Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 vs Sony Xperia L1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτώντας τα 2 κινητά Xiaomi Redmi Note 4 και Sony Xperia L1 έχω μπει σε δίλημμα για το ποιο να επιλέξω. Να πω την αλήθεια το Sony λόγω του ότι ξέρω την εταιρία το εμπιστεύομαι περισσότερο αλλά από χαρακτηριστικά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό όσο το Xiaomi. To Χiaomi είναι κινεζικό και δεν ξέρω με σιγουριά αν μπορώ να εμπιστευτώ. Δεν ξέρω βρε παιδιά ανεξάρτητα από αυτό ποιο από τα δύο αξίζει περισσότερο; Με ενδιαφέρει κυρίως ταχύτητα και μπαταρία. 

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σημειωθεί ότι με το xiaomi θα πάρεις και καμιά αναβάθμιση ενώ το L1 παίζει ήδη να το ξέχασε η Sony..  Είναι και mtk και ότι με αυτό συνεπάγεται 

Δημοσ.

ziaba όντως συμφωνώ αυτό δεν το σκέφτηκα.

Και να ρωτήσω απλά για να το σιγουρέψω μόνο, ανάμεσα στο Xiaomi Redmi Note 4 και το Xiaomi Redmi Note 5a Prime ποιο είναι καλύτερο; Το Νοte 4 πάλι;

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος του L1 εδω και δυο μηνες περιπου και δεν ισχυουν ολα αυτα που λενε οι παραπανω.Το κινητο ειναι πολυ καλο και το μονο αρνητικο που εχω βρει ειναι μια μικρη καθυστερηση στην συνδεση με τα δικτυα WIFI.Ναι εχει οχταπυρηνο(το χιαομι) αντι τετραπυρηνο του L1  αλλα οπως το ειπες ειναι κινεζικο.O επεξεργαστης του παντως ειναι μια χαρα δεν μου εχει κολλησει ποτε για κανενα λογο και στο σερφαρισμα ειναι γρηγορο.Η μπαταρια του κανει καλη διαχειρηση με συνεπεια να πετυχαινει καλους χρονους αυτονομιας.Δεν εχω ομως βαριες εφαρμογες και στο facebook χρησιμοποιω την lite  εκδοση.Επισης να σημειωσω οτι δεν εχω χρησιμοποιησει το stamina.Αναβαθμιση ομως δεν ξερω αν θα παρει και στην ουσια δεν με ενδιαφερει γιατι σε πολλες περιπτωσεις εχουν κανει κακο αντι καλο,παντως σε λιγο καιρο κυκλοφορει και ο αντικαταστατης του το L2 του με οκταπυρηνο επεξεργαστη ,android 7.1.1 και μεγαλυτερη μπαταρια στα 3300mah εναντι 2600 που εχω εγω.Για να προλαβω καποιους "περιεργους" να σας πω οτι απλα λεω την γνωμη μου και δεν επιβαλω στον wings12 να το αγορασει.Τελος ξεχασα να πω οτι δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν εχω αποψη και οτι η καμερα σε συγκριση με xiaomi 4a και 4x που εχουν φιλοι μου ειναι σαφως πολυ καλυτερη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, wings12 είπε

Με ενδιαφέρει κυρίως ταχύτητα και μπαταρία. 

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/sony-xperia-l1,xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb

16 ώρες πριν, wings12 είπε

ανάμεσα στο Xiaomi Redmi Note 4 και το Xiaomi Redmi Note 5a Prime ποιο είναι καλύτερο; Το Νοte 4 πάλι;

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb,xiaomi-redmi-note-5a-high

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Το Redmi Note 4 είναι ανώτερη συσκευή σχεδόν σε όλα. Αστεία η όποια σύγκριση με το Xperia L1.

• Thanks 1
Δημοσ.

Note 4 - L1

dual sim- single sim

octacore SD 2Ghz- fourcore ΜΤΚ 1,4Ghz (wtf????)

αναλυση 1080- 720

32GB (minimum)- 16GB

3GB ram- 2GB ram

τυπικα bezels- bezels κατευθειαν απο το 2012

updates- delete απο το database

4000 mah - 2600 mah

Γενικά το L1 έχει specs κατώτερα από κινέζικα κινητά των 80 ευρώ. Θα μπορούσε όμως να χρησιμοποιηθεί σαν ανέκδοτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vargas είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα . Τι παίζει Μ αυτό το update   στο rn 4 global snap .θα το πάρουμε σταδιακά όλοι ;

Τι εννοείς?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Note 4 - L1

dual sim- single sim

octacore SD 2Ghz- fourcore ΜΤΚ 1,4Ghz (wtf????)

αναλυση 1080- 720

32GB (minimum)- 16GB

3GB ram- 2GB ram

τυπικα bezels- bezels κατευθειαν απο το 2012

updates- delete απο το database

4000 mah - 2600 mah

Γενικά το L1 έχει specs κατώτερα από κινέζικα κινητά των 80 ευρώ. Θα μπορούσε όμως να χρησιμοποιηθεί σαν ανέκδοτο.

Ανεκδοτο;Το εχεις δοκιμάσει φιλαρακο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Τι εννοείς?

Έχει βγει νέο update για το rn4 το οποίο είναι nightly. Aφορα το 625 global. Κάποιοι την έχουν πάρει ήδη οι υπόλοιποι αναμένουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...