Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θεωρω οτι οι ακριβες συσκευες, ανεξαρτητως κατασκευαστη, θα εχουν ολο και λιγοτερες πωλησεις οσο περνα ο καιρός, για τον απλουστατο λογο οτι σχεδον σε ολο τον κοσμο , ο καταναλωτης εχει ολο και λιγοτερα χρηματα... + Του οτι οι συσκευες διετιας ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ακόμα σε συγκριση με το τι γινιταν παλιότερα, οπου μετα απο 2 χρονια ετρεχες να παρεις κατι οντως καλυτερο... ..κορεσμος.

• Like 2
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε

Εγω δεν καταλαβαίνω την γκρίνια για την τιμή... Παντα ηταν ακριβά τα IPhone δεν ηταν ποτε φτηνά με '' εξαίρεση''  το SE... Στο Android ειναι πιο φτηνά??? οταν βγήκε το Note 8  το Pixel 2 XL το Mate 10 Pro έχουν την μισή τιμη ας πούμε?? Απλα το καλο με το Android ειναι οτι μπορεις να παρεις σε  καλη τιμη καλο κινητό μετα απο λιγους μήνες... 

To note 8 δεν ειχε 1400Ε οταν βγηκε,αραξε λιγο

• Like 4
Δημοσ.

Πέρα από όλα όσα λέτε που είναι σωστά, ο κόσμος πλέον δεν έχει λεφτα.

Οπότε και δεν αγοράζει, τουλάχιστον όχι όπως παλιά!

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Άλλη μία και μπαίνει το ρεφρέν.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι φταίι η τιμή... Λογικότατο είναι όταν έχει ανέβει τόσο η τιμή να μειωθούν λίγο και οι πωλήσεις, και σε συνδιασμό μάλιστα με το ότι η apple είχε ήδη βγάλει στην αγορά τα iPhone 8 και 8 Plus φαίνεται ακόμα πιο λογικό, διότι με αυτόν τον τρόπο έδοσε και μια πιο προσιτή αναβάθμιση στον κόσμο, σε τιμές που είχα όλοι συνηθίσει, οπότε το X το αγόρασαν μόνο οι πιο απαιτητικοί.

Όσο για τον σχεδιασμό του X εμένα προσωπικά μου αρέσει που έχει το notch μιας και το κάνει πιο ιδιαίτερο, αλλά και γενικότερα και ελέχιστους βλέπω να ενοχλούνται με τον σχεδιασμό και το notch. 

• Sad 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagdesign είπε

Λογικό, έφυγε ο ενθουσιασμός των πρώτων εβδομάδων και τώρα άρχισαν να βλέπουν ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πιο προσιτός. Το 2018 θα κυκλοφορήσουν πολλά και ανώτερα κινητά από το iPhone X σε χαμηλότερη αν όχι μισή τιμή.

Ας ελπίσουμε τον Σεπτέμβρη να κυκλοφορήσει η Apple ένα όμορφο κινητό επιτέλους και όχι ένα πρόχειρο σχέδιο που ποτέ δεν θα κυκλοφορούσε αν ζούσε ο Jobs.

Φίλε μου το iphone πουλάει εκεί που πουλάει λόγο λογισμικού, δεν ενδιαφέρει κάποιον να το αγοράσει για καλύτερη κάμερα κλπ κλπ, απλά κοιτάζει η apple να βάζει υλικά που είναι από το πάνω ράφι, δεν ανακάλυψε την πυρίτιδα.

Δεν είμαι μέτοχος ούτε έχω πρότυπο τον μακαρίτη 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε

Εγω θεωρω οτι οι ακριβες συσκευες, ανεξαρτητως κατασκευαστη, θα εχουν ολο και λιγοτερες πωλησεις οσο περνα ο καιρός, για τον απλουστατο λογο οτι σχεδον σε ολο τον κοσμο , ο καταναλωτης εχει ολο και λιγοτερα χρηματα... + Του οτι οι συσκευες διετιας ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ακόμα σε συγκριση με το τι γινιταν παλιότερα, οπου μετα απο 2 χρονια ετρεχες να παρεις κατι οντως καλυτερο... ..κορεσμος.

Από A10 σε A11 υπάρχει τεραστια διαφορα σε επεξεργαστική ισχύ, απλά το θέμα αν έχεις κάτι που χρησιμοποιεί αυτές τις επιδόσεις. Οι περισσότεροι χρηστες που θέλουν μια μηχανή για facebook δεν καταλαβαίνουν πολλές διαφορες, εκεί που μπορείς να καταλάβεις κατευθείαν είναι σίγουρα το battery life και αυτό δεν έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρονια.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Expecto Patronum είπε

Το notch δεν θα μείνει και η apple το ξέρει οτι ήταν πατάτα. Τα Samsung γιατί δεν έχουν; Κακάσχημο και κόβει απο την οθόνη ηλιθιοδέστατα. Αυτός φυσικά δεν είναι ο μόνος ο λόγος, αλλά και το faceid που μόνο οι πιστοί fans το βρήκαμε wow ως συνήθως (και γενικά ότι βάζει η apple) όπως το ότι ξύπνησε ο κόσμος και δεν θα αλλάζει κινητά κάθε χρόνο. Υπάρχει ζωή και εκτός apple...:P

Ο τρόπος ο διαδραστικός στο λειτουργικό κ.α. Το αποτύπωμα στην οθόνη είναι που θα έρθει και θα μείνει.

Και μεταξύ μας τώρα κακόγουστο και άσχημο κινητό. Με την κάμερα ξυρίζεσαι το πρωί έτσι που προεξέχει.

Απο την μία μας πειράζουν οι Li-ion γιατί δεν μπορούνε να τροφοδοτήσουν τον επεξεργαστή και απο την άλλη βγάζουν επεξεργαστές με 2,4Ghz...

Αυτά δεν τα ξέρανε; Κινητό είναι όχι επιτραπέζιος. Μπαταρία έχει όχι μπρίζα. Ακόμη και ο Α9 είναι υπεραρκετός για τις σημερινές ανάγκες των κινητών. Σωστό iOS με απόδοση, κατανάλωση και features ενδιαφέρεται ο κόσμος, που με το iOS 11 πήγε περίπατο. Έχουμε και τα features Anti-Throttling ξενέρωσε ο κόσμος τελείως. Μέσα στην απατεωνιά. Ξυπνά ο κόσμος και ελπίζω να της γίνει μάθημα που δεν το βλέπω.

Ως κάτοχος του X εδώ και ένα μήνα έχω να σου πω πως το FaceID πραγματικά δολυεύει κλύτερα από το touch id! Είναι από αυτά τα χαρακτηριστικά που δουλεύει άψογα και ξεχνάς ότι υπάρχει. Όχι ότι το TouchID ήταν κακό προφανώς, αλλά πχ πολλές φορές με υδρωμένα χέρια δεν δούλευε τόσο καλά, όπως και με γάντια δεν μπορούσε να δουλέψει, και επίσης ήθελε αυτό το έξτρα βήμα πχ για να συνδεθεις κάπου σου έλεγε ακούμπα το home button για να σε ααναγνωρίσει. Πλέον το FaceID δουλεύει παντού και πάντα χωρίς πρόβλημα και χωρίς να το κταλαβαίνεις, δεν σου ζητάει καν να "ακουμπήσεις" κάτι για να σε αναγνωρίσει, απλά σε αναγνωρίσει μόνο που κοιτάς το κινητό. Και φυσικά είναι και πάρα πολύ ασφαλές, πιο ασφαλές ακόμα και από το touch ID.

Τώρα για τον σχεδιασμό γούστα είναι αυτά. Εγώ πχ προτιμάω το notch που το κάνει ιδιαίτερο το κινητό και που η apple με αυτόν τον τρόπο σου λέει ότι θα εκμεταλευτεί μέχρι και το τελευταίοδιαθάσιμο εκατοστό στο μπροστινό μέρος της συσκευής ώστε να την κάνει πργαματικά όσο bezeless γίνεται, παρά να άφηνε ένα ενοιέο bezel στο πάνω μέρος. Συν το ότι με τα "αυτάκια" που έχει δεξιά κι αριστερά αφήνει χώρο γι την ώρα, ην μπαταρία, το σήμα κλπ, ενώ αν δεν υπήρχαν τα αυτάκια αυτά, οι ενδείξεις αυτές αναγκαστηκά θα έτρωγαν χώρο από το περιεχώμενο μιας και θα έπρεπε να έχει status bar όπως γινόταν μέχρι τώρα. Και γενικά σε πολλούς αρέσει, πάρα πολλοί που βλέπουν το X μου λένε ότι τους αρέσει αυτή η λεπτομέρια με το notch πάνω, ακόμα και android users και κανείς δεν μου έχει πει ότι ειναι ενοχλητικό. Γενικά δεν ενοχλεί στο πριεχόμενο, ξεχνάς ότι υπάρχει και ειδικά σε πολλες εφαρμογές με μαύρο στο πάνω μέρος που λόγω OLED είναι απόλητο μαύρο εξαφανίζεται τελείως το notch.

• Like 2
  • Thanks 3
  • Sad 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stevchrly είπε

Φίλε μου το iphone πουλάει εκεί που πουλάει λόγο λογισμικού, δεν ενδιαφέρει κάποιον να το αγοράσει για καλύτερη κάμερα κλπ κλπ, απλά κοιτάζει η apple να βάζει υλικά που είναι από το πάνω ράφι, δεν ανακάλυψε την πυρίτιδα.

Δεν είμαι μέτοχος ούτε έχω πρότυπο τον μακαρίτη 

Πέρα από το λογισμικό, όσον αφορά το hardware τα τελευταία χρόνια έχει από το καλυτερο. Και κάμερα από τις καλύτερες, και η οθόνη η πιο ακριβή σε χρώματα, και ηχεία από τα καλύτερα, και και επιδόσεις. Και όσο περνάνε τα χρόνια το hardware αυτό γίνεται όλο και κλύτερο κι υπάρχει κόσμος που θέλει να έχει συνεχώς βελτιώσεις. Δεν είναι μόνο θέμα software.

• Sad 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, anamenos είπε

Δλδ αντικειμενικά τώρα, εκτός από το να παίζει τα games με πολύ πιο ψηλά FPS, τι καλύτερο έχει να προσφέρει από τα top κινητά εκεί έξω; Δεν βλέπω κανένα λόγο κάποιος να δώσει τόσα περισσότερα για να το αγοράσει εν σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Κυρίως το λογισμικό. Σε hardware ναι, λίγο πολύ είναι στα ίδια επίπεδα με τις ναυαρχίδας του ανταγωνισμού αν καινσε αρκετά σημεία τις ξεπαιρνάει, όπως πχ τις πολύ κλύτερες γενικότερα επιδόσεις του (πέρα από τα games), την οθόνη του που πάντα είχε τα πιο ακριβή και σωστά χρώματα και πλέον στο X πήρε και την αναβάθμιση που χρειαζόταν, κάμερες με επίσης τα πιο ακριβή χρώματα κλπ. Αλλά το λογισμικο είναι το σημαντικότερο, μιας και για πάρα πολλούς είναι μονόδρομος, και ειδικά αν έχεις και άλλες apple συσκευές, συνεργάζεται άψογα μεταξύ τους κι φτιάχνει ένα οικοσύστημα που δύσκολα "σπας". Αλλά λογικό το X όπως ξαναέγραψα να έχει πεσμένες πωλήσεις μιας και για τους λιγότερο απαιτητικούς υπάρχουν τα 8 και 8 Plus σε πολύ χαμηλότερες τιμές που επίσης προσφέρουν την εμπειρία του iOS κι είναι άψογες συσκευές.

• Sad 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βιάζεστε λίγο... Υπομονή μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου και μετά τα αναλύουμε όλα μαζί με τα επίσημα στοιχεία... :P

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ωραίο τηλεφωνακι, προσωπικά αν είχα τα χρήματα και όχι τις υποχρεώσεις που έχω πιθανόν να το έπαιρνα. Πλέον όμως οι mid range συσκευές έχουν δυναμώσει τόσο που πραγματικά μόνο σε λεπτομέρειες καταλαβαίνεις διαφορά από μια ναυαρχίδα (τουλάχιστον ο μέσος χρήστης) Α! Και κάτι ακόμη. Δεν είναι απαραίτητο να παίρνουμε συσκευη της χρονιάς που διανύουμε. Ναυαρχίδες 2 ετών είναι πολύ decent

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη, στις αναπτυγμενες χωρες τα εισοδηματα αυξανονται οπως και τα πολυτελη προιοντα φθηνενουν ...  

Δημοσ.

To κινητο αυτο δεν αξιζει ουτε 400$. Και πολλα πουλησε.

Σε οποιον του αρεσει αυτο το ασχημο notch καλα εκανε η Apple και του πηρε τα λεφτα γιατι η αισθητικη του ειναι πολυ ασχημη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...