motherboards-CAT39/MicroATX-CAT429/MSI H110M PRO-D H110 S_apo_1151.aspx

(ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ BIOS UPDATE)

και απο το homelike αυτή https://www.homelike.gr/checkout-cart

Και στις δύο περιπτώσεις έχεις ένα entry gaming σύστημα που παίζει τα πάντα σε 1080p αλλα προϋποθέτει να βρείς γνωστό να σου περάσεις windows και να συνδέσει ό,τι μπορεί να χρειαστεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 10 € ευρώ παραπάνω τσιμπάει μητρική B250m και έχει τις RAM να τρέχουν φουλ στα 2400 και χωρίς BIOS update

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, masteripper είπε

Με 10 € ευρώ παραπάνω τσιμπάει μητρική B250m και έχει τις RAM να τρέχουν φουλ στα 2400 και χωρίς BIOS update

Ήδη είναι αρκετά εκτός

Δημοσ.

@radiohead Καλησπέρα και πάλι. Οχι δεν είμαι φοιτητής οπότε θα πρήξω κανέναν 'γνωστό' να μου τα περάσει για να μην πληρώνω και αυτά. Η διαφορά με ότι έστειλες είναι με του @tanasen01 είναι στην μητρική? Απο Γέρακα Αττικής είμαι (κοντά Χαλάνδρι , Αγία Παρασκευή ..). Διαβάζω τα θέματα εδώ στο σάιτ και διαπίστωσα ότι έχω πάθει πολιτισμικό σόκ με το πόσο αδεής είμαι με όσα μου γράφετε. Εντάξει δεν πάνω κάτω στην τιμή για 50 ευρώ δεν παίζει θέμα γιατί έτσι κ αλλιώς δεν αλλάζω και κάθε μέρα υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορά είναι στην κάρτα γραφικών, του radiohead είναι πολύ καλύτερη, και στο τροφοδοτικό όπου στην πρώτη σύνθεση έχει μπει ένα λίγο ποιοτικότερο και και στον ssd επίσης με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας. Aν σε ενδιαφέρει πολύ το gaming προτίμησε του radiohead τη σύνθεση καθώς η gpu κάνει τη περισσότερη δουλειά στα παιχνίδια. Αν δεν σε φτάνει ο χώρος βάλε μεγαλύτερο 250gb ssd ή έναν firecuda αν δεν σε παίρνει χρηματικά.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...