Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Έχω ένα lenovo g585 (ideapad) και σκέφτομαι να περάσω έναν ssd , όμως η cpu(amd e1-1200) και η gpu(amd radeon hd 7310) είναι πολύ αδύναμα κομμάτια και φοβάμαι μήπως δεν με αφήσουν να πάρω στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα του ssd, οπότε εσείς τι λέτε, αξίζει η αναβάθμηση;

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ ότι γενικά βλέπεις μεγάλη διαφορά με τον SSD, δίνει εντελώς άλλη πνοή στο μηχάνημα. Βέβαια ο επεξεργαστής είναι αρκετά αδύναμος, οπότε μια ιδανική περίπτωση θα ήταν, πριν αγοράσεις καινούργιο SSD, να δοκιμάσεις πως θα τα πηγαίνει με κάποιον δανεικό ώστε να ξέρεις αν σε καλύπτει και σαν μηχάνημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, noc είπε

Συμφωνώ κι εγώ ότι γενικά βλέπεις μεγάλη διαφορά με τον SSD, δίνει εντελώς άλλη πνοή στο μηχάνημα. Βέβαια ο επεξεργαστής είναι αρκετά αδύναμος, οπότε μια ιδανική περίπτωση θα ήταν, πριν αγοράσεις καινούργιο SSD, να δοκιμάσεις πως θα τα πηγαίνει με κάποιον δανεικό ώστε να ξέρεις αν σε καλύπτει και σαν μηχάνημα.

Η ιδέα σου θα ήταν πολύ καλή εάν ήξερα κάποιον κοντινό μου που να έχει ssd ΚΑΙ να τον δανείζει κιόλας! :D 

('Ενας ακόμη λόγος για να πάρω 120άρι. Μη κλαίω τα χρήματά μου!)

Επεξ/σία από Ntouris3
Δημοσ.

Πλέον οι Ssd έχουν πέσει σε τιμή , με 50-60 βρίσκεις των 120Gb Άλλωστε χαμένος δέν θα πάει θα το έχεις για τον επόμενο σύστημα.

Θα κερδίσεις σε ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης. 

Με την ευκαιρία εάν πάς για αλλαγή κάντου και 1 εσωτερικό καθαρισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι θα δεις πελώρια διαφορά δεν το συζητάμε...αλλά ότι το Laptop είναι επιεεικώς χώμα (το κινέζικο tabletaki Μου των 80+ € έχει 2πλασια ισχύ) δεν το συζητάμε...μήπως ήρθε η ώρα να ....

Δημοσ.
Στις 21/1/2018 στις 5:13 ΜΜ, meletis_m είπε

Πλέον οι Ssd έχουν πέσει σε τιμή , με 50-60 βρίσκεις των 120Gb Άλλωστε χαμένος δέν θα πάει θα το έχεις για τον επόμενο σύστημα.

Θα κερδίσεις σε ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης. 

Με την ευκαιρία εάν πάς για αλλαγή κάντου και 1 εσωτερικό καθαρισμό.

5 ώρες πριν, npapas1977 είπε

Εβαλα ssd στο φορητο της γυναικας μου που ειναι 9ετιας και ειναι μερα με τη νυχτα δε νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτεσαι.

5 ώρες πριν, masteripper είπε

Οτι θα δεις πελώρια διαφορά δεν το συζητάμε...αλλά ότι το Laptop είναι επιεεικώς χώμα (το κινέζικο tabletaki Μου των 80+ € έχει 2πλασια ισχύ) δεν το συζητάμε...μήπως ήρθε η ώρα να ....

Με τη πρώτη ευκαιρία θα πάρω έναν evo 850 250gb, αν όχι έναν kingston a400 240gb ή στον οικονομικότερο kingston a400 120gb (θα προσπαθίσω να την αποφύγω τη τελευταία λύση!) . Επίσης θα τον περάσω μόνος μου (ξέρω πως) αλλά δε σκοπεύω να κάνω εγώ τον καθαρισμό μιας και δεν έχω εμπειρία ! :)

5 ώρες πριν, masteripper είπε

Να αλλάξω laptop; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε

Να αλλάξω laptop; 

Μάλλον προς τα εκεί πας....φαντάζομαι στην παρούσα φάση πρέπει να είναι πιο αργό και απο την καθυστέρηση.......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, masteripper είπε

Μάλλον προς τα εκεί πας....φαντάζομαι στην παρούσα φάση πρέπει να είναι πιο αργό και απο την καθυστέρηση.......

Εεε νταξει, με λίγη συντήρηση :

Εκκίνηση σε 1 λεπτό

Fb δύσκολο

Youtube μέχρι 480p , πιο πάνω δεν

Minecraft πειραγμένο στα 40fps

Στα υπόλοιπα βασικά δεν είναι και τόσο χάλια :)

1 ώρα πριν, masteripper είπε

Λογικά θα πάρω και καινούργιο , αλλά αργότερα, αν το επιτρέψει και το εισόδημα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zacharias99 είπε

'Εχει το eshop έναν 120άρι patriot στα 40 ευρώ!

Νομίζω ότι είναι ότι πιο φτηνό για να προχωρήσεις στην αναβάθμιση που σκέφτεσαι!

Στο skroutz έχει τον kingston a400 στα 40€, με την kingston είμαι πιο γνώριμος,  οπότε στη περίπτωση που πάρω 120άρι θα δω κατα κει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται.... έχω βάλει εδώ και 1 χρόνο έναν SSD σε ένα LG P1 Express  (μοντέλο 2006) και πετάει...

Ανοίγει στο δευτερόλεπτο που λέμε.... το έχει ο μικρός για να παίζει παιχνίδια, να κάνει τις εργασίες του κτλ...

Πραγματικά λες και είναι καινούργιος.... και άμα δεις.... ουσιαστικά έχει τις ίδιες (και παραπάνω ίσως) επιδόσεις των σημερινών low performance laptop ..

Προχώρα άφοβα !!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από IcemanGr71

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...