noc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Ntouris3 είπε Σιγουρέψου ότι επιτρέπεις τη χρήση του μικροφώνου από τις ρυθμήσεις των windows Αυτό έγραφα μόλις, με πρόλαβες! Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις απορρήτου των Windows για να δεις τι δικαιώματα έχεις δώσει στις εφαρμογές σου. Αν και νομίζω πως αυτό επηρεάζει μόνο τις εφαρμογές του Store και όχι τις win32;
CoOliO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, noc είπε Αυτό έγραφα μόλις, με πρόλαβες! Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις απορρήτου των Windows για να δεις τι δικαιώματα έχεις δώσει στις εφαρμογές σου. Αν και νομίζω πως αυτό επηρεάζει μόνο τις εφαρμογές του Store και όχι τις win32; Μόλις το είδα..Δεν είναι αυτό!!Κ έχω δώσει πρόσβαση να χρησιμοποιείται ωστόσο ενώ στον πίνακα ελέγχου φαίνεται να δουλεύει τέλεια στις κλήσεις δεν δουλεύει καθόλου!!
Ntouris3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, CoOliO είπε Μόλις το είδα..Δεν είναι αυτό!!Κ έχω δώσει πρόσβαση να χρησιμοποιείται ωστόσο ενώ στον πίνακα ελέγχου φαίνεται να δουλεύει τέλεια στις κλήσεις δεν δουλεύει καθόλου!! Στις ρυθμίσεις του adobe flash κοίταξες;
CoOliO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Στις ρυθμίσεις του adobe flash κοίταξες; Ναι και φαίνονται εντάξει...Κάτι άλλο περίεργο είναι!!
xristos47 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα ,κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα στο chrome και οταν δοκιμασα με explorer δουλεψε κανονικα .
pantsa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε ένα Lenovo που πήρα και μετά από πολλές ώρες ψάξιμο βρήκα αυτό https://realbridge.online/media-support-microphone-problem-lenovo-laptops.html Σε εμένα ευτυχώς δούλεψε
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, pantsa είπε Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε ένα Lenovo που πήρα και μετά από πολλές ώρες ψάξιμο βρήκα αυτό https://realbridge.online/media-support-microphone-problem-lenovo-laptops.html Σε εμένα ευτυχώς δούλεψε Πάλι καλα που τους ενημέρωσες 4 χρόνια περίμεναν.
pantsa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πάλι καλα που τους ενημέρωσες 4 χρόνια περίμεναν. κάλλιο παρά ποτέ. Εγώ από την άλλη έχασα τέσσερα χρόνια από τη ζωή μου Googlαροντας για να βρω τη λύση 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα