Προς το περιεχόμενο

X1 S Controllers -Recon Tech - Minecraft Creeper- €42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον. Δεν ζουν ολοι οι Ελληνες στην Ελλαδα. Αυτοι που ειναι στη Γερμανια και στις γυρω χωρες θα πληρωσουν €42 μονο γτ δεν εχουν μεταφορικα εξοδα.

2ον. Οκ, εσυ @forgotten καλα εκανες και το πηρες €39 αλλά καποιος, οπως ανεφερα πιο πανω θα το παρει €3 ακριβοτερα... (Σωπα που ωχρια κιολας....)

3ον. Αν παρει καποιος πχ. το Minecraft Creeper στην Ελλαδα, θα πληρωσει €52,5 που λεει και ο master1992g, αλλα αν το παρει απο σκρουτζ θα του βγει €74

Δημοσ.

Ας το ξαναπουμε αλλη μια φορα. Εγω πχ μπορω να βρισκω τρελες προσφορες για Γερμανια, Αγγλια, Αμερική (εκει να δεις τι γινεται). Αμα τις ποσταρω εδω περα και για το 98% του κοσμου δεν ειναι προσφορα δεν καταντάει σπαμ? Επισης για το οτι μερικοι ζουνε εξω απολυτα λογικο αλλα δεν νομιζω να περιμενουν το νημα των προσφορων του insomnia για να ενημερωθουν γιατι κυριως δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά (ειτε σε ευρωπαικη που στελνει στην Ελλαδα).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AllNatural είπε

Ας το ξαναπουμε αλλη μια φορα. Εγω πχ μπορω να βρισκω τρελες προσφορες για Γερμανια, Αγγλια, Αμερική (εκει να δεις τι γινεται). Αμα τις ποσταρω εδω περα και για το 98% του κοσμου δεν ειναι προσφορα δεν καταντάει σπαμ? Επισης για το οτι μερικοι ζουνε εξω απολυτα λογικο αλλα δεν νομιζω να περιμενουν το νημα των προσφορων του insomnia για να ενημερωθουν γιατι κυριως δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά (ειτε σε ευρωπαικη που στελνει στην Ελλαδα).

Εγω εβαλα μια προσφορα που ειναι στο Γερμανικο αμαζον. Ουτε αμερικες, ουτε αυστραλιες οπου Ελλαδα και ευρωπη θα πρεπει να πληρωσουν εξτρα τελωνιο, οποτε δεν συμφερει για κανεναν.

Αλλοι εδω βαζουν για προσφορες απο Κινα και Ασια και δεν ακουγεται κιχ.

Τσπ καντε οτι θελετε, δεν ασχολουμαι αλλο και σορι που τ' ανεβασα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Chill καλά έκανε μωρέ o firepc, μην το αρπάζετε από τα μούτρα.

Firepc κάνε fix τον τίτλο σου να συμπεριλαμβάνει τα μεταφορικά. Πάντα οι προσφορές πρέπει να δείχνουν την τελική τιμή στην Ελλάδα.

Skroutz https://www.skroutz.gr/s/12641714/Microsoft-Xbox-One-Wireless-Controller-Minecraft-Creeper.html 73 με μεταφορικά οπότε πάλι είναι καλή τιμούλα

Επεξ/σία από kamui
  • Like 1
Δημοσ.

ωραίος firepc.

πραγματικά ΠΟΛΛΟΙ Ελληνες ινσομνιαδες πια δεν ειναι Ελλαδα και

διαβαζουν τις προσφορες απο χωρες της κεντρικης Ευρώπης.

Εγώ έστειλα ένα στον κολλητο μου εκει

σε ευχαριστούμε firepc!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους είναι Γερμανία και ενδιαφέρονται ακόμα για το recontech παίζει και στην Saturn στην ίδια τιμη, αφού βλέπω στο amazon η τιμή άλλαξε.

Recon tech-> https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5463252_-xbox-wireless-controller-recon-tech-microsoft.html

Minecraft Creeper-> https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5682653_-xbox-wireless-controller-minecraft-creeper-microsoft.html

Επεξ/σία από master1992g
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...