Ntouris3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας! Έχω ένα lenovo g585 (ideapad) και σκέφτομαι να περάσω έναν ssd , όμως η cpu(amd e1-1200) και η gpu(amd radeon hd 7310) είναι πολύ αδύναμα κομμάτια και φοβάμαι μήπως δεν με αφήσουν να πάρω στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα του ssd, οπότε εσείς τι λέτε, αξίζει η αναβάθμηση;
coolerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Διαφορά θα δείς με τον ssd,είναι σίγουρο.
noc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνώ κι εγώ ότι γενικά βλέπεις μεγάλη διαφορά με τον SSD, δίνει εντελώς άλλη πνοή στο μηχάνημα. Βέβαια ο επεξεργαστής είναι αρκετά αδύναμος, οπότε μια ιδανική περίπτωση θα ήταν, πριν αγοράσεις καινούργιο SSD, να δοκιμάσεις πως θα τα πηγαίνει με κάποιον δανεικό ώστε να ξέρεις αν σε καλύπτει και σαν μηχάνημα.
Ntouris3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, noc είπε Συμφωνώ κι εγώ ότι γενικά βλέπεις μεγάλη διαφορά με τον SSD, δίνει εντελώς άλλη πνοή στο μηχάνημα. Βέβαια ο επεξεργαστής είναι αρκετά αδύναμος, οπότε μια ιδανική περίπτωση θα ήταν, πριν αγοράσεις καινούργιο SSD, να δοκιμάσεις πως θα τα πηγαίνει με κάποιον δανεικό ώστε να ξέρεις αν σε καλύπτει και σαν μηχάνημα. Η ιδέα σου θα ήταν πολύ καλή εάν ήξερα κάποιον κοντινό μου που να έχει ssd ΚΑΙ να τον δανείζει κιόλας! ('Ενας ακόμη λόγος για να πάρω 120άρι. Μη κλαίω τα χρήματά μου!) Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Ntouris3
meletis_m Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Πλέον οι Ssd έχουν πέσει σε τιμή , με 50-60 βρίσκεις των 120Gb Άλλωστε χαμένος δέν θα πάει θα το έχεις για τον επόμενο σύστημα. Θα κερδίσεις σε ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης. Με την ευκαιρία εάν πάς για αλλαγή κάντου και 1 εσωτερικό καθαρισμό. 1
npapas1977 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Εβαλα ssd στο φορητο της γυναικας μου που ειναι 9ετιας και ειναι μερα με τη νυχτα δε νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτεσαι.
masteripper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Οτι θα δεις πελώρια διαφορά δεν το συζητάμε...αλλά ότι το Laptop είναι επιεεικώς χώμα (το κινέζικο tabletaki Μου των 80+ € έχει 2πλασια ισχύ) δεν το συζητάμε...μήπως ήρθε η ώρα να ....
Ntouris3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 21/1/2018 στις 5:13 ΜΜ, meletis_m είπε Πλέον οι Ssd έχουν πέσει σε τιμή , με 50-60 βρίσκεις των 120Gb Άλλωστε χαμένος δέν θα πάει θα το έχεις για τον επόμενο σύστημα. Θα κερδίσεις σε ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης. Με την ευκαιρία εάν πάς για αλλαγή κάντου και 1 εσωτερικό καθαρισμό. 5 ώρες πριν, npapas1977 είπε Εβαλα ssd στο φορητο της γυναικας μου που ειναι 9ετιας και ειναι μερα με τη νυχτα δε νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτεσαι. 5 ώρες πριν, masteripper είπε Οτι θα δεις πελώρια διαφορά δεν το συζητάμε...αλλά ότι το Laptop είναι επιεεικώς χώμα (το κινέζικο tabletaki Μου των 80+ € έχει 2πλασια ισχύ) δεν το συζητάμε...μήπως ήρθε η ώρα να .... Με τη πρώτη ευκαιρία θα πάρω έναν evo 850 250gb, αν όχι έναν kingston a400 240gb ή στον οικονομικότερο kingston a400 120gb (θα προσπαθίσω να την αποφύγω τη τελευταία λύση!) . Επίσης θα τον περάσω μόνος μου (ξέρω πως) αλλά δε σκοπεύω να κάνω εγώ τον καθαρισμό μιας και δεν έχω εμπειρία ! 5 ώρες πριν, masteripper είπε Οτι θα δεις πελώρια διαφορά δεν το συζητάμε...αλλά ότι το Laptop είναι επιεεικώς χώμα (το κινέζικο tabletaki Μου των 80+ € έχει 2πλασια ισχύ) δεν το συζητάμε...μήπως ήρθε η ώρα να .... Να αλλάξω laptop;
masteripper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Να αλλάξω laptop; Μάλλον προς τα εκεί πας....φαντάζομαι στην παρούσα φάση πρέπει να είναι πιο αργό και απο την καθυστέρηση.......
Ntouris3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, masteripper είπε Μάλλον προς τα εκεί πας....φαντάζομαι στην παρούσα φάση πρέπει να είναι πιο αργό και απο την καθυστέρηση....... Εεε νταξει, με λίγη συντήρηση : Εκκίνηση σε 1 λεπτό Fb δύσκολο Youtube μέχρι 480p , πιο πάνω δεν Minecraft πειραγμένο στα 40fps Στα υπόλοιπα βασικά δεν είναι και τόσο χάλια 1 ώρα πριν, masteripper είπε Μάλλον προς τα εκεί πας....φαντάζομαι στην παρούσα φάση πρέπει να είναι πιο αργό και απο την καθυστέρηση....... Λογικά θα πάρω και καινούργιο , αλλά αργότερα, αν το επιτρέψει και το εισόδημα...
zacharias99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 'Εχει το eshop έναν 120άρι patriot στα 40 ευρώ! Νομίζω ότι είναι ότι πιο φτηνό για να προχωρήσεις στην αναβάθμιση που σκέφτεσαι!
Ntouris3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, zacharias99 είπε 'Εχει το eshop έναν 120άρι patriot στα 40 ευρώ! Νομίζω ότι είναι ότι πιο φτηνό για να προχωρήσεις στην αναβάθμιση που σκέφτεσαι! Στο skroutz έχει τον kingston a400 στα 40€, με την kingston είμαι πιο γνώριμος, οπότε στη περίπτωση που πάρω 120άρι θα δω κατα κει!
IcemanGr71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείται.... έχω βάλει εδώ και 1 χρόνο έναν SSD σε ένα LG P1 Express (μοντέλο 2006) και πετάει... Ανοίγει στο δευτερόλεπτο που λέμε.... το έχει ο μικρός για να παίζει παιχνίδια, να κάνει τις εργασίες του κτλ... Πραγματικά λες και είναι καινούργιος.... και άμα δεις.... ουσιαστικά έχει τις ίδιες (και παραπάνω ίσως) επιδόσεις των σημερινών low performance laptop .. Προχώρα άφοβα !!!!!!!!!!! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από IcemanGr71
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα