Simos805 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε Για να καταλάβεις θα πρέπει να μην έχεις παρωπίδες. πολυ σωστά είπες ο Α11 έχει 8 MB L2 και ο τελευταίος exynos 8895 2MB. Ότι γινόταν με intel και Amd. Τώρα που η Amd κάνει το ίδιο η Ιντελ πήρε το μπαούλο. Είναι που μερικοί νομίζουν ότι η apple έχει μαγική συνταγή. Αν ίσχυαν όλα τα παραμύθια η apple θα έβαζε κάθε 3 χρόνια τον ίδιο επεξεργαστή. Του χρόνου θα βάλει έναν δυο πυρήνες λίγο cache παραπάνω και ανεβασμένα ρολόγια και θα λέει πάλι τα ίδια.Αλλα μετά κατεβάζει ρολόγια επειδή οι μπαταρίες φταίνε. Οι άλλοι είναι μακακες που δεν τρέχουν με τους ρυθμούς της. Μετά σου λένε iOS ram management A11 και παραμύθια της χαλιμάς. Δειτε τι επεξεργαστή έχει το 5Τ σε σχέση με το Geekbench του Α11 και αν τα νούμερα φαίνονται. Κινητά είναι το Φελεκι μου όχι Επιτραπεζιοι και Servers. Φτάσαμε να λεμε οτι το iPhone ειναι κακό επιδή έχει δυνατο επεξεργαστή... τι άλλο θα δούμε... 2
Simos805 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Heybro είπε Δεν χρειαζεται να μου λες για το λογισμικό τα παίζω στα δάχτυλα και τα 2. Προφανώς το Android μου κάνει τη ζωή απείρως πιο εύκολη σε αντίθεση με το ios που δεν αντέχετε πάνω από λίγες μέρες σου βγάζει την πίστη. Οποιοδήποτε Android με 820 και πάνω είναι πιο γρήγορο από το iPhone x. Το ότι η κάθε εταιρεία βάζει 100 κιλά bloatware και κάνουν τα κινητά να σέρνονται δεν έχει σχέση με το καθαρό Android. Εξου και ότι το one plus 5t στα 450 ευρώ είναι κλασεις ανώτερο στα παντα από το σάπιο iPhone x. Να δω πότε θα ξυπνήσουν μερικοί από την πλύση εγκεφάλου της Apple. Δεν ειναι θεμα να ξυπνησει καποιος αλλ´ θεμα προτίμισης αλλα εσεις οι androidάκιδες δεν λετε ποτέ να το καταλαβετε. Οπως λες εσυ περι iOS που σου κανεο τη ζωη δυσκολη και δεν αντεχεις πάνω απο μερικες μερες κλπ, τα ιδια ακριβως έχω να πω εγω για το android αντίστοιχα. Αντι να κράζουμε ομως την αντίθετη πλευρά καλό θα ηταν απλά να αποδεχτούμε ότι android και iOS είναι δυο πλατφόρμες ταυτόχρονα σχεδόν ίδιες μιας και τελικά τα ίδια πράγματα κάνουν, αλλά από την άλλη τελείως διαφορετικές ως προς την φιλοσοφία τους και προφανώς κάποιοι θα προτιμούν το ένα για τους λόγους τους και κποιοι το αλλο. Δεν υπάρχει κλό και κακο σε αυτή τη σύγκριση, υπάρχει απλά προτίμιση. Οκ εσύ προτιμάς oneplus 5T και λες οτι ειναι κλύτερο αλλά εγώ τι να το κανω που τρεζει android το οποίο απλά δεν μου αρέσει και που έχει κάμερες οι οποίες απλά δεν συγκρίνονται με ναυαρχίδες όπως iPhone X, pixel 2 κλπ? Αντίστοιχα μπορω να αρχισω να σου λεω εγω ότι το iPhone X ειναι καλύτερο αλλα εσυ τι να το κνεις αν το iOS απλά δεν ειναι το λογισμικό που σου τεριάζει και αν τα δυνατά σημεία του X όπως πχ οι κάμερες ή η πραγματική ισχύς του επεξεργαστη (πέρα απο το απλο ανοιγμα εφαρμογων) δεν σε ενεδιαφέρουν και έχεις διαφορετικές ανάγκες? Απλά εσυ εισαι τυχαιρος που τις δικες σου αναγκες τις καλύπτει μια συσκευη των 500€, ενω εγώ και τοσοι άλλοι για να κλύψουμε τις δικές μας διαφορετικές ανάγγες πρεπει να δαπνίσουμε πρισσοτερα χρηματα.
Simos805 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mjaros είπε Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά απαιτητικό χρήστη. Αδειάζω 10.000 mah power bank την μέρα Το 5 το άλλαξα με 5S λόγο Touch ID, 64 bit επεξεργαστή και για τα 32gb μνήμης. Διαφορά στην ταχύτητα δεν ειδα. Πολλά έτσι και αλλιώς δεν μπορεις να κανείς με το κινητό λόγο μπαταρίας και μεγέθους οθόνης. Αν κάποιος είναι επαγγελματίες κουβαλάει ένα iPad Pro μαζί του και κάνει δουλειά. Αλλά αυτοί οι χρήστες είναι κάτω από 1%. Οι υπόλοιποι με ένα 6 είναι άρχοντες. Ειχα αλλάξει το 3G επειδή είχε 128 mb ram. Τα 5 και μετά έχουν 1 GB. Και μετά το 6S 2 GB. Τι να σου πω εγώ παντως διαφορά στην ταχύτητα βλεπω ειδικά απο το 6s και μετά η μέρα με τη νύχτα ειναι για μενα. Πλεον απο 6s και πάνω ειναι σφέρα ενω μεχρι το 6 ηταν πιο αργά. Από εκεί και πέρα ναι οι διαφορές πλέον ειναι μικρές στην ταχύτητα δηλδη αλλά υπάρχουν, κυρίως έχουν να κάνουν με την απόκριση πόσο snappy είναι η συσκευή.
ilouko Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Το κινητο πάει σφαίρα , αλλά το notch τα διαλύει όλα , προσωπικά δεν θα το αγόραζα για αυτό το λόγο . Το έχουν 2 φίλοι μου και το έχω επεξεργαστεί . Επίσης φαίνεται πιο μικρό από το plus . Δεν ξέρω είναι απογοητευτικό . Με τέτοια τιμή ούτε καν .
Vagus. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Το notch, κατα την ταπεινοτατη αποψη μου, είναι ο μικρότερος παραγοντας ενοχλησης. Τα σκανδαλακια, ομως, και το γενικότερο κλιμα αναξιοπιστίας, αυτο που πληθωρα χρηστών του insomnia δεν αναγνωριζουν ακομα, εχει αναγκασει τους μοντερνους Κινεζους να στρέφουν την προσοχη τους στα, μεγάλης ποικιλίας, εγχώρια προϊόντα. Απωλειες σε Κινα και Ινδια και μπορει να αναγκαστεί να σηκωθεί ο Steve απ τον ταφο για να διορθωσει την κατάσταση. Γι αυτο προσεχουμε που και πως τη βαζουμε τη μπαταρια μας.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Simos805 είπε Είπα εγώ οτι ο A10 ειναι ανίκανος? Ακόμα και ο A9 όπως ειπες του φιλου μου σφέρα παει.. το 6s εγω το προτεινω ακομα και τωρα ακομα και σε αρκετα απαιτητικους που δεν θελουν να ξοδεψουν πολλα χρηματα Ποιος αρκετα απαιτητικος χρηστης θα αγορασει κινητο 500+ευρω(καινουργιο το 32gb μοντελο)το οποιο δεν εχει καλη αυτονομια και δεν εχει γρηγορη φορτιση εχει μικρο αποθηκευτικο χωρο(16gb το αρχικο βασικο μοντελο)χωρις δυνατοτητα micro sd η καμερα του πλεον ειναι αρκετα κατωτερη(για τα χρηματα που ζηταει)απο τον ανταγωνισμο και απο ηχο εχει μονο 1 κατω ηχειο που δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Εν μερη ουτε η οθονη των απλων iphone 720p ειναι φυσικα καλυτερη του ανταγωνισμου(παντα για τα χρηματα που ζηταει) Καλα για 6s plus δεν το σχολιαζω γιατι εκει η τιμη ξεφευγει τρελα. - Αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια βαση με την πραγματικοτητα και λυπαμαι πολυ τα ατομα που παιρνεις στο λαιμο σου(αν αγοραζουν καινουργια 6s για απαιτητικη χρηση). Μονο τα plus μοντελα ειναι για απαιτητικη χρηση και πλεον μονο απο 7plus και πανω που ειναι αδιαβροχα(water resistant για την ακριβεια) που υποστηριζουν γρηγορη φορτιση(κανενας απαιτητικος χρηστης δεν θα περιμενει 3ωρες να φορτισει το 6s plus πληρως) που εχουν την καλυτερη διπλη καμερα απο τα απλα μοντελα που εχουν την αξιολογη μπαταρια/αυτονομια και τα καλυτερα specs. Αλλα οι τιμες τους(παντα σε καινουργια)ξεφευγουν αρκετα,αρα αυτα περι λιγων χρηματων δεν ισχυουν στο ios.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Simos805 είπε Δεν ειναι θεμα να ξυπνησει καποιος αλλ´ θεμα προτίμισης αλλα εσεις οι androidάκιδες δεν λετε ποτέ να το καταλαβετε. Αυτα που λες ειναι ωραια στην θεωρια αλλα ισχυουν κυριως για αλλες χωρες του εξωτερικου που εχουν αλλους μισθους και αλλο εισοδημα. Μαλλον ορισμενοι ξεχνατε οτι μιλαμε για την Ελλαδα του 2018 που οι περισσοτεροι αγοραζουν Iphone απλα για να λενε οτι εχουν iphone,ή γιατι iphone εχουν οι γυρω τους και φυσικα αγοραζουν κυριως μτχ γιατι''ειναι πολλα τα λεφτα Αρη'''. Γιαυτο και εχει γεμισει ο τοπος με μτχ Iphone 6,6s,se γιατι ειναι τα φθηνοτερα που μπορουν να παρουν για να λενε οτι εχουν iphone. Πολυ λιγοι ειναι αυτοι που αγοραζουν Iphone γιατι εχουν επενδυσει και σε tablet,watch,desktop,laptop και γενικα στο υπολοιπο οικοσυστημα στο οποιο εκει η αγορα και του κινητου(για τον συγχρονισμο των παντων μεσω itunes)ειναι αναγκαια.Γιαυτο και πεφτει και αυτο το κραξιμο ή η παλια κλασσικη κουβεντα ''εχει ο αλλος iphone των 900+ευρω και δεν εχει λεφτα για καρτα και κανει αναπαντητες' Βασικα ακομα και τα 500ευρω για android πλεον ειναι απαγορευτικο ποσο για τους περισσοτερους στην Ελλαδα(παραπανω πλεον απο τον βασικο μισθο σε αρκετες εταιρειες),δεν ξερω γιατι θεωρουνται λιγα τα 400 και 500ευρω για κινητο για τα δεδομενα Ελλαδας. Να δω αυτοι που αγορασαν Iphone X σε 48δοσεις αν πεσει το κινητο και σπασει που θα βρουν τα 550ευρω που χρειαζεται για επισκευη Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
cp5120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, SeXBOX είπε Nokia 3310 (2017)! Να παίρνω τηλέφωνα και να στέλνω SMS θέλω όχι μια πλαστική συσκευή σε τιμή "ράβδου χρυσού". Φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες το ένα πιο γρήγορο από το άλλο και λαλακιες... έλεος. Μου λείπουν πολύ οι εποχές Nokia 3310, 3210, 3220 και Ericsson T28 T28s... κρίμα. Μην συγχέεις το απαράδεκτα υψηλό κόστος μερικών συσκευών με τα smartphone γενικότερα. Όπως το iPhone χαρακτηρίζει κάποιον "λεφτά" (ακόμη κι αν είναι πάμφτωχος), έτσι και τα "απλά" κινητά χαρακτηρίζουν κάποιον "κολλημένο" στο παρελθόν, "ηλικιωμένο" και, γενικότερα, ανίκανο να χειριστεί τις νέες τεχνολογίες. Όταν βλέπω σήμερα το 2018 (και όχι το 2007) κάποιον με "απλό" κινητό τον κοιτάω περίεργα και με ...συμπάθεια Μπορείς να στέλνεις μόνο SMS και να μιλάς με smartphone των 50-100 € και να είσαι και "κύριος" αντί για "παππούς". Δεν είναι ούτε τόσο δύσκολο, ούτε τόσο οδηνηρό. Για να μην μιλήσω για τα 1.000.000 επιπλέον πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτό.
Simos805 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Ποιος αρκετα απαιτητικος χρηστης θα αγορασει κινητο 500+ευρω(καινουργιο το 32gb μοντελο)το οποιο δεν εχει καλη αυτονομια και δεν εχει γρηγορη φορτιση εχει μικρο αποθηκευτικο χωρο(16gb το αρχικο βασικο μοντελο)χωρις δυνατοτητα micro sd η καμερα του πλεον ειναι αρκετα κατωτερη(για τα χρηματα που ζηταει)απο τον ανταγωνισμο και απο ηχο εχει μονο 1 κατω ηχειο που δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Εν μερη ουτε η οθονη των απλων iphone 720p ειναι φυσικα καλυτερη του ανταγωνισμου(παντα για τα χρηματα που ζηταει) Καλα για 6s plus δεν το σχολιαζω γιατι εκει η τιμη ξεφευγει τρελα. - Αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια βαση με την πραγματικοτητα και λυπαμαι πολυ τα ατομα που παιρνεις στο λαιμο σου(αν αγοραζουν καινουργια 6s για απαιτητικη χρηση). Μονο τα plus μοντελα ειναι για απαιτητικη χρηση και πλεον μονο απο 7plus και πανω που ειναι αδιαβροχα(water resistant για την ακριβεια) που υποστηριζουν γρηγορη φορτιση(κανενας απαιτητικος χρηστης δεν θα περιμενει 3ωρες να φορτισει το 6s plus πληρως) που εχουν την καλυτερη διπλη καμερα απο τα απλα μοντελα που εχουν την αξιολογη μπαταρια/αυτονομια και τα καλυτερα specs. Αλλα οι τιμες τους(παντα σε καινουργια)ξεφευγουν αρκετα,αρα αυτα περι λιγων χρηματων δεν ισχυουν στο ios. Οταν λεω απαιτητικα ατομα δεν εννοω πχ σαν εμενα που ειπα παραπανω ποσα πραγματα κανω, ο πραγματικά απιτητικός θέλει το λιγότερο μοντέλο. 1 χρόνου πριν. Εννοώ άτομα που ειναι μεν αρκετα απαιτητικα κυριως ως προς τις επιδοσεις να μην κολαει κλπ αλλ δεν θελουν κάτι τρελο και σε 2-3 ατομα που εχω προτεινει το iPhone 6S 32gb έχουν μεινει πολυ ικανοποιημενοι. Φυσικά 16gb δεν το συζητάω δεν υπάρχει για μένα πλεον... 16gb έχω να χρισημοποιήσω από το 4s το 2012... Επισης οσον αφορά αποθηκευτικό χώρο πολλοί χρισημοποιούν και cloud τελευταία, εγώ βέβαια όχι τόσο αλλα γενικά πολλοί έχουν τραγούδια σε spotify/apple music, φωτος στο icloud κλπ. Η γρήγορη φόρτιση ρε παιδια σιγά το τρομερό θέμα.. στα plus μοντέλ να το κταλάβω, αλλά τα απλά φορτίζουν ήδη πολύ γρηγορα ειδικά με φορτιστή iPad. Μπορεί το 6s πλέον οπα ειναι λογικό να ειναι αρκετά κατώτερο σε πολλά θέματα όπως κάμερα, ηχεία οπως είπες κλπ μιας και ειναι και 3 χρόνων συσκευή, αλλά τρέχει πάρα πολύ καλά και αν θες iOS είναι μια πολύ καλή λύση. 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Αυτα που λες ειναι ωραια στην θεωρια αλλα ισχυουν κυριως για αλλες χωρες του εξωτερικου που εχουν αλλους μισθους και αλλο εισοδημα. Μαλλον ορισμενοι ξεχνατε οτι μιλαμε για την Ελλαδα του 2018 που οι περισσοτεροι αγοραζουν Iphone απλα για να λενε οτι εχουν iphone,ή γιατι iphone εχουν οι γυρω τους και φυσικα αγοραζουν κυριως μτχ γιατι''ειναι πολλα τα λεφτα Αρη'''. Γιαυτο και εχει γεμισει ο τοπος με μτχ Iphone 6,6s,se γιατι ειναι τα φθηνοτερα που μπορουν να παρουν για να λενε οτι εχουν iphone. Πολυ λιγοι ειναι αυτοι που αγοραζουν Iphone γιατι εχουν επενδυσει και σε tablet,watch,desktop,laptop και γενικα στο υπολοιπο οικοσυστημα στο οποιο εκει η αγορα και του κινητου(για τον συγχρονισμο των παντων μεσω itunes)ειναι αναγκαια.Γιαυτο και πεφτει και αυτο το κραξιμο ή η παλια κλασσικη κουβεντα ''εχει ο αλλος iphone των 900+ευρω και δεν εχει λεφτα για καρτα και κανει αναπαντητες' Βασικα ακομα και τα 500ευρω για android πλεον ειναι απαγορευτικο ποσο για τους περισσοτερους στην Ελλαδα(παραπανω πλεον απο τον βασικο μισθο σε αρκετες εταιρειες),δεν ξερω γιατι θεωρουνται λιγα τα 400 και 500ευρω για κινητο για τα δεδομενα Ελλαδας. Να δω αυτοι που αγορασαν Iphone X σε 48δοσεις αν πεσει το κινητο και σπασει που θα βρουν τα 550ευρω που χρειαζεται για επισκευη Δεν μιλάω για όσους κοιτάνε τη μόστρα.. αυτοί είναι άλλη κατηγορία.. εγώ μιλάω για τους συνηδιτοποιημένους που ξέρουν τι αγοράζουν και έχουν ουσιαστικό λόγο που το αγοράζουν και όχι απλά για να λένε ότι έχουν την τάδε μάρκα. Αυτοί λοιπόν πρπφανώς δεν ειναι βλάκες, αλλά είτε έχουν το οικοσύστημα όπως είπες κι εσύ και τους έχει βολέψει, είτε απλά προτιμούν αρκετά περισσότερο το iOS και επενδύουν εκεί, μιας και έται κι αλλιώς σε hardware πλέον όλες οι ναυαρχίδες λίγο πολύ τα ίδια είναι, οπότε είναι καθαρά θέμα προτίμισης. Φυσικά για τους περισσότερους έλληνες είναι απαγορευτικές οι τιμές ακόμα κι των 500€. Οι περισσότεροι έλληνες έχουν συσκευές 200-300€ αν δεν κάνω λάθος.
SeXBOX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, cp5120 said: Μην συγχέεις το απαράδεκτα υψηλό κόστος μερικών συσκευών με τα smartphone γενικότερα. Όπως το iPhone χαρακτηρίζει κάποιον "λεφτά" (ακόμη κι αν είναι πάμφτωχος), έτσι και τα "απλά" κινητά χαρακτηρίζουν κάποιον "κολλημένο" στο παρελθόν, "ηλικιωμένο" και, γενικότερα, ανίκανο να χειριστεί τις νέες τεχνολογίες. Όταν βλέπω σήμερα το 2018 (και όχι το 2007) κάποιον με "απλό" κινητό τον κοιτάω περίεργα και με ...συμπάθεια Μπορείς να στέλνεις μόνο SMS και να μιλάς με smartphone των 50-100 € και να είσαι και "κύριος" αντί για "παππούς". Δεν είναι ούτε τόσο δύσκολο, ούτε τόσο οδηνηρό. Για να μην μιλήσω για τα 1.000.000 επιπλέον πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτό. Το ίδιο λέμε, εγώ 2007 ήμουν με HTC Diamond με windows... ήθελα κάμερα, τηλ, sms, mms και κάνα βίντεο σε μια πανάκριβη συσκευή της εποχής. Δεν με έκανε όμως "λεφτά". Το ίδιο λέω ότι με ένα τίμιο Xiaomi κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις με ένα κινητό και παραπάνω αντί με ένα των 1300+. Απλά τα τότε κινητά 3210 κλπ δεν έσκαγες έναν 2 μηνών μισθό.
eliask Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 To μοναδικό αντικίνητρο είναι η τιμή και τίποτα άλλο... Ακόμα και για το εξωτερικό τα σχολία σε forum του εξωτερικού είναι αρκετά σχετικά με τη τιμή. Από την άλλη μεριά του android έχουν βγει πολύ καλές συσκευές με κόστος στο μισό του iphone . Eκάνα μετάβαση από iphone 6s σε oneplus 3t και τώρα πήρα ένα S8 και δεν βλέπω κάτι που να υστερεί το android σε σχέση με το iphone . Kοστολογικά όμως δεν είμουνα διαθετιμένος να πληρώσω 500 euros διαφορά ( s8 vs iphone X) γιατί δεν θεωρώ πως αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά...
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, cp5120 είπε Μην συγχέεις το απαράδεκτα υψηλό κόστος μερικών συσκευών με τα smartphone γενικότερα. Όπως το iPhone χαρακτηρίζει κάποιον "λεφτά" (ακόμη κι αν είναι πάμφτωχος), έτσι και τα "απλά" κινητά χαρακτηρίζουν κάποιον "κολλημένο" στο παρελθόν, "ηλικιωμένο" και, γενικότερα, ανίκανο να χειριστεί τις νέες τεχνολογίες. Όταν βλέπω σήμερα το 2018 (και όχι το 2007) κάποιον με "απλό" κινητό τον κοιτάω περίεργα και με ...συμπάθεια Μπορείς να στέλνεις μόνο SMS και να μιλάς με smartphone των 50-100 € και να είσαι και "κύριος" αντί για "παππούς". Δεν είναι ούτε τόσο δύσκολο, ούτε τόσο οδηνηρό. Για να μην μιλήσω για τα 1.000.000 επιπλέον πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτό. Αν κάποιος στέλνει μόνο sms και μιλάει για μένα δεν υπάρχει λόγος να πάρει smartphone. Καλύτερα απλό, να έχει και καλή μπαταρία και να μην είναι ευαίσθητο σε πτώσεις κλπ. 2 ώρες πριν, SeXBOX είπε Το ίδιο λέμε, εγώ 2007 ήμουν με HTC Diamond με windows... ήθελα κάμερα, τηλ, sms, mms και κάνα βίντεο σε μια πανάκριβη συσκευή της εποχής. Δεν με έκανε όμως "λεφτά". Το ίδιο λέω ότι με ένα τίμιο Xiaomi κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις με ένα κινητό και παραπάνω αντί με ένα των 1300+. Απλά τα τότε κινητά 3210 κλπ δεν έσκαγες έναν 2 μηνών μισθό. Τα ακριβά κινητά της εποχής αντίστοιχο κόστος με τις σημερινές ναυαρχίδες είχαν πάντως. Και δεν κάνανε και κάτι παραπάνω από τα απλά.
aris1986 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 http://www.capital.gr/forbes/3268122/diarroi-apo-tin-apple-tha-aposurthei-osonoupo-to-iphone-x Καταραμενοι Κινέζοι μας το φάγατε το κινητό. Αγοραστε όσο προλαβαίνετε γιατί μετά άφαντο.
sv398 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Simos805 είπε Οσο για το throttling, το προβλημα δεν ειναι αυτό αλλα το οτι οι μπαταρίς των 6 και 6s είχαν θέμα εξ αρχης και μετά από καιρό χρήσης (συνηθως πνω απο χρονο) δεν άντεχαν να δόσουν την ισχύ που χρειαζόταν ο επεξεργαστής και έκλειναν στο 20-40%. Η apple έδοσε την λύση με το throttlig οκ ο κόσμος αντέδρασε και να που θα το βαλει τωρα ως επιλογή στις ρυθμίσεις με το iOS 11.3. Εννοειται αν έχεις εγγύηση και έχει πρόβλημα η μπαταρία σου σε σημείο να γίνει throttling δικαιούσαι δωρεάν αντικατάσταση και αν δεν εισαι στην εγγύηση η apple έριξε τις τιμές στις αντικαταστάσεις μπαταριών κατά 50%. Δεν βλεπω κατι κακο σε ολο αυτο πέρα του οτι ναι δεν θ επρεπε εξ αρχης οι συσκευές αυτες να εμφανιζοτν τοσο γρηγορα προβλημα στην μπταρια τους, αλλα απο την στιγμη που ενφανιζουν προβλημα πες οτι εγω κραταω ενα κινητο για 5 χρονι, προυιμω χιλιες φορες να μου το κανει η εταιρια λιγο πιο αργο και να αντεχει μεχρι το 1% παρα να μου κλεινει στο 30% Στην τελική έτσι κι αλλιως αν εχεις μια συσκευή πανω απο 2 χρονια πρεπει κατά τη γνωμη μου να αλλάξεις την μπαταρια μιας και οι μπαταριες ειναι αναλώσιμα, δεν διαρκουν για παντα και σε αυτο δεν φταινε οι εταιριες ... Καμμία σχέση το ότι το κινητό (Iphone 6s) έκλεινε στο 30-40% της μπαταρίας με το throttling. ΚΑΜΜΙΑ!!! Δύο 6s αγοράστηκαν μαζί, και τα δύο στον πρώτο μήνα έκλειναν εντελώς τυχαία και όποτε τους κάπνιζε όταν έφταναν κάτω από 50 μπαταρία και σου έλεγαν "no juice man" Τα έβαζα στην πρίζα και άνοιγαν εκεί ακριβως που είχαν κλείσει από μπαταρία (στο 30%, 40% όπου κι αν έκλεισαν) και μετά πηγαιναν ρολόι. Και το throttling να το βάλει στον πάτο της η Apple. Να βάλουν μια ειδοποίηση όταν η μπαταρία πέσει σε ένα επίπεδο και κάτω να ειδοποιεί το χρήστη να αλλάξει μπαταρία. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από sv398 1
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Simos805 είπε Εννοώ άτομα που ειναι μεν αρκετα απαιτητικα κυριως ως προς τις επιδοσεις να μην κολαει κλπ αλλ δεν θελουν κάτι τρελο και σε 2-3 ατομα που εχω προτεινει το iPhone 6S 32gb έχουν μεινει πολυ ικανοποιημενοι. Φυσικά 16gb δεν το συζητάω δεν υπάρχει για μένα πλεον... 16gb έχω να χρισημοποιήσω από το 4s το 2012... Επισης οσον αφορά αποθηκευτικό χώρο πολλοί χρισημοποιούν και cloud τελευταία, εγώ βέβαια όχι τόσο αλλα γενικά πολλοί έχουν τραγούδια σε spotify/apple music, φωτος στο icloud κλπ. Η γρήγορη φόρτιση ρε παιδια σιγά το τρομερό θέμα.. Οταν λεμε απαιτητικα ατομα εννοουμε απαιτητικα ατομα.Εγραψες εσυ ο ιδιος παραπανω οτι αναφερεσαι σε αρκετα απαιτητικους χρηστες και εγω λοιπον σου λεω οτι ο αρκετα απαιτητικος χρηστης δεν θα επιλεξει το iphone 6s και σου ειπα πιο πανω το γιατι. Μην παιζουμε με τις λεξεις.Το αν το Iphone 6s ειναι γρηγορο μεχρι σημερα δεν σημαινει οτι αξιζει τα 500+ευρω επειδη ειναι Iphone. Με λιγα παραπανω αγοραζεις το Iphone 7 τι να λεμε τωρα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα