Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-Iphone-X-256gb-Silver-MQAG2GH-A.htm

1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας.

Η Samsung και όλοι δίνουν 2 έτη.

Η apple απλά φεύγει των ευθυνών της. Άν είχε σοβαρότητα θα έδινε επίσημα 2 έτη...για 1400 ευρώ κινητά.

Απλά για να πουλά applecare+

Ότι και να γράφει το plaisio αν χαλάσει στα 2 πρώτα χρόνια θα το επισκευάσει δωρεάν θέλει,  δεν θέλει. 

Επεξ/σία από possiz
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάθε φορά που βγάζουν ένα anniversary edition οι άνθρωποι για να κάνουν μια αρπαχτή πάει άπατο, το ίδιο είχε συμβεί και με το Mac Anniversary Edition, τους καημένους (σαρδονιο χαμόγελο και ας μην το βλέπετε)

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, possiz είπε

Ότι και να γράφει το plaisio αν χαλάσει στα 2 πρώτα χρόνια θα το επισκευάσει δωρεάν θέλει,  δεν θέλει. 

Αυτά πες τα στους παθόντες που κάνουν καταγγελίες σε ΣτΚ και βάζουν δικηγόρους. Η ευθύνη ανήκει στο μπάχαλο που λέγεται apple. Όλοι συμμορφώθηκαν με την 2ετια μόνο η apple με τα 1400 ευρώ κινητά είναι η έξυπνη.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως είναι καιρός να σταματήσει λίγο η καραμέλα του φοβερού λογισμικού iOS που κάνει θαύματα στις επιδόσεις! Το A11 υπερισχύει κάθε άλλου SoC σε απόδοση (κυρίως γιατί είναι "τιγκαρισμένο" στην cache) και, παρ'όλα αυτά, το iPhone X δυσκολεύεται να ανοίξει εφαρμογές τόσο γρήγορα όσο το Pixel 2 με πιο αδύναμο επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο κινητό της Apple άσχημο μακρόστενο όσο δεν πάει με τα αυτιά δρακουμελ. Αίσχος με λίγα λόγια ελπίζω να πατωσει. Έβγαλαν και το Fingerprint έβαλαν το αθλιο face id με λίγα λογια το κατέστρεψαν. Στα 400 θα ήταν ένα καλό κινητό στα 1400 είναι απλά ανέκδοτο αλλά να ναι καλά το marketing πάνε και στήνονται στις ουρές. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Περιμένουμε τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα, αν και όποιος πιστεύει ότι δεν πούλησε το X απλά ονειρεύεται. Και επειδή βγάλατε πάλι το κόμπλεξ σας για την τιμή, για την Samsung που είχε βγάλει το note 8 (το οποίο είναι και μπακατέλα τηλέφωνο) με παραπάνω από 1000€ γιατί δεν λέγατε κάτι; Επειδή είναι η καλή η Samsung και δεν πειράζει ε;

To note 8 σε σύγκριση με το iPhone x είναι αριστούργημα. 

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8505&idPhone2=8858

Το X είναι έκτρωμα μπροστά στο note 8

7 ώρες πριν, zeibei είπε

φταίει και το ότι η apple δίνει 1 χρόνο εγγύηση μόνο στα iPhone τη στιγμή που ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της η Samsung δίνει 2 χρόνια. είναι απαράδεκτο για μια εταιρία όπως η Apple και για μια συσκευή που την κοστολογεί 1500 ευρώ να δίνει μόνο ένα έτος εργοστασιακής εγγύησης. εδώ η oneplus δίνει 2..

Η Huawei δίνει 3 χρόνια εγγυησης. Τι σχέση έχουν εταιρείες αρμεγματος όπως η Apple με σοβαρές εταιρείες όπως Samsung xiaomi Huawei? 

7 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που το έβαλα δίπλα δίπλα με το δικό μου (Xiaomi Mi6) , το οποίο άνοιγε τα πάντα πιο γρήγορα. Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία , μπορεί να το δοκιμάσει.

Μην τους χαλάς το όνειρο. 

Mi6 

Mate 10 pro 

NOTE 8 

Oneplus 5T

Ολα είναι πολύ πιο γρήγορα του iPhone x αλλά αντε να το παραδεχτούν οι φανς που δίνουν ένα σωρό χρήματα για ένα κατώτερο κινητό σε σχέση με άλλα πολύ φθηνότερα και καλύτερα. 

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Heybro είπε

To note 8 σε σύγκριση με το iPhone x είναι αριστούργημα. 

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8505&idPhone2=8858

Το X είναι έκτρωμα μπροστά στο note 8 

Ολα είναι πολύ πιο γρήγορα του iPhone x αλλά αντε να το παραδεχτούν οι φανς που δίνουν ένα σωρό χρήματα για ένα κατώτερο κινητό σε σχέση με άλλα πολύ φθηνότερα και καλύτερα. 

Για αρχή παραδεχτείτε πρώτα εσείς ότι τα νεα σας κινητά είναι πιο αργά και από τα Iphone του 2014 και βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Στο link τι μου δείχνεις ακριβώς; Νούμερα;  Το λογισμικό είναι όλο το ζουμί φίλε και εκεί το iOs δεν έχει καν αντίπαλο ειδικά στο θέμα διαχείρισης του Hardware της συσκευής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liberostelios είπε

Ίσως είναι καιρός να σταματήσει λίγο η καραμέλα του φοβερού λογισμικού iOS που κάνει θαύματα στις επιδόσεις! Το A11 υπερισχύει κάθε άλλου SoC σε απόδοση (κυρίως γιατί είναι "τιγκαρισμένο" στην cache) και, παρ'όλα αυτά, το iPhone X δυσκολεύεται να ανοίξει εφαρμογές τόσο γρήγορα όσο το Pixel 2 με πιο αδύναμο επεξεργαστή.

Για να καταλάβεις θα πρέπει να μην έχεις παρωπίδες.

πολυ σωστά είπες ο Α11 έχει 8 MB L2 και ο τελευταίος exynos 8895 2MB.

Ότι γινόταν με intel και Amd. Τώρα που η Amd κάνει το ίδιο η Ιντελ πήρε το μπαούλο. Είναι που μερικοί νομίζουν ότι η apple έχει μαγική συνταγή.

Αν ίσχυαν όλα τα παραμύθια η apple θα έβαζε κάθε 3 χρόνια τον ίδιο επεξεργαστή. Του χρόνου θα βάλει έναν δυο πυρήνες λίγο cache παραπάνω και ανεβασμένα ρολόγια και θα λέει πάλι τα ίδια.Αλλα μετά κατεβάζει ρολόγια επειδή οι μπαταρίες φταίνε. Οι άλλοι είναι μακακες που δεν τρέχουν με τους ρυθμούς της.

Μετά σου λένε iOS ram management A11 και παραμύθια της χαλιμάς.

Δειτε τι επεξεργαστή έχει το 5Τ σε σχέση με το Geekbench του Α11 και αν τα νούμερα φαίνονται. Κινητά είναι το Φελεκι μου όχι Επιτραπεζιοι και Servers.

Επεξ/σία από Expecto Patronum
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlueBlade είπε

Για αρχή παραδεχτείτε πρώτα εσείς ότι τα νεα σας κινητά είναι πιο αργά και από τα Iphone του 2014 και βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Στο link τι μου δείχνεις ακριβώς; Νούμερα;  Το λογισμικό είναι όλο το ζουμί φίλε και εκεί το iOs δεν έχει καν αντίπαλο ειδικά στο θέμα διαχείρισης του Hardware της συσκευής.

Δεν χρειαζεται να μου λες για το λογισμικό τα παίζω στα δάχτυλα και τα 2. Προφανώς το Android μου κάνει τη ζωή απείρως πιο εύκολη σε αντίθεση με το ios που δεν αντέχετε πάνω από λίγες μέρες σου βγάζει την πίστη. Οποιοδήποτε Android με 820 και πάνω είναι πιο γρήγορο από το iPhone x. Το ότι η κάθε εταιρεία βάζει 100 κιλά bloatware και κάνουν τα κινητά να σέρνονται δεν έχει σχέση με το καθαρό Android. Εξου και ότι το one plus 5t στα 450 ευρώ είναι κλασεις ανώτερο στα παντα από το σάπιο iPhone x. Να δω πότε θα ξυπνήσουν μερικοί από την πλύση εγκεφάλου της Apple. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Σε παγκοσμιο συνολο 240+ χωρων, ποσες πιστευεις χωρες εχουν ανθηση? 5?10?20? Σε ποσες πιστευεις ο κοσμος εχει δυνατοτητα να αγοραζει ολο κ ποιο ακριβα πραγματα?

Σου μιλησα για χωρες ανεπτυγμενες, usa -japan -korea(south)- europe leader countries . Επισης σε προτρεπω να αναζητησεις τι συμβαινει σε Πολωνια Τσεχια και Ρουμανια  στις εκατονταδες νεες θεσεις γυρω απο το it που δημιουργουνται , ανακαμπτουν οι αγορες premium αυτοκινητων , σκαφων αλλα και  ακριβων καταναλωτικων προιοντων  . Η ζητηση για canada goose jackets στην ευρωπη 16 πλασιαστηκε σε 2 χρονια, υπαρχει σοβαρη αυξηση εισοδηματων νεων και ταλαντουχων οι οποιοι δημιουργουν με την σειρα τους πλουτο επενδυωντας σε εταιριες machine learning AI κτλ , Εδω η κροατια με την rimac automobile επειδη εχω φιλο που εργαζεται εχει γινει αιτια για το ανοιγμα 10 νεων εταιριων γυρω απο διαφορες αναγκες της. Οχι αλλη μιζερια φιλε μου η ευρωπη σε καποιους τομεις εχει απογειωθει και θελω να ειμαι αισιοδοξος και να κοιταω και να ψαχνω αυτα .

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Heybro είπε

Δεν χρειαζεται να μου λες για το λογισμικό τα παίζω στα δάχτυλα και τα 2. Προφανώς το Android μου κάνει τη ζωή απείρως πιο εύκολη σε αντίθεση με το ios που δεν αντέχετε πάνω από λίγες μέρες σου βγάζει την πίστη. Οποιοδήποτε Android με 820 και πάνω είναι πιο γρήγορο από το iPhone x. Το ότι η κάθε εταιρεία βάζει 100 κιλά bloatware και κάνουν τα κινητά να σέρνονται δεν έχει σχέση με το καθαρό Android. Εξου και ότι το one plus 5t στα 450 ευρώ είναι κλασεις ανώτερο στα παντα από το σάπιο iPhone x. Να δω πότε θα ξυπνήσουν μερικοί από την πλύση εγκεφάλου της Apple. 

Καλά... κανε ένα ccleaner  τώρα, αδειάσει όλο το case, κλειστό όλο το βράδυ το κινητό, κανε και καμιά επανεκκηνιση για να μην κολλήσει το σούπερ note 3 με μια αγνωστη rom και έλα να μιλήσουμε πάλι.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε

Για να καταλάβεις θα πρέπει να μην έχεις παρωπίδες.

πολυ σωστά είπες ο Α11 έχει 8 MB L2 και ο τελευταίος exynos 8895 2MB.

Ότι γινόταν με intel και Amd. Τώρα που η Amd κάνει το ίδιο η Ιντελ πήρε το μπαούλο. Είναι που μερικοί νομίζουν ότι η apple έχει μαγική συνταγή.

Αν ίσχυαν όλα τα παραμύθια η apple θα έβαζε κάθε 3 χρόνια τον ίδιο επεξεργαστή. Του χρόνου θα βάλει έναν δυο πυρήνες λίγο cache παραπάνω και ανεβασμένα ρολόγια και θα λέει πάλι τα ίδια.Αλλα μετά κατεβάζει ρολόγια επειδή οι μπαταρίες φταίνε. Οι άλλοι είναι μακακες που δεν τρέχουν με τους ρυθμούς της.

Μετά σου λένε iOS ram management A11 και παραμύθια της χαλιμάς.

Δειτε τι επεξεργαστή έχει το 5Τ σε σχέση με το Geekbench του Α11 και αν τα νούμερα φαίνονται. Κινητά είναι το Φελεκι μου όχι Επιτραπεζιοι και Servers.

ω θεουλη μου ψω**a που εφαγε το μηλο 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δικαιολογείται η τιμή ουτε από φανατικούς της apple. Οι χαρτογιακάδες που κληρονόμησαν τον κολοσσό του Jobs προσπαθουν να αρμέξουν το κοινό, χωρίς να ενδιαφέρονται και πολύ αν αυτό που τους προσφέρουν ειναι πραγματικά ανώτερο από τον ανταγωνισμό. Λογική η σφαλιάρα. Πάτε το iphone x στα 700 ευρω όπως έπρεπε να ήταν από την αρχή και πιο σεμνοι την επόμενη φορα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, liberostelios είπε

Μονο στ ινσομνια εχουν μεινει πισω, σ αλλα site που "σκονταφτω" το ios το χουν για πιο αργο

7 ώρες πριν, BlueBlade είπε

2 - 3 μηλα βγαινουν το χρονο, μη συγκρινεις με εταιρείες που χουν πολλα μοντελα. Δοκιμασε oneplus, νοκια, μοτο. Θα πρότεινα οχι google εκτος αν θες να εισαι beta tester για τους υπολοιπους, το εκτιμούμε :P

Δημοσ.
21 ώρες πριν, vasilisbasil είπε

το notch παντως ήρθε για να μείνει , . . να το ξέρετε 

Πάντως η Samsung έχει ήδη πατεντάρει τρόπο να βάλει ΟΛΟΥΣ του σένσορες, κάμερες, home button, fingerprint sensor κτλ ΚΑΤΩ από την οθόνη, (βλέπε:goo.gl/rCijcR)  δίνοντας έτσι μια αληθινά bezeless συσκευή AMOLED. Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρίες, γιατί όχι και η Apple

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...