Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι όλοι έχετε εύκαιρο ένα sony headset και μετά από σύγκριση το βγάλατε άχρηστο? Εντάξει θέλει χρόνια ακόμα η sony για να φτάσει τον γίγαντα του ήχου που είναι η kingston..... 

Η επιλογή είναι ξεκάθαρη όποιος θέλει headset αποκλειστικά για ps4 πάει στο sony. Το συνδέει φορτώνει ένα profile από το app και έχει virtual surround άμεσα και ασύρματα με πολύ καλό αποτέλεσμα και πολύ δυνατή ένταση. 

Αν κάποιος θέλει τα ακουστικά για γενική χρήση τότε πάει σε κάτι άλλο πχ cloud 2 που υποτίθεται ότι έχουν συμβατότητα και με το ps4 μέσω της usb συσκευής. 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση μην προτεινετε σονυ ποιτικα ειναι οτι χειροτερο εμενα μου εσπασαν τα gold μετα απο 9 μηνες χρησης, απλα οταν πηγα να τα βαλω στο κεφαλι μου μου εσπασαν τωρα αλλοι δυο φιλοι πηραν τα gold και μετα απο μερικους μηνες χρησης τους εχουνε ραγισει στα πλαγια και αρχιζουνε να σπανε.

Αμα θες οπωσδηποτε ασυρματα εγω θα πηγαινα στα thresher που φαινεται απο τα reviews πως ειναι και καλυτερα ποιοτικα 
https://www.skroutz.gr/s/13308925/Razer-Thresher-7-1-PS4-PC.html

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Να υποθέσω ότι όλοι έχετε εύκαιρο ένα sony headset και μετά από σύγκριση το βγάλατε άχρηστο? Εντάξει θέλει χρόνια ακόμα η sony για να φτάσει τον γίγαντα του ήχου που είναι η kingston..... 

Η επιλογή είναι ξεκάθαρη όποιος θέλει headset αποκλειστικά για ps4 πάει στο sony. Το συνδέει φορτώνει ένα profile από το app και έχει virtual surround άμεσα και ασύρματα με πολύ καλό αποτέλεσμα και πολύ δυνατή ένταση. 

Αν κάποιος θέλει τα ακουστικά για γενική χρήση τότε πάει σε κάτι άλλο πχ cloud 2 που υποτίθεται ότι έχουν συμβατότητα και με το ps4 μέσω της usb συσκευής. 

Ναι εγω τα εχω ακουσει ( Wireless Headset 2.0 ) και τα εχω δει και τα δυο ,αν αυτο βοηθάει σε κατι :) δεν μου αρεσε που το hyper δεν ειναι wireless αλλα το κουμπώνω πανω στο χειριστήριο :) η διαφορα του μικροφονου και τον ακουστικών ειναι η μερα με την νυχτα γιαυτο και πηρα τα hyper :) δεν ειναι άσχημα και τα sony οταν τα εβαλα μου φανήκαν οκ, αλλα οταν εβαλα μετα τα hyper αυτος ο βομβος που ειχε το μικρόφωνο χαθηκε στο hyper ,αλλα και ο ηχος ποιο καθαρος και ποιο δυνατος σε σημείο  στο φουλ να αρχίζεις να εχεις πονο στα αυτια :) μεγαλο ρολο για εμενα επεξε και η ποιότητα ,πλαστικός σκελετός ο ενας, σκελετος αλουμινίου ο αλλος ;)  ελαφρύ σαν το sony αλλα ποιο στιβαρο λογο του μεταλικου σκελετου  :)
εκτος απο της δικες μας αποψεις αν κανει το παιδι μια ερευνα στο internet θα δει ολες της διαφορες τους :) για εμενα το μονο θεμα ειναι αν θελει να ειναι ασυρματα :)
Αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε sony και kingston χωρις να τα δω και να τα ακουσω ,θα επερνα τα sony μονο και μονο για το ονομα :)

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, steveevo είπε

Σε καμια περιπτωση μην προτεινετε σονυ ποιτικα ειναι οτι χειροτερο εμενα μου εσπασαν τα gold μετα απο 9 μηνες χρησης, απλα οταν πηγα να τα βαλω στο κεφαλι μου μου εσπασαν τωρα αλλοι δυο φιλοι πηραν τα gold και μετα απο μερικους μηνες χρησης τους εχουνε ραγισει στα πλαγια και αρχιζουνε να σπανε.

Αμα θες οπωσδηποτε ασυρματα εγω θα πηγαινα στα thresher που φαινεται απο τα reviews πως ειναι και καλυτερα ποιοτικα 
https://www.skroutz.gr/s/13308925/Razer-Thresher-7-1-PS4-PC.html

Γνωστος εχει τα gold πανω απο 2 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα. Για την ποιοτητα της razer τωρα τελευταια στα προιοντα της καλυτερα να μη μιλησουμε...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, darkman είπε

Ναι εγω τα εχω ακουσει ( Wireless Headset 2.0 ) και τα εχω δει και τα δυο ,αν αυτο βοηθάει σε κατι :) δεν μου αρεσε που το hyper δεν ειναι wireless αλλα το κουμπώνω πανω στο χειριστήριο :) η διαφορα του μικροφονου και τον ακουστικών ειναι η μερα με την νυχτα γιαυτο και πηρα τα hyper :) δεν ειναι άσχημα και τα sony οταν τα εβαλα μου φανήκαν οκ, αλλα οταν εβαλα μετα τα hyper αυτος ο βομβος που ειχε το μικρόφωνο χαθηκε στο hyper ,αλλα και ο ηχος ποιο καθαρος και ποιο δυνατος σε σημείο  στο φουλ να αρχίζεις να εχεις πονο στα αυτια :) μεγαλο ρολο για εμενα επεξε και η ποιότητα ,πλαστικός σκελετός ο ενας, σκελετος αλουμινίου ο αλλος ;)  ελαφρύ σαν το sony αλλα ποιο στιβαρο λογο του μεταλικου σκελετου  :)
εκτος απο της δικες μας αποψεις αν κανει το παιδι μια ερευνα στο internet θα δει ολες της διαφορες τους :) για εμενα το μονο θεμα ειναι αν θελει να ειναι ασυρματα :)
Αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε sony και kingston χωρις να τα δω και να τα ακουσω ,θα επερνα τα sony μονο και μονο για το ονομα :)

Συγνώμη ο φίλος ζητάει virtual surround 7.1 και εσύ μας λες ότι έδωσες 80+ευρώ για Basic λειτουργία συνδεμένο πάνω στο χειριστήριο? 

Και είναι και μέρα με νύχτα η διαφορά. Οκ... 

Το ότι το cloud 2 είναι καλύτερη κατασκευή το γνωρίζω σε απόδοση surround όμως είναι η ουσία . Εσύ τα έχεις δοκιμάσει στην κονσόλα σου τα wireless 2.0 η απλά τα είδες σε ένα κατάστημα ? Έχει βάλει δηλαδή πχ uncharted 4 με το δικό του surround profile και τα έχεις δοκιμάσει?

Το ότι τα sony τα απλά είναι πλαστικουρα είναι γνωστό, τώρα πως καταφέρνετε να είστε τόσο άγαρμποι και απρόσεκτοι ώστε να τα σπάτε είναι άλλο θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Συγνώμη ο φίλος ζητάει virtual surround 7.1 και εσύ μας λες ότι έδωσες 80+ευρώ για Basic λειτουργία συνδεμένο πάνω στο χειριστήριο? 

Και είναι και μέρα με νύχτα η διαφορά. Οκ... 

Το ότι το cloud 2 είναι καλύτερη κατασκευή το γνωρίζω σε απόδοση surround όμως είναι η ουσία . Εσύ τα έχεις δοκιμάσει στην κονσόλα σου τα wireless 2.0 η απλά τα είδες σε ένα κατάστημα ? Έχει βάλει δηλαδή πχ uncharted 4 με το δικό του surround profile και τα έχεις δοκιμάσει?

Το ότι τα sony τα απλά είναι πλαστικουρα είναι γνωστό, τώρα πως καταφέρνετε να είστε τόσο άγαρμποι και απρόσεκτοι ώστε να τα σπάτε είναι άλλο θέμα. 

Επιδει ο φιλος θελει virtual surround  δεν κανει εγω  να τα κουμποσω στο χειριστήριο μου ??? που κολαει αυτο :P αμα θελω το ψευδοσαρουντ τα βαζω στην κονσολα αμα δεν θελω τα βαζω στο χειριστήριο ,δεν θελουν ολα τα παιχνιδια 7.1 :(  και δεν θελω και παντα να εχω το καλωδιο μεσα στα ποδια μου οταν ειναι το παιδι μεσα στο σπιτι :) βεβαια δεν καταλαβα γιατι σου τα λεω αυτα :) δικα μου ειναι και οπως αξιολογο  εγω στην καθε περιπτοση τα χρησιμοποιώ :)
αμα δεν καταλαβαίνουμε την διαφορα του πλαστικου απο του αλουμινίου και σαν υλικο και σαν ποιότητα τι να πω τωρα εγω :( ..............αμα δεν καταλαβαίνουμε οτι το cloud εχει τεσταριστεί σε studio και εχει απο τα καλυτερα μικρόφωνα και ηχεια για τα λεφτά του , και υπαρχουν χιλαδες rewiews για αυτο το θεμα παλι τι να πω εγω  :(
και τελος η απαντηση ναι στο cloud το ξερω το 7.1 και ειναι μια χαρα στο σονυ οχι ,αρα το sony ειναι καλυτερο ??? εγω ειμαι 100% σιγουρος πως τα cloud δεν τα εχεις πιασει καν :( γιατι αν τα ειχες δεν υπαρχει περίπτωση να ελεγες αυτα που λες :(

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά δε χρειάζεται να μαλώνουμε! Απλά επειδή τώρα θα πάρω ps4 δεν ήξερα τι ακουστικά παίζουν ,αν συμβαδίζουν του pc και γι'αυτό απευθύνθηκα εδώ 

Πολλές φορές το ψάχνουμε πολύ και εμείς ,κολλάμε στο ένα νούμερο στο άλλο κτλ και χάνουμε την ουσία

Δημοσ.
42 minutes ago, mtifosi said:

Γνωστος εχει τα gold πανω απο 2 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα. Για την ποιοτητα της razer τωρα τελευταια στα προιοντα της καλυτερα να μη μιλησουμε...

Καλα αυτο δεν παιζει μεγαλο ρολο μπορει ο φιλος σου να τα εχει 2 χρονια και να μην τα χρησιμοποιει τοσο συχνα, εγω τα χρησιμοποιουσα καθε μερα το ιδιο και οι αλλοι 2 φιλοι μου, αμα ητανε βεβαια καλυετρα ποιοτικα δεν θαχαμε τετοια θεματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Tifosi, φίλε, δεν το λέω μονο εγω και ο φίλος πιο πάνω αλλά και πάρα πολλοί άλλοι στο internet, το θέμα με το σπάσιμο/ράγισμα στο στεφάνι (ή τους μεντεσέδες σε μη gaming headset/ακουστικά) ειναι γνωστά προβλήματα, η ποιότητα κατασκευής των ακουστικών της συγκεκριμένης εταιρείας είναι απλά χάλια φίλε.
θα το ξαναπώ, είναι κρίμα καθώς οι drivers ειναι καλοί (τα mdr v55 ειχαν φανταστικό ήχο σε σχέση π.χ με τα superlux 681evo που έχω τώρα) αλλά, γι'άλλη μια φορά, η ποιότητα κατασκευής τους ειναι κακή για τα χρήματα που κοστίζουν, και αν μη τι άλλο, τα ακουστικά θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι στιβαρή κατασκευή καθώς δέχονται διαρκή καταπόνηση απο το βάλε-βγάλε...
Σκέψου τώρα τα mdr v55 που ειχα - και που διαφημίζονται ως "Dj" ακουστικά - να τα είχα χρησιμοποιησει  για την δουλειά για την οποία και προορίζονται, θα είχαν σπάσει σε 2-3 μέρες μάλλον (πλαστικοί περιστρεφόμενοι μεντεσέδες ...έγινεςςς)

Η δε αντιμετώπιση που είχα απο την εταιρεία ηταν τραγελαφική στο σημείο που ο τύπος στην άλλη ακρη του τηλεφώνου πηγε να με βρίσει απο πάνω οταν αρχισα να επιμένω πως το ολο θέμα είναι απαράδεκτο - για να μην μιλήσω για το μπακάλικο το service-άδικο με τον κύριο εκει μέσα και τους άκρως αντιεπαγγελματικους του τρόπους οι οποίοι ηταν βγαλμένοι απο το "customer support" στυλ δεκαετίας '80 Ελλάδας.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, στο σπίτι μου χρησιμοποιώ αρκετά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά θα πρέπει να παρακαλάς μη σου τύχει τίποτα και να πρέπει να μπλέξεις (κυριολεκτικά) με το κάκιστο after sales support.
Moνο η Cometron που ασχολείται αποκλειστικα με τα PS σώζει την κατάσταση.

Εν κατακλείδι, και τουλάχιστον όσων αφορα ακουστικά, προσωπικά, θα έμενα ΜΑΚΡΥΑ απο οτιδήποτε φέρει πάνω το λογότυπο της συγκεκριμένης εταιρείας.

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, louros7 είπε

Καλά ρε παιδιά δε χρειάζεται να μαλώνουμε! Απλά επειδή τώρα θα πάρω ps4 δεν ήξερα τι ακουστικά παίζουν ,αν συμβαδίζουν του pc και γι'αυτό απευθύνθηκα εδώ 

Πολλές φορές το ψάχνουμε πολύ και εμείς ,κολλάμε στο ένα νούμερο στο άλλο κτλ και χάνουμε την ουσία

Εχεις δικιο :) εγω οτι ειχα να πω το ειπα ,απο εκει και περα κανεις οτι θες δικα σου ειναι αλώστε :P παρε sony για να μην μαλώνουμε :P

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, darkman είπε

Εχεις δικιο :) εγω οτι ειχα να πω το ειπα ,απο εκει και περα κανεις οτι θες δικα σου ειναι αλώστε :P παρε sony για να μην μαλώνουμε :P

χαχα !! μαλλον στα cloud προσανατολιζομαι που μπορω να τα χρησιμοποιω κ στο pc 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, louros7 είπε

χαχα !! μαλλον στα cloud προσανατολιζομαι που μπορω να τα χρησιμοποιω κ στο pc 

Μπαααααα τωρα θελουμε τα cloud οχιιιιιι φιλαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα παρεις τα sony :P γιατι θα τα βαλεις στο pc εεεε μας ρωτησες εμας ??? :D

Δημοσ.

Τα wireless 2.0 της Sony που έχω είναι πολύ καλά. Το μόνο κακό είναι ότι δεν παίζουν ασύρματα με κινητά (δεν είναι Bluetooth). Έχει κάτι πατέντες να κάνεις, αλλά θα έπρεπε να είναι απλό. 

Για ps4 όμως είναι μονόδρομος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...