SeXBOX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Πριν γυρίσω UK έβαλα στους δικούς μου Cosmote 100, όλα άψογα, έκανα και τον έναν υπολογιστή στην Ελλάδα VPN server και εχω πρόσβαση και από εκεί με dyndns, άμα "πέσει" οι δικοί μου τον ανάβουν αμέσως. Έχω και πρόσβαση στο modem και σου παραθέτω μερικά στατιστικά. Date/time 2018-01-22 12:10:36 DSL downstream 102397 kBit/s, DSL upstream 10239 kBit/s, System uptime 6 days, 23 hours, 41 minutes, 56 seconds Transmission mode VDSL2
rofl Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ThReSh είπε 4.5 χρόνια έχω Wind IP και βγαίνω μέσω Wind στο εξωτερικό. ε δεν διαφωνω με αυτα που ειπες. απλα το ανεφερα σαν ενα ευκολο και τρανταχτο παραδειγμα που λυνει τις αμφιβολιες. ο παροχος αναλαμβανει το κομματι του Internet και φυσικα εχει σημασια. αυτος που εχει την καμπινα δηλ τη γραμμη, δρομολογει μεχρι ενος σημειου και παραδιδει στον παροχο. τωρα για 100αρι, αν ο οτε δινει το 100 L 45.5 (με 120' κινητα) εναντι του 42 της wind (αν δεν εχει καλυτερη προσφορα, και δεν χρειαζεται καποιος τοσο χρονο σε κινητα) για μενα δεν υπαρχει θεμα συζητησης. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα