Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα σκληρο γυρω στα 7 χρονια western digital 500 giga.

σκεφτομαι να αγοεασω ενα φθηνο στα 40 ευρω https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-ΙΙΙ.html

λογικα θα δω διαφορες στην ταχυτητα σωστα ?

δεν θελω να δωσω πολλα λευτα οποτε απο τους οικονομικους θεωρειτε καλος σωστα;.

θα μπει λειτουργικο και παιχνιδια.

θα φτιαξω και partition.

Δημοσ.

Δώσε  λίγα παραπάνω να πάρεις ssd για  να δεις τέτοια διαφορά στην ταχύτητα που δε θα το πιστεύεις.https://www.skroutz.gr/s/10144395/Adata-Ultimate-SU800-128GB.html

Αλλιώς αν θες και extra χωρητικότητα αλλά έχεις σφιχτό budget πάρε υβριδικό,μία μέση λύση δηλαδή,και πάλι θα δεις διαφορές στην ταχύτητα σίγουρα περισσότερες από έναν απλό σκληρό,θα δώσει ανάσα στο σύστημα.https://www.skroutz.gr/s/10218932/Seagate-Firecuda-1TB-2-5.html#specs

Δημοσ.

Αφού θέλεις λειτουργικό και παιχνίδια πρέπει να πάς αναγκαστικά σε μηχανικό μιας και οι ssd οι 1tb και οι 500 gb βγαίνουν πάνω απο τα χρήματα σου , θα σου πρότεινα western digital black https://www.skroutz.gr/s/4075218/Western-Digital-Black-1TB-WD1003FZEX.html#reviews   ή μετα μπορείς να πάς στον blue

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι μεταξύ firecuda και WD black το μονο θεμα μου οτι ου μη γεννητο ο seagate firecuda μπορει να τα παιξει ξαφνικα.

τους εμπιστευεσται τους segate ?

τον εχει κανεις χρονια?

ειναι αξιοπιστος?

Επεξ/σία από mesfigas
Δημοσ.

Έχουν περάσει ολοι σχεδόν οι δίσκοι απο τα χέρια μου , δεν θέλω να ειμαι απόλυτος και δεν γίνεται κιόλας αλλα θα στο πώ αλλιώς οι western σε εμένα προσωπικά ειχα τα λιγότερα προβλήματα και αναφέρομαι σε διάρκεια ζωής , αυτοι μαζί με κατι παλιούς toshiba που ειχα , θα πρότεινα western αλλα και οι seagate ειναι πολύ καλοί δίσκοι

Δημοσ.

Seagate 5-7 ετών μου χάλασαν όλοι . WD κανένας. Αυτός ο caviar blue που έβαλες λινκ στις 7200 είναι παλιό μοντέλο , αλλά δισκάρα, καλύτερος από τους νέους blue στις 5400.

Ο black είναι ανώτερος, αλλά τελείως άλλη κατηγορία. 

Με το λειτουργικό σε ssd , θα πήγαινες σε άλλη κατηγορία , αλλά ξεφεύγει οικονομικά.  Θες άλλα 45-50 ευρώ για να έχεις το λειτουργικό σε ssd και βασικά προγράμματα ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΜΩΣ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kinitos είπε

seagate μακριά black ο καλύτερος για παιχνίδια .και μεγαλύτερη εγγύηση 

Συμφωνώ σε όλα, αλλά η τιμή του black είναι τραγική 85 ευρώ 1tb. Πήρα πρόσφατα red 3tb 99 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στον 1 tb που ειναι παλιες σειρες η διαφορα blue και black ειναι κυριως στο αυτοκολλητο και την εγγυηση και οχι στις επιδοσεις. 

δεν αξιζει να παρει κανεις black 1 tb με τα 2πλα λεφτα απο τον blue. απο 2 tb και πανω oi gold και black ειναι μονοδρομος για performance μηχανικους.

παντως πλεον ισως ο firecuda να ειναι αρκετα πιο γρηγορος και εχει 5 χρονια εγγυηση. αν και ομοιως δεν εμπιστευομαι τη seagate

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rofl είπε

απο 2 tb και πανω oi gold και black ειναι μονοδρομος για performance μηχανικους.

Γράφουν όλη για τεράστια αξιοπιστία των red. Σκέφτομαι να στήσω 2 σε raid 0 .

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι red αλλα 5400. και δεν ξερω τι θα σου φερει ενα raid 0.

προσωπικα θα προτιμουσα εναν 7200 παντως, γιατι εκτιμω πολυ και τον χωρο για δισκους στο κουτι μου (εχω αρκετους:P)

καταντανε  παντως redundant πια αυτα, απο τη στιγμη που ενας ssd χωραει αρκετα παιχνιδια,

και οπου να ναι θα γινει προσιτο το 1tb οποτε θα ειναι αρκετα ικανος χωρος για παιχνδιδισκο

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, rofl είπε

μια χαρα ειναι οι red αλλα 5400. και δεν ξερω τι θα σου φερει ενα raid 0.

προσωπικα θα προτιμουσα εναν 7200 παντως, γιατι εκτιμω πολυ και τον χωρο για δισκους στο κουτι μου (εχω αρκετους:P)

καταντανε  παντως redundant πια αυτα, απο τη στιγμη που ενας ssd χωραει αρκετα παιχνιδια,

και οπου να ναι θα γινει προσιτο το 1tb οποτε θα ειναι αρκετα ικανος χωρος για παιχνδιδισκο

Θα μου φέρει 4tb χώρο και read/write γύρω στο 300 (με λιγότερα από 150 ευρώ & διάρκεια ζωής καμιά 10ετία).

Από ssd έχω έναν ocz 960tb , καλός δίσκος, άθλιο vfm (τον είχα πάρει 320 ευρώ , τώρα πρέπει να έχει κανά 50ρι λιγότερο και πάλι κακό vfm).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...