BringMe2Life Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα μετά από καιρό στα καλύτερα παιδιά! Έχουμε και λέμε ότι στα μέσα Νοεμβρίου έκανα μια κουμπαριά και μας έκαναν δώρο το τηλέφωνο του τίτλου. Και τα ευχάριστα είναι πως το ζευγάρι χώρισε. Πλάκα κάνω - έσπασε η οθόνη! Πιο συγκεκριμένα διάλυσε η οθόνη και έχουμε τα εξής θέματα α) Το τηλέφωνο δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, οπότε δεν μπορούμε να βρούμε θήκη πόσο μάλλον για οθόνη β) Η μαμά Samsung δεν αναλαμβάνει να το φτιάξει γιατί επίσης δεν έχει ανταλλακτικά εντός Ευρώπης γ) σε όποιο κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης και να το πάω η ίδια καραμέλα... Τι κάνουμε;
ziaba Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάξε στο eBay για οθόνη, θήκη κτλ Επίσης το κατάστημα που αγοράστηκε η συσκευή πρέπει να αναλάβει σέρβις και υποστήριξη Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από ziaba
driverpit Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, BringMe2Life είπε Καλησπέρα μετά από καιρό στα καλύτερα παιδιά! Έχουμε και λέμε ότι στα μέσα Νοεμβρίου έκανα μια κουμπαριά και μας έκαναν δώρο το τηλέφωνο του τίτλου. Και τα ευχάριστα είναι πως το ζευγάρι χώρισε. Πλάκα κάνω - έσπασε η οθόνη! Πιο συγκεκριμένα διάλυσε η οθόνη και έχουμε τα εξής θέματα α) Το τηλέφωνο δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, οπότε δεν μπορούμε να βρούμε θήκη πόσο μάλλον για οθόνη β) Η μαμά Samsung δεν αναλαμβάνει να το φτιάξει γιατί επίσης δεν έχει ανταλλακτικά εντός Ευρώπης γ) σε όποιο κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης και να το πάω η ίδια καραμέλα... Τι κάνουμε; Δες το κόστος αγοράς και επισκευής της οθόνης αν σε συμφέρει για να το επισκευάσεις θα σου πάει περίπου στην καλύτερη περίπτωση 200-220 ευρώ και αν γίνει σωστή δουλειά γνώμη μου είναι διέθεσε το ποσό της επισκευής για να πάρεις καινούργιο τηλέφωνο. 1
BringMe2Life Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Στις 21/1/2018 στις 6:48 ΠΜ, ziaba είπε Ψάξε στο eBay για οθόνη, θήκη κτλ Επίσης το κατάστημα που αγοράστηκε η συσκευή πρέπει να αναλάβει σέρβις και υποστήριξη Αναλαμβάνει αντικατάσταση έπειτα από παραγγελία σε Κινέζο στα 155€. Και θα πάρει και 2 μήνες σχεδόν. Την ίδια δουλειά μπορώ να κάνω και μόνος μου, αλλά δεν νομίζω να ασχολείθω. Στις 21/1/2018 στις 8:24 ΠΜ, driverpit είπε Δες το κόστος αγοράς και επισκευής της οθόνης αν σε συμφέρει για να το επισκευάσεις θα σου πάει περίπου στην καλύτερη περίπτωση 200-220 ευρώ και αν γίνει σωστή δουλειά γνώμη μου είναι διέθεσε το ποσό της επισκευής για να πάρεις καινούργιο τηλέφωνο. 155€... + 100€ και παίρνω το Mi Max 2 και τελείωσε το παραμύθι. Δεν το συζητάμε καν, το έχω παραγγείλει ήδη. Σκοτώνω το A9 αν ενδιαφέρεται κάποιος και έχει όρεξη να ασχολειθεί να το φτιάξει. Ωραίο τηλεφωνάκι όμως δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πρέπει να το πούμε αυτό.
ziaba Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, BringMe2Life είπε Αναλαμβάνει αντικατάσταση έπειτα από παραγγελία σε Κινέζο στα 155€. Και θα πάρει και 2 μήνες σχεδόν. Την ίδια δουλειά μπορώ να κάνω και μόνος μου, αλλά δεν νομίζω να ασχολείθω. 155€... + 100€ και παίρνω το Mi Max 2 και τελείωσε το παραμύθι. Δεν το συζητάμε καν, το έχω παραγγείλει ήδη. Σκοτώνω το A9 αν ενδιαφέρεται κάποιος και έχει όρεξη να ασχολειθεί να το φτιάξει. Ωραίο τηλεφωνάκι όμως δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πρέπει να το πούμε αυτό. δεν υποστηρίζει και 800άρα μπάντα επίσης, όχι και σκοτώνεις σπασμένο στα 140 ευρώ με 200ευρώ παίρνεις ναυαρχίδες του 2016 χωρίς πρόβλημά μέσα στην εγγύησή
BringMe2Life Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, ziaba είπε δεν υποστηρίζει και 800άρα μπάντα επίσης, όχι και σκοτώνεις σπασμένο στα 140 ευρώ με 200ευρώ παίρνεις ναυαρχίδες του 2016 χωρίς πρόβλημά μέσα στην εγγύησή Σωστός και έχεις δίκιο, θα το κατεβάσω κι άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα