Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 vs Sony Xperia L1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ad276 είπε

Ανεκδοτο;Το εχεις δοκιμάσει φιλαρακο;

Σε τι; Σε extra super light χρηση; Τα ειπαμε αυτα. Ανεκδοτο ειναι για τα σημερινα δεδομενα της κατηγοριας τιμης. Επρεπε να κοστιζει max 90-100€.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vargas είπε

Έχει βγει νέο update για το rn4 το οποίο είναι nightly. Aφορα το 625 global. Κάποιοι την έχουν πάρει ήδη οι υπόλοιποι αναμένουμε

Δεν έχω τίποτα (και στα 3)

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν έχω τίποτα (και στα 3)

Η 9.2 είναι κ δεν μου έχει έρθει ούτε μένα σε 4/64 global snap. Λογικά σταδιακά θαρθει σε όλους . Έτσι κ αλλιώς μια χαρά πάει το κινητό οπότε νο προμπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το εχω δοκιμάσει. Ηρθαν 2 L1 σαν live demo στην εργασια μου. Με 2 εφαρμογές ανοιχτές λαγκαρει ακομα και η εναλλαγή οθονών. Επισης σε 10-15 μέρες νεκρωσε η μια συσκευή,  οκ αυτο μπορει να ετυχε.

Δες σε γνωστα κινεζομαγαζα κινητά κατω απο 80 ευρω,  εχουν δακτυλικο, εκσυγχρονισμενο design, μεγαλύτερη μπαταρία και παιρνουν 2 sim. Το υπολοιπο hardware ιδιο. 

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
Δημοσ.

Παιδιά το Note 4 το κανονικό messenger και το fb το σηκώνει άνετα έτσι χωρίς κολλήματα και αργοπορίες σωστά; Λογικά με 3 GB ram πρέπει σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ελέφαντα σηκώνει όχι το face αν και γενικά είναι σκατοεφαρμογές , τώρα ο φίλος με το l1 που θέλει να μας πείσει πόσο καλό είναι μάλλον μας τρολαρει 

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ναι το εχω δοκιμάσει. Ηρθαν 2 L1 σαν live demo στην εργασια μου. Με 2 εφαρμογές ανοιχτές λαγκαρει ακομα και η εναλλαγή οθονών. Επισης σε 10-15 μέρες νεκρωσε η μια συσκευή,  οκ αυτο μπορει να ετυχε.

Δες σε γνωστα κινεζομαγαζα κινητά κατω απο 80 ευρω,  εχουν δακτυλικο, εκσυγχρονισμενο design, μεγαλύτερη μπαταρία και παιρνουν 2 sim. Το υπολοιπο hardware ιδιο. 

Κοίταξε σε χαρακτηριστικά ναι είναι υποδεέστερο δεν το αμφισβητω.Εγώ το έχω σχεδόν δυο μηνες όπως είπα και δεν μου έχει κολλήσει ποτε για κανένα λογο ουτε έχει λαγκαρει ποτε.Τώρα όσον αφορα τα κινεζομαγαζα είναι αυτό που δηλώνει το όνομα τους.Το L1 υπάρχει και σε dual εκδοση η οποία εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.Ηδη έχει παρουσιαστεί το _L2 με οχταπυρηνο επεξεργαστη,μπαταρια 3300 και δακτυλικό αποτύπωμα.Τώρα όσον αφορα το ντιζάιν είναι καθαρά θέμα υποκειμενικο και δεν μπορω να Κρινώ την οπτική γωνία του καθένα.Απο την δική μου είναι απο τα ομορφα κινητά.Το κινητό είναι μια χαρά κανει την δουλεια του αξιοπρπεστατα.Εντάξει δεν είναι απο τα πιο δυνατά αλλά είναι μια χαρά για απλή χρηση.

3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Σε τι; Σε extra super light χρηση; Τα ειπαμε αυτα. Ανεκδοτο ειναι για τα σημερινα δεδομενα της κατηγοριας τιμης. Επρεπε να κοστιζει max 90-100€.

Εσύ καλο θα ηταν να μην ασχολησε μαζί μου......

9 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Και ελέφαντα σηκώνει όχι το face αν και γενικά είναι σκατοεφαρμογές , τώρα ο φίλος με το l1 που θέλει να μας πείσει πόσο καλό είναι μάλλον μας τρολαρει 

Δεν τρολαρω κανένα είναι αλήθεια αυτά που γράφω.

Δημοσ.

Φίλε μου έχεις δουλέψει το Rn4? Αν το κρατήσεις για καμμία  βδομάδα το l1 θα θες να το πετάξεις στη θάλασσα...το μόνο που πάσχει είναι η κάμερα και λίγο η οθόνη σε σχέση πάντα όμως με κινητά των 250+ ευρω. Έχουμε κάνει όλοι λάθος αγορές αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φανατιζομαστε και να παρασύρουμε και άλλους. Φιλικά πάντα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Φίλε μου έχεις δουλέψει το Rn4? Αν το κρατήσεις για καμμία  βδομάδα το l1 θα θες να το πετάξεις στη θάλασσα...το μόνο που πάσχει είναι η κάμερα και λίγο η οθόνη σε σχέση πάντα όμως με κινητά των 250+ ευρω. Έχουμε κάνει όλοι λάθος αγορές αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φανατιζομαστε και να παρασύρουμε και άλλους. Φιλικά πάντα. 

Φιλέ μου δεν φανατιζομαι απλα λέω την εμπειρία μου απο την χρηση του.Είπα οτι το χιαομι είναι καλυτερο αλλά κάποιοι εδώ μέσα (όχι εσύ) δεν λένε να χωνέψουν οτι υπαρχουν άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις απο εκείνον.

Έχω δει τα πενταιντσα 4x και 4a που έχουν φιλοι μου.

Επεξ/σία από ad276
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ad276 είπε

Κοίταξε σε χαρακτηριστικά ναι είναι υποδεέστερο δεν το αμφισβητω.Εγώ το έχω σχεδόν δυο μηνες όπως είπα και δεν μου έχει κολλήσει ποτε για κανένα λογο ουτε έχει λαγκαρει ποτε.Τώρα όσον αφορα τα κινεζομαγαζα είναι αυτό που δηλώνει το όνομα τους.Το L1 υπάρχει και σε dual εκδοση η οποία εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.Ηδη έχει παρουσιαστεί το _L2 με οχταπυρηνο επεξεργαστη,μπαταρια 3300 και δακτυλικό αποτύπωμα.Τώρα όσον αφορα το ντιζάιν είναι καθαρά θέμα υποκειμενικο και δεν μπορω να Κρινώ την οπτική γωνία του καθένα.Απο την δική μου είναι απο τα ομορφα κινητά.Το κινητό είναι μια χαρά κανει την δουλεια του αξιοπρπεστατα.Εντάξει δεν είναι απο τα πιο δυνατά αλλά είναι μια χαρά για απλή χρηση.

Κοίτα αν ήταν να είναι ο,τι δηλώσουν, δεν θα δήλωναν ότι έχουν τον χειρότερο επεξεργαστή της mediatek της προηγούμενης χρονίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουν και άριστες αξιολογήσεις από πάρα πολλούς χρήστες γιατί είναι όντως άριστα για την τιμή τους.

Η sony ήταν και είναι εδώ και πολύ καιρό πίσω στα κινητά. 

Κάνει ακόμα και το j3 να φαίνεται κελεπούρι, που αν δεις στα θέματα του φόρουμ από τα πιο έμπειρα παιδιά δεν έχει προταθεί ποτέ.  

Καλώς σε έχει βολέψει εσένα, μακάρι να σου βγάλει και καιρό. Το θέμα είναι ότι δεν παίρνεις αυτό που πληρώνεις σε μια κατηγορία τιμών που το vfm είναι το συνηθέστερο κριτήριο του αγοραστή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, wings12 είπε

Παιδιά το Note 4 το κανονικό messenger και το fb το σηκώνει άνετα έτσι χωρίς κολλήματα και αργοπορίες σωστά; Λογικά με 3 GB ram πρέπει σωστά;

πιστεύω να κάνεις πλάκα με αυτό που γράφεις και να μην το εννοείς.

Δημοσ.

Ρε παιδια. Τι λετε τωρα; Μια χαρα ειναι σημερα το L1. Παιρνει τηλεφωνα, δεν παίρνει; Βγαζει φωτογραφιες, δεν βγάζει; Τελος. Αυτα! Ολα καλα. Ειστε εγκάθετοι ολοι σας (μαζι κι εγω)!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ρε παιδια. Τι λετε τωρα; Μια χαρα ειναι σημερα το L1. Παιρνει τηλεφωνα, δεν παίρνει; Βγαζει φωτογραφιες, δεν βγάζει; Τελος. Αυτα! Ολα καλα. Ειστε εγκάθετοι ολοι σας (μαζι κι εγω)!

Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ad276 είπε

Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.

Στα λογια μου ερχεσαι!

Ειμαστε εγκαθετοι αλλωστε. ΟΛΟΙ! Το ειπαμε! 

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

Ακόμα τα ίδια συζητάμε; Το Xperia L1 για να μην κόλλησε ποτέ (όπως αναφέρθηκε) προφανώς δεν του έγινε και χρήση της προκοπής.

6 ώρες πριν, wings12 είπε

Άνετα τα σηκώνει.

5 ώρες πριν, ad276 είπε

Εσύ καλο θα ηταν να μην ασχολησε μαζί μου......

Δεν τρολαρω κανένα είναι αλήθεια αυτά που γράφω.

Το απλή χρήση για εσένα, μπορεί να είναι 2 κλήσεις και 1 φωτογραφία. Για κάποιον άλλον, μπορεί να είναι όλη μέρα Facebook και γενικά social media. Απλή χρήση δεν θεωρούνται και τα δύο; Το θέμα είναι, ότι στην πρώτη περίπτωση καλύπτεσαι με ότι κινητό υπάρχει στην αγορά (συμπεριλαμβανομένου και του Xperia L1) ενώ στην δεύτερη περίπτωση, απαιτούνται κάπως σοβαροί επεξεργαστές, RAM κτλ.

Για πολλοστή φορά λοιπόν, το Xperia L1 μπορεί να είναι οκ για βασικά πράγματα αλλά είναι πολύ ακριβό και δεν αξίζει ούτε για αστείο να μπαίνει δίπλα από το Xiaomi Redmi Note 4 γιατί πολύ απλά είναι κατώτερη συνολικά συσκευή (κατά πολύ μάλιστα).

Επίσης, το Xperia L2 που λες, έχει επίσης τον ίδιο μετριότατο επεξεργαστή με το Xperia L1 (τετραπύρηνο MT6737T) και με την ίδια 720p οθόνη (που σε 5.5" δεν είναι και ότι καλύτερο).

Και κάτι τελευταίο, το Xiaomi Redmi 4A και το 4X που ανέφερες πριν είναι διαφορετική-κατώτερη κατηγορία σε σχέση με το Redmi Note 4 (έχουν κατώτερες οθόνες-SoC κτλ) οπότε μπορεί να είναι συγκρίσιμα με το Xperia L1 αλλά σε καμία περίπτωση με το RN4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...