Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 vs Sony Xperia L1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eυχαριστώ saruman123. 

Λοιπόν το κοιτάω για το Xiaomi note 4 αλλά από γνωστό που ρώτησα είπε να μην το πάρω από Skroutz γιατί λέει αν χαλάσει θα πρέπει να πάει Κίνα και ότι κάτι ήρθε αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Xiaomi και πρότεινε να μου το παραγγείλει εφόσον έχει μαγαζί ο ίδιος δεδομένου ότι αν χαλάσει θα μου καλύψει ότι θέματα υπάρχουν χωρίς να σταλεί Κίνα. Τι γίνεται βρε παιδιά; Μπερδεύτηκα να πω την αλήθεια τώρα τι να κάνω. Αν είναι να πρέπει να το στέλνω Κίνα σε περίπτωση που πάθει κάτι καλύτερα να μην το πάρω.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, wings12 είπε

Eυχαριστώ saruman123. 

Λοιπόν το κοιτάω για το Xiaomi note 4 αλλά από γνωστό που ρώτησα είπε να μην το πάρω από Skroutz γιατί λέει αν χαλάσει θα πρέπει να πάει Κίνα και ότι κάτι ήρθε αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Xiaomi και πρότεινε να μου το παραγγείλει εφόσον έχει μαγαζί ο ίδιος δεδομένου ότι αν χαλάσει θα μου καλύψει ότι θέματα υπάρχουν χωρίς να σταλεί Κίνα. Τι γίνεται βρε παιδιά; Μπερδεύτηκα να πω την αλήθεια τώρα τι να κάνω. Αν είναι να πρέπει να το στέλνω Κίνα σε περίπτωση που πάθει κάτι καλύτερα να μην το πάρω.

Το συγκεκριμένο κατάστημα που σου έδωσα αναλαμβάνει ότι χρειάζεται χωρίς να το στείλουν στην Κίνα γιατί έχει δικό του service.

Το γράφει μέσα στην εγγύηση που σου δίνουν,αλλά τους έχω πάρει και τηλέφωνο και μου το έχουν επιβεβαιώσει.

Αν θες κοίτα και αυτό το κατάστημα (πάλι 2 χρόνια έχει)που έχει και αυτό δικό του service και είναι και από τα πιο γνωστά.

http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-Super-Black&tracking=5730894aa669b

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το συγκεκριμένο κατάστημα που σου έδωσα αναλαμβάνει ότι χρειάζεται χωρίς να το στείλουν στην Κίνα γιατί έχει δικό του service.

Το γράφει μέσα στην εγγύηση που σου δίνουν,αλλά τους έχω πάρει και τηλέφωνο και μου το έχουν επιβεβαιώσει.

Αν θες κοίτα και αυτό το κατάστημα (πάλι 2 χρόνια έχει)που έχει και αυτό δικό του service και είναι και από τα πιο γνωστά.

http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-Super-Black&tracking=5730894aa669b

Ευχαριστώ.

Δύο ερωτήσεις μόνο για να τα καταλάβω λίγο:

1. Εννοείς το yoohoo ότι κάνει το ίδιο πράγμα όπως και το mygad με το service;

2. Απλά μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο τι γίνεται με το service για να ξέρω τι γίνεται αν ποτέ χαλάσει; Δηλαδή αν το πάρω από το mygad τι θα γίνει θα το αναλάβουν αυτή σε περίπτωση που χαλάσει και τι θα γίνει αν το πάρω από επίσημο μαγαζί (Public, Κωτσόβολος κτλ); 

Επεξ/σία από wings12
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, να μην ανοίξω νέο θέμα, μια αστεία ίσως, ερώτηση για το Xiaomi: Έχει κανονικά δέκτη FM;; 
Στο ελληνικό σάιτ τους τουλάχιστον, δεν το αναφέρουν ρητά.

Δημοσ.

Προτιμω την εξυπηρετηση των καλων skroutzομαγαζων απο την πλειονοτητα των αντιπροσωπειων. Μαλλον χειροτερα θα ειναι να μπλεξεις με την infoquest 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, G.TH. είπε

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, να μην ανοίξω νέο θέμα, μια αστεία ίσως, ερώτηση για το Xiaomi: Έχει κανονικά δέκτη FM;; 

ναι εχει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, G.TH. είπε

Ναι έχει κανονικά.

11 ώρες πριν, wings12 είπε

Ευχαριστώ.

Δύο ερωτήσεις μόνο για να τα καταλάβω λίγο:

1. Εννοείς το yoohoo ότι κάνει το ίδιο πράγμα όπως και το mygad με το service;

2. Απλά μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο τι γίνεται με το service για να ξέρω τι γίνεται αν ποτέ χαλάσει; Δηλαδή αν το πάρω από το mygad τι θα γίνει θα το αναλάβουν αυτή σε περίπτωση που χαλάσει και τι θα γίνει αν το πάρω από επίσημο μαγαζί (Public, Κωτσόβολος κτλ); 

1)ναι αυτά τα δύο καταστήματα έχουν δικά τους service.

2) θα το αναλάβει το κατάστημα.

Οι μεγάλες αλυσίδες δεν το αναλαμβάνουν οι ίδιοι και το στέλνουν στην επιστήμη αντιπροσωπεία που είναι η Info quest.

Αρκεί βέβαια να το έχεις πάρει από αυτούς και όχι από κάποιο Σκρουτζαδικο.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κάτι ακόμα, από ότι βλέπω θα το πάρω το Note 4 από Public που είναι στα επίσημα σημεία πώλησης. Αν ξέρετε λογικά με Snapdragon δεν είναι μέσα;

Δεν λένε τίποτα στην σελίδα τους στο Public για το αν είναι Snapdragon :mellow:

Επεξ/σία από wings12
Δημοσ.
4 ώρες πριν, wings12 είπε

Παιδιά κάτι ακόμα, από ότι βλέπω θα το πάρω το Note 4 από Public που είναι στα επίσημα σημεία πώλησης. Αν ξέρετε λογικά με Snapdragon δεν είναι μέσα;

Δεν λένε τίποτα στην σελίδα τους στο Public για το αν είναι Snapdragon :mellow:

Αν μπεις μέσα θα δεις όλα τα κινητά που έχουν οι επίσημοι διανομής....

http://www.xiaomi-greece.gr

Δημοσ.

Εντάξει έγινε η παραγγελία το μεγάλο 4GB/64GB και άντε να δούμε.

Ευχαριστώ παιδιά για όλη την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...