Alexis407 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με το c2 μου, το έβαλα για προγραμματισμένο σέρβις και έλεγχο γενικά ότι πρόβλημα η φθορά υπάρχει να επισκευαστεί, πέρα από το σέρβις άλλαξα βάσεις θόλων , ζαμφόρ ,κ κόντρα βάση μηχανής, όλα καλά μέχρι εδώ αλλά τα πρωινά που έχει υγρασία το αμάξι τρίζει σε σαμαρακια η ράμπες γκαράζ κ λιγότερο σε λακκούβες. Όταν η θερμοκρασία ανέβει και δεν έχει υγρασία δεν τρίζει τπτ. Το τρίξιμο το άκουω από μπροστά πάνω από τις δύο ρόδες κ από τις δύο πλευρές, στρίβω αριστερά τρίζει δεξιά στρίβω δεξιά τρίζει αριστερά.. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Alexis407
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μήπως δεν είναι τρίξιμο και είναι τα αμορτισέρ; Ένα κάτι σαν φύσημα μέχρι να ζεσταθουν-πατηθουν 3-4 φορές.
Alexis407 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν ήταν τα αμορτισέρ πού τα έχω αλλάξει πριν 2 χρόνια δεν θα έτριζαν κ πριν αλλάξω ζαμφορ κ βάσεις;; πριν δεν άκουγα το παραμικρό ,τώρα θέλω να το καρφώσω σε κολώνα από τα νεύρα μου........ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Alexis407
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Για ρίξε μια ματιά σε ένα παλιότερο ζήτημα που είχα μήπως είναι παρόμοια περίπτωση.
Fubar.gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ο θόρυβος εφόσον ακούγεται κάπου πάνω απο τη ρόδα, τότε προέρχεται απο τις βάσεις θόλου (top mount) Στις στροφές, αποφορτίζεται ο τροχός προς την κατεύθυνση της στροφής και γι αυτό ακούγεται μόνο απο τον άλλο. Ή κακής ποιότητας ιμιτασιόν, ή λάθος τοποθέτηση/σφίξιμο. 1
Alexis407 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα κ πάλι ,πήγα στο μηχανικό ήταν η αντιστρεπτικη τελικά, την έβγαλε κ δεν υπήρχε τρίξιμο, μετά στην ξανά τοποθέτησε με προσοχή έφτιαξε κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι κ όλα Οκ, επιτέλους δεν ακούω το παραμικρό... Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα