Προς το περιεχόμενο

Samsung 960evo m2 NVMe σε msi 710-c45 ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xρειάζεσαι ενα pci-e to m2 adapter οπως ο lycom dt-120. Kαι παλι ομως επειδη τα lanes της μητρικής σου ειναι pci-e ver 2.0 θα περιοριζει το δισκο στα 1600mb/s. Eπισης δεν θα μπορεις να bootαρεις τα windows απο εκει καθώς δεν εχει bios option rom αλλα θα μπορεις να τον χρησιμοποείς σαν 2ο δισκο.

Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι δεν σε ενδιαφέρουν τα γραφικα , και βαλεις μια απλη καρτα γραφικων σε μια απο τις pci/pci-e x1 θύρες.

Επεξ/σία από EddieObscurant
Δημοσ.

έχω ήδη μια κάρτα R9 280x στη pci x. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να έχω τα windows σε αυτόν. Υπάρχει τρόπος με αυτή τη μητρική;

Σκεφτηκα να δω και για κάποια μητρική μεταχειρισμένη που θα μπορέσω να τον βάλω και να τόν δει, αλλά ποια;;

Δημοσ.

θέλεις να μας πεις το λόγο που μπαίνεις στη διαδικασια;

Άν θες να μείνεις στο παρόν socket πάρε έναν sata ssd, αλλαγή μητρικής κλπ ούτε κάν.

Δεύτερον γιατί τόσo μεγάλη χωρητικότητα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αλήθεια είναι πως είχε ξεμείνει ο σκληρος και επειδή είναι τούμπανο το λυπάμαι να το βάλω στο ράφι..

Η αλήθεια είναι ότι το πισι αυτό θα αλλάξει προς τον Μάιο, μόλις βγουν οι ryzen 2 οποτε και αλλάξω mobo σε.

Τώρα να τον βάλω ακρη μέχρι να πάρω το καινουριο socket?

Το μέγεθος τι να πω το κάθε παιχνίδι είναι 50+ γίγα ένας 500αρης θα είναι κομπλέ.

Σα προσωρινή λθση σκέφτηκα μια mobo μεταχειρησμενη φθηνή με κάνα 30αρι ίσα ίσα μέχρι να αλλάξω το pc με καινούργια mobo 

που θα έχει m2 πάνω.. Υπάρχει όμως κάτι τέτοιο σε am3+

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.

Θα πετάξεις 30 ευρω απλά για να κοτσάρεις τον Μ.2? Δεν υπάρχει νόημα σε αυτό που πας να κάνεις. Βάλτον στην άκρη  και όταν κάνεις την αναβάθμιση τον βάζεις.

Δημοσ.

Ναι θεωρητικά θα τα "πετάξω" απλα τώρα έχω μόνο έναν 320αρι 5400 μηχανικό σαν δίσκο που είναι για κλάματα τα load στα παιχνίδια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Tablet είπε

έχω ήδη μια κάρτα R9 280x στη pci x. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να έχω τα windows σε αυτόν. Υπάρχει τρόπος με αυτή τη μητρική;

Σκεφτηκα να δω και για κάποια μητρική μεταχειρισμένη που θα μπορέσω να τον βάλω και να τόν δει, αλλά ποια;;

Mε αυτήν την μητρική πού θα βάλεις την κάρτα ? αφού έχεις μονο μία pci-e x16

12 ώρες πριν, Tablet είπε

η αλήθεια είναι πως είχε ξεμείνει ο σκληρος και επειδή είναι τούμπανο το λυπάμαι να το βάλω στο ράφι..

Η αλήθεια είναι ότι το πισι αυτό θα αλλάξει προς τον Μάιο, μόλις βγουν οι ryzen 2 οποτε και αλλάξω mobo σε.

Τώρα να τον βάλω ακρη μέχρι να πάρω το καινουριο socket?

Το μέγεθος τι να πω το κάθε παιχνίδι είναι 50+ γίγα ένας 500αρης θα είναι κομπλέ.

Σα προσωρινή λθση σκέφτηκα μια mobo μεταχειρησμενη φθηνή με κάνα 30αρι ίσα ίσα μέχρι να αλλάξω το pc με καινούργια mobo 

που θα έχει m2 πάνω.. Υπάρχει όμως κάτι τέτοιο σε am3+

Σε am3+ οι μόνες που βρήκα να εχουν pcie m2 αν και ver2.0 δλδ παλι θα περιοριζεσαι στα 1600mb/s ειναι αυτές που δεν ξερω μεταχειρισμένες σε τι τιμές τις βρίσκεις. Αλλιώς πάρε κάποια με 2 pci-e x16 θύρες που εχουν πάρει bios update για nvme support και χρησιμοποίησε τον adapter που σου πα πιο πανω

9 ώρες πριν, Tablet είπε

Ναι θεωρητικά θα τα "πετάξω" απλα τώρα έχω μόνο έναν 320αρι 5400 μηχανικό σαν δίσκο που είναι για κλάματα τα load στα παιχνίδια 

Γνώμη μου ειναι παρε εναν απλο sata ssd γύρω στα 40 ευρώ ισα-ισα για τα windows (ειτε καινουριο είτε μεταχειρισμένο) και στον τριμηνο που θα πας σε ryzen 2x00 τον δίνεις και έχεις χασουρα κανα 15αρι ευρώ ή παιρνεις ενα usb to sata adapter και τον χρησιμοποιείς σαν usb stick

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...