Zerg13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα. Χρησιμοποιω το παραπανω ρουτερ και για modem και για router, και εχω κλειστο το wifi. Εχω συνδεσει πανω, με switch κτλ συνολικα 30 υπολογιστες περιππου. Χρειαζομαι εναν να λειτουργησει με wifi, μπορω και με powerline σαν εναλλακτικη. Να ανοιξω το wifi ή θα μου επιβραδυνει το modem/router;
darkman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχει κανενα θεμα μπορεις να το ανοίξεις κανονικά εννοείται οτι θα βαλεις wifi key να μην μπενει κανας αλλος μεσα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από darkman
vAg0s97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να το κάνεις και με WiFi από το router , απλά έχει παρατηρηθεί σε μεγάλο αριθμό router αυτής της μάρκας πρόβλημα με το WiFi. Στις 3-6 μέρες συνεχόμενης χρήσης (επειδή είναι voip και δεν τα κλείνουν συνήθως για αυτόν τον λόγο) ξαφνικά η ταχύτητα μέσω του WiFi πέφτει παταγωδώς και η μόνη λύση είναι το restart. Δοκίμασε να δεις άμα σου κάνει νερά , και κρίνεις ανάλογα εσύ άμα θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι. Επίσης άμα καταλαβαίνω από αυτά αναφέρεις , για να μιλάμε για 30 υπολογιστές θα μιλάμε για εταιρικό περιβάλλον , άμα σκοπεύεις να διαχειριστείς τις συσκευές που μπαίνουν/βγαίνουν μέσω του switch γενικά στο δίκτυο σου και δεν σκοπεύεις απλά το "plug and play" , είναι κακιά πρακτική να μπαίνει κάποιος απευθείας από το WiFi της συσκευής του provider, εκτός εάν μιλάμε για ολίγους γνωστούς χρήστες και πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες ρυθμίσεις τότε είσαι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα