Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με το c2 μου, το έβαλα για προγραμματισμένο σέρβις και έλεγχο γενικά ότι πρόβλημα η φθορά υπάρχει να επισκευαστεί, πέρα από το σέρβις άλλαξα βάσεις θόλων , ζαμφόρ ,κ κόντρα βάση μηχανής, όλα καλά μέχρι εδώ αλλά τα πρωινά που έχει υγρασία το αμάξι τρίζει σε σαμαρακια η ράμπες γκαράζ κ λιγότερο σε λακκούβες. 

Όταν η θερμοκρασία ανέβει και δεν έχει υγρασία δεν τρίζει τπτ.

Το τρίξιμο το άκουω από μπροστά πάνω από τις δύο ρόδες κ από τις δύο πλευρές, στρίβω αριστερά τρίζει δεξιά στρίβω δεξιά τρίζει αριστερά.. 

Επεξ/σία από Alexis407
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ήταν τα αμορτισέρ πού τα έχω αλλάξει πριν 2 χρόνια δεν θα έτριζαν κ πριν αλλάξω ζαμφορ κ βάσεις;; πριν δεν άκουγα το παραμικρό ,τώρα θέλω να το καρφώσω σε κολώνα από τα νεύρα μου........ 

Επεξ/σία από Alexis407
Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά σε ένα παλιότερο ζήτημα που είχα μήπως είναι παρόμοια περίπτωση.

Δημοσ.

Ο θόρυβος εφόσον ακούγεται κάπου πάνω απο τη ρόδα, τότε προέρχεται απο τις βάσεις θόλου (top mount)

Στις στροφές, αποφορτίζεται ο τροχός προς την κατεύθυνση της στροφής και γι αυτό ακούγεται μόνο απο τον άλλο.

Ή κακής ποιότητας ιμιτασιόν, ή λάθος τοποθέτηση/σφίξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κ πάλι ,πήγα στο μηχανικό ήταν η αντιστρεπτικη τελικά, την έβγαλε κ  δεν υπήρχε τρίξιμο, μετά στην ξανά τοποθέτησε με προσοχή έφτιαξε κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι κ όλα Οκ, επιτέλους δεν ακούω το παραμικρό... Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...