Expecto Patronum Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, possiz είπε Ποιος βρίσκει το μπελά του? Δεν μιλάς σοβαρά. Τραβά ρώτα να δεις αν είναι υποχρεωτικό. https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-Iphone-X-256gb-Silver-MQAG2GH-A.htm 1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας. Η Samsung και όλοι δίνουν 2 έτη. Η apple απλά φεύγει των ευθυνών της. Άν είχε σοβαρότητα θα έδινε επίσημα 2 έτη...για 1400 ευρώ κινητά. Απλά για να πουλά applecare+ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, possiz said: Δεν υπάρχει εταιρεία που στην Ε. Ε να δίνει κάτω από 2 χρόνια, μην λες ότι σου κατεβαίνει. https://www.apple.com/legal/warranty/products/ios-warranty-document-us.html μάλλον θα πρέπει να το ψάξεις καλύτερα πριν διαφωνήσεις για κάτι. και επίσης αν διαβάσεις καλύτερα αναφέρω ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΉ εγγύηση. τώρα αν ο Γερμανός public κλπ δίνουν έναν έξτρα χρόνο είναι σε συνεννόηση του προμηθευτή και της εκάστοτε εταιρείας που έχει αναλάβει το service. όλες οι υπόλοιπες εταιρείες δίνουν 2 χρόνια ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΉΣ εγγύησης. δηλαδή ο προμηθευτής ή ο retailer δε χρειάζεται να κάνει συμφωνία με τρίτο για την εγγύηση αλλά τον καλύπτει (τα έξοδα της εταιρείας service) η ίδια η lg samsung κλπ. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από zeibei
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlade είπε Περιμένουμε τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα, αν και όποιος πιστεύει ότι δεν πούλησε το X απλά ονειρεύεται. Και επειδή βγάλατε πάλι το κόμπλεξ σας για την τιμή, για την Samsung που είχε βγάλει το note 8 (το οποίο είναι και μπακατέλα τηλέφωνο) με παραπάνω από 1000€ γιατί δεν λέγατε κάτι; Επειδή είναι η καλή η Samsung και δεν πειράζει ε; Όχι και μπακατέλα το Note 8 μην τρελαθούμε... 3
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Το note 8 μπακατελα; Το ακούσαμε κ αυτό... Τι να πεις... 5
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που το έβαλα δίπλα δίπλα με το δικό μου (Xiaomi Mi6) , το οποίο άνοιγε τα πάντα πιο γρήγορα. Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία , μπορεί να το δοκιμάσει. Το θέμα δεν ειναι μονο το πόσο γρηγορα ανοιγει facebook κλπ (που στις πρισσότερες πριπτώσεις έχει να κανει και το animation του ανοίγματος της εφαρμογής), αλλά το πόση ισχύ γενικότερα έχει ο το τσιπ, όπως πχ στο να είναι ομαλό στο multitasking, να μην επιβραδίνει γενικά με την χρήση πολλών εφαρμογών, στην επεξεργασία φωτογραφιών ακόμα και RAW που μπορεί να τραβήξει, στα παιχνίδια κλπ. Τώρα αν συγκρίνουμε μόνο στο ποσο γρηγορα ανοιγει το facebook και το instagram ναι οκ, το iOS δεν έχει και από τα πιο γρήγορα opening animations οπότε ναι μπορει για κάτι ms να ειναι πιο αργο, αλλά προφανως μια τέτοια συσκευή δεν θ την πάρεις μονο για να ανοιγεις και να κλεινεις απλες εσαρμογές...
Expecto Patronum Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Simos805 είπε αλλά προφανως μια τέτοια συσκευή δεν θ την πάρεις μονο για να ανοιγεις και να κλεινεις απλες εσαρμογές... Προφανώς είσαι πολύ αισιόδοξος στην χρήση. Άσε που τέτοιες εργασίες σε οθόνη κινητού είναι άσκοπες και κουραστικές και η μπαταρία πάει για τσάγια. Εδώ σκοτώνονται μην μείνουν χωρίς μπαταρία και δεν σχολιάσουν στο fb εσύ πήγες και σε raw. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Προφανώς είσαι πολύ αισιόδοξος στην χρήση. Άσε που τέτοιες εργασίες σε οθόνη κινητού είναι άσκοπες και κουραστικές και η μπαταρία πάει για τσάγια. Εδώ σκοτώνονται μην μείνουν χωρίς μπαταρία και δεν σχολιάσουν στο fb εσύ πήγες και σε raw. Εγώ πάντως κανω ολα αυτα που σου ειπα και με την μπαταρια δεν ειχα ποτέ θεμα. Θέμα είχα μόνο τις παλιές εποχές με iPhone 5 και 5S. Ειδικά η μπαταρία του Χ μου βγάζει άνετα μια μέρα και το χρισημοποιώ πολύ για φωτογραφίες editing με lightroom multitasking κλπ. Και την διαφορά στην απόδοση βλέπω σε σχέση με το 7 Plus που είχα πριν, και κανένα θέμα δεν έχω και το χαίρομαι. Που είδες εσύ ότι δεν εκμεταλεύεται η συσκευή την δύναμή της δεν ξερω... Τώρα να κάποιοι αγοράζουν ακριβές συσκευές απλά για μόστρα πρόβλημά τους σε αυτό δεν φταίει η συσκευή όμως ούτε η εταιρία, οι ίδιοι φταίνε που στην ουσία πετάνε τα λεφτά τους. Επίσης το throttling γίνεται μετά από πολύ μεγάλη χρήση της μπαταρίας. Φίλος με iPhone 6S που το έχει 2 χρόνια τώρα και τρέχει iOS 11.2.2 δεν έχει κανένα θέμα με down throttling. 1 1
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, mjaros είπε Όταν με 5S κάνεις τη δουλειά σου άνετα δεν έχεις λόγο να αλλάξεις κινητό αν δεν σου σπάσει ή το χάσεις. Μωρε την δουλειά σου πλέον την κάνεις και με κινητό των 100€. Το θέμα είναι πόσο απαιτητικός εισαι, τι πράγματα κανεις με το κινητό σου και πόσα χρήματα θες να διαθέσεις. Κάποιος μπορεί απλά να θέλει να παίρνει τηλέφωνα και να σερφάρει λίγο οπότε του αρκεί ενα xiaomi των 150€, ενώ κάποιος άλλος μπορει να κάνει πολλ´ πράγματα και να είναι και απαιτητικός θέλοντας να έχει την καλύτερη για αυτόν συσκευή και να ειναι διατετηθένος να δόσει και 1000€, οπότε και θα πάρει κάτι αντίστοιχο.
greed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Ηταν που θα "έσκιζε τα μνημονια" το iphone x. Τελικα πηγε απατο. Αυτο για καποιους που λενε οτι θελουν με κλειστα τα ματια διχως ψιχουλο ρεαλισμου. 1
BlueBlade Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, Simos805 είπε Όχι και μπακατέλα το Note 8 μην τρελαθούμε... Σε σχέση με το X μπακατέλα και λίγα λέω, ένα S8 μεγαλύτερο είναι που κοστίζει την διπλάσια τιμή, ε ρε και να το έκανε αυτό καμία Apple, με πυρσούς θα είχανε βγει στους δρόμους οι Haters. 2
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Σε σχέση με το X μπακατέλα και λίγα λέω, ένα S8 μεγαλύτερο είναι που κοστίζει την διπλάσια τιμή, ε ρε και να το έκανε αυτό καμία Apple, με πυρσούς θα είχανε βγει στους δρόμους οι Haters. Μωρέ κι εγώ το X θεωρώ καλύτερο, αλλά κοίτα εγώ θεωρώ πώς το καθένα έχει τα καλά του και τα κακά του. Πχ το note έχει το pen που αρκετοί χρειάζονται, όπως και μια πολύ μεγάλη οθόνη και πολύ καλές κάμερες. Η μπροστά κάμερα του note είναι σίγουρα καλύτερη από του X παρόλο που δεν έχει portrait mode. Επίσης για πολλούς, όπως για τους iPhone users το iOS είναι μονόδρομος για τους δικούς τους λόγους, έται και για άλλους το android είναι μονόδρομος για τους δικούς τους λόγους και το note 8 είναι μια πολύ καλή android συσκευή. 1
BlueBlade Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Simos805 είπε note 8 είναι μια πολύ καλή android συσκευή. Δεν αντιλέγω, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Καλό κινητό (για android Πάντα), άλλα η τιμή του είναι τουλάχιστον ντροπή, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν είδα την ίδια αντίδραση για την τιμή του Note 8. Με την τιμή του Iphone X βγάζανε αφρούς από το στόμα.
andreasmiky Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 τα εκατομμύρια που ακούς δεν είναι για εμάς ειναι για τους μετόχους. και όταν αυτοί δουν ότι το άλογο δεν πάει το κάνουν παστουρμά. δεν υπάρχει συναίσθημα στο κέρδος τους. και η apple κουτσαίνει εδώ και καιρό... Πέθανε ο jobs πέθανε και η καινοτομία..
Expecto Patronum Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Simos805 είπε Εγώ πάντως κανω ολα αυτα που σου ειπα και με την μπαταρια δεν ειχα ποτέ θεμα. Θέμα είχα μόνο τις παλιές εποχές με iPhone 5 και 5S. Ειδικά η μπαταρία του Χ μου βγάζει άνετα μια μέρα και το χρισημοποιώ πολύ για φωτογραφίες editing με lightroom multitasking κλπ. Και την διαφορά στην απόδοση βλέπω σε σχέση με το 7 Plus που είχα πριν, και κανένα θέμα δεν έχω και το χαίρομαι. Που είδες εσύ ότι δεν εκμεταλεύεται η συσκευή την δύναμή της δεν ξερω... Τώρα να κάποιοι αγοράζουν ακριβές συσκευές απλά για μόστρα πρόβλημά τους σε αυτό δεν φταίει η συσκευή όμως ούτε η εταιρία, οι ίδιοι φταίνε που στην ουσία πετάνε τα λεφτά τους. Επίσης το throttling γίνεται μετά από πολύ μεγάλη χρήση της μπαταρίας. Φίλος με iPhone 6S που το έχει 2 χρόνια τώρα και τρέχει iOS 11.2.2 δεν έχει κανένα θέμα με down throttling. Καλά είπες...editing (και ανήκεις στην μειοψηφία) όχι rendering. Δεν νομίζω για editing να θέλεις Α11 για να το κάνεις με Α8, Α9... Η διαφορά με το 7 plus Α1Ο fusion είναι οτι η αγαπημένη σου εταιρεία το σμπαράλιασε όπως όλα για το X. Άν ο Α1Ο είναι ανίκανος για οτιδήποτε τότε παράτα την Apple επειδή πέρυσι έλεγε τα ίδια για τον Α10 σε σχέση με τον Α9 ή Α9Χ. Λεφτάκια με το τσουβάλι ψάχνει και σε κλειστό λειτουργικό (καλή ώρα throttling) κάνει ότι γουστάρει. Εγώ έχω φίλο με 6s και 1 χρόνο που έφαγε throttling. Έχει σχέση με τον αριθμό φορτίσεων και την χωρικότητα/υγεία μπαταρίας. Ο φίλος σου δεν ξέρεις τι χρηση του έκανε. Το ios 11 είναι για τα πανηγύρια και άν πρέπει να έχουν όλοι iphone x για να τσουλάει να μας το λέει η apple ώστε να κάνουμε και τις ανάλογες κινήσεις. Πέθανε ο Jobs πάει και η apple. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum
ktf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, just for today είπε Εμενα προσωπικα μαρεσει πολυ σα συσκευη δε με ενοχλει το μαυρο κοματι.Θα ηθελα περησοτερο φωτισμο κ καλυτερο ηχο.πριν λιγε μερες συναντησα ενα γνωστο και βαλαμε διπλα διπλα τις συσκευες μας για να συγγρηνω ηχεια και ενταση φωτησμου οθονης.Αυτος με το iphone X και εγω με το vodafone platinum7!@Ο ηχος πιο δυνατος και γενικης αποδωσης στο βονταφον αλα και πιο εντονο φως στην οθονη.Οχι σε ακριβεια και φυσικα χρωματα Είχε την ρύθμιση TrueTone απενεργοποιημένη? Κατεβάζει την φωτεινότητα αυτόματα με βάση το φως του χώρου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα