Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

εχω δει το βιντεακι και παλιοτερα πριν το παρω το headset, ο ηχος με 7,1 που με βγαζει στο λαπτοπ δεν υπαρχει στην κονσολα, αν το ενργοποιησω μου φαινεται απλα λιγο πιο δυνατα και μονο αυτο

μπορει να κανω και λαθος, αλλα επισημα δεν υποστιριζεται το 7.1 απο το ps4 παρα μονο 5.1

Τωρα για αυτο δεν το ξερω :( οταν το παταω ομως στο battlefield 1 βλεπω διαφορα :) τωρα αν ειναι 5 η 7 δεν μπορω να πω με σιγουριά :(

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, louros7 είπε

Σαν Αυτά που έβαλα παραπανω?

Αυτά τα profiles δε θα τα παίζει το cloud ii?

Το headset companion app είναι συμβατό μόνο με τα headset της Sony από όσο ξέρω. Τα συγκεκριμένα έχουν ειδική μνήμη για να φορτώνουν profiles. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Το headset companion app είναι συμβατό μόνο με τα headset της Sony από όσο ξέρω. Τα συγκεκριμένα έχουν ειδική μνήμη για να φορτώνουν profiles. 

Και μου προτείνεις τα απλά ή τα platinum? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, louros7 είπε

Και μου προτείνεις τα απλά ή τα platinum? 

Την δουλειά σου σίγουρα θα την κάνεις και με τα απλά wireless των 70 ευρώ. Σίγουρα τα platinum έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου και κατασκευή αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι αξίζουν την διαφορά χρημάτων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Rebel21 είπε

Πάρε το γνήσιο της Sony. Μπορεί να μην είναι κάτι τρομερό αλλά σε συνεργασία με το app του φορτώνει ειδικά gaming profiles που έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα. Το virtual surround είναι εντυπωσιακό σε ορισμένα παιχνίδια. 

Κύριοι, ΜΑΚΡΥΑ απο heqadset/ακουστικά παντός τύπου της Sony, τα περισσότερα ραγίζουν ή σπάνε στο στεφάνι (ή, στους μεντεσέδες) και μαντέψτε, η εγγύηση δεν τα καλύπτει καθώς θεωρείται "λάθος χρήστη", μιλάμε για μέγιστη απάτη.

Αναφέρομαι και σε κανονικά ακουστικά αλλά και στην gaming σειρά της.

Προσωπική εμπειρία με τα MDRV55 οπου το Ελληνικό support ηταν...άξεστοι (και λίγα λέω) ενω το ξένο απλά ανύπαρκτο 9οπως το 99% των Sony προϊόντων δυστυχώς).

Και αντε μη πιστέψετε εμένα, ρίξτε μια ματιά στον γούγλη για τα διάφορα gaming μοντέλα και το πρόβλημα με το σπάσιμο/ράγισμα.

Αυτα που είχα, ακουστικά 60+ € 2 βδομάδων, και τα 2  σπάσανε στην περιοχή των μεντεσέδων, "δεν μπορούμε να κανουμε κατι γι'άυτό, εσείς τα σπάσατε" η απάντηση απο το mom 'n' pop μαγαζί που ειναι το "επίσημο" service-αδικο sony προϊόντων (πλην των Playstation) - και ολα αυτά σε ύφος καφενέ, άκρως, άκρως αντιεπαγγελματική κατάσταση λέμε.
Εντωμεταξύ 3 χρόνια τώρα, εχω ενα ζευγαρι Κινεζο- Superlux ΗD681 evo και δεν εχουνε κανει κιχ...

Ειναι κρίμα γιατι οι οδηγοί δεν είναι άσχημοι (στα MDR που ειχα ο ηχος ηταν αρκετά καλός) αλλα η ποιότητα κατασκευης δυστυχώς ειναι ενα αλλο θέμα.

Δωστε αλλού τα λεφτά σας.

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ακουστικα της σονυ ειναι indeed τραγικα και ζηταει παρα πολλα λεφτα, τα cloud 2 ειναι πολυ καλυτερα

μεταξυ των 2 δεν υπαρχει συγκριση imho

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

Τι νόημα έχουν αυτά που λέτε. Εδώ μιλάμε για headset ps4.Και headset των 1000 ευρώ να βάλετε η κονσόλα δεν συνεργάζεται μαζί του. Δεν υπάρχει καλύτερο surround αποτέλεσμα εκτός των γνήσιων με φορτωμένο ειδικό profile από το companion app. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rebel21 είπε

Τι νόημα έχουν αυτά που λέτε. Εδώ μιλάμε για headset ps4.Και headset των 1000 ευρώ να βάλετε η κονσόλα δεν συνεργάζεται μαζί του. Δεν υπάρχει καλύτερο surround αποτέλεσμα εκτός των γνήσιων με φορτωμένο ειδικό profile από το companion app. 

ε ναι για headset μιλαμε και το cloud 2 ειναι το καλυτερο που μπορει να παρει ο φιλος με διαφορα, και μπορει να το βρει και σε εκπτωση οπως το πηρα και εγω, ακομα και full price ειναι no-brainer.

Σε οτι παιχνιδι το εχω βαλει αν και περισσοτερο fps ειναι παρα πολυ καλο και δε το λεω μονο εγω αλλα η πλειοψηφια στα internets

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, najinblue3 είπε

τα ακουστικα της σονυ ειναι indeed τραγικα και ζηταει παρα πολλα λεφτα, τα cloud 2 ειναι πολυ καλυτερα

μεταξυ των 2 δεν υπαρχει συγκριση imho

Ετσι ειναι η μερα με την νυχτα ,και σε ποιότητα και σε αποδωση και σε μικροφωνο  και σε ολα :) δεν παιζει τετοια σύγκριση :( απο εκει και περα το 7.1 δεν ειναι κατι το σουπερ ντουπερ για να πεις οτι θα παρω τα σονυ αντι τα hyper :P και αυτο γιατι ναι μεν εχεις μια διαφορα, αλλα 7.1 απο δυο ηχεια δεν παιζει και αυτο δεν θελει εξήγηση :( τυπου 7.1 ειναι :)
το μονο + που βλεπω για τα sony ειναι το wireless που και σε αυτο υπαρχουν παλι καλυτερες λυσεις, απλα αναφερθήκαμε στα cloud 2 γιατι το παιδι τα εβαλε στην λιστα στην αρχη ;)

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Και το λινκ που ποσταρα πανω δειχνει οτι με το νεο firmware ειναι πληρως συμβατο το 7.1

Στα cloud 2 προσανατολιζομαι, γτ θα μπορω να τα χρησιμοποιω και στο pc

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, louros7 είπε

Και το λινκ που ποσταρα πανω δειχνει οτι με το νεο firmware ειναι πληρως συμβατο το 7.1

Στα cloud 2 προσανατολιζομαι, γτ θα μπορω να τα χρησιμοποιω και στο pc

τσιμπα τα σε κοκκινακι ειναι φοβερα :D

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ε ναι για headset μιλαμε και το cloud 2 ειναι το καλυτερο που μπορει να παρει ο φιλος με διαφορα, και μπορει να το βρει και σε εκπτωση οπως το πηρα και εγω, ακομα και full price ειναι no-brainer.

Σε οτι παιχνιδι το εχω βαλει αν και περισσοτερο fps ειναι παρα πολυ καλο και δε το λεω μονο εγω αλλα η πλειοψηφια στα internets

Η διαφορα ειναι οτι το cloud ειναι με καλωδιο ενω τα gold, platinum ειναι ασυρματα. Επομενως αν σε καποιον δεν το πειραζει το καλωδιο μπορει να παει και στα cloud ενω αν τα θελει ασυρματα πρεπει να παει σε καποιο της sony...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

Η διαφορα ειναι οτι το cloud ειναι με καλωδιο ενω τα gold, platinum ειναι ασυρματα. Επομενως αν σε καποιον δεν το πειραζει το καλωδιο μπορει να παει και στα cloud ενω αν τα θελει ασυρματα πρεπει να παει σε καποιο της sony...

ναι ετσι ειναι, αλλα ειναι αρκετα μεγαλο το καλωδιο που δεν με ενοχλει ιδιαιτερα, αλλα και παλι η διαφορα στην ποιοτητα ηχου μεταξυ των δυο ειναι μεγαλη, αν ηταν και ασυρματα θα μιλουσαμε σε οτι καλυτερο αν σκεφτεις και ποσο κοστιζει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

ναι ετσι ειναι, αλλα ειναι αρκετα μεγαλο το καλωδιο που δεν με ενοχλει ιδιαιτερα, αλλα και παλι η διαφορα στην ποιοτητα ηχου μεταξυ των δυο ειναι μεγαλη, αν ηταν και ασυρματα θα μιλουσαμε σε οτι καλυτερο αν σκεφτεις και ποσο κοστιζει

Οσο μεγαλο και αν ειναι το καλωδιο ασυρματο δεν ειναι. Επομενως αναλογα τα γουστα του καθενος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...