Sheogorath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Αkasa προσωπικά δεν θα έπαιρνα. Ότι έχω πάρει είτε δεν δουλεύει, είτε διαλύθηκε στα χέρια μου.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 υπόψιν το κουτί μπροστά μπορεί να δεχτεί και 140αρη και 200αρη ανεμιστήρα (για το 200αρη σίγουρα το αποκλείουμε θα βρίσκει στο ψυγειο, για το 140αρη δεν ξέρω δυστυχώς.)
life is music Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος οι συγκεκριμένοι δεν είναι ελαφρώς θορυβώδεις; ερώτηση γενική, τα 120αρια fan guards μπαίνουν σε όλους τους 120αρηδες ανεμιστήρες; 99,99% ξέρω την απάντηση απλά να το επιβεβαιώσω. Έχω μόνο για 140αρη οπότε φαντάζομαι δεν κάνει. έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου θέματος τον προηγούμενο μήνα για να δω πως θα έμπαινε η υδρόψυξη. Τόσα χρόνια σε full tower κλπ δεν με απασχολούσαν τα καλώδια, τώρα καταλαβαίνω την αξια των semi/full modular τροφοδοτικών όμως. Πιθανότερη κόβω την αλλαγή κουτιού παρά τροφοδοτικού πάντως, σκυλί το XFX και σχετικά αθόρυβος ανεμιστήρας. Το σύστημα το βρήκα έτοιμο απο μτχ(cpu-mobo-ram,ssd,case,H100i(όχι την V2 που έχει τώρα πάνω), και δεν το εχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση, απλά είναι "πόνος στα οπίσθια" η οποιαδήποτε "μόντα" για να μπει κάτι. ΤΟ κουτί είχε σχεδιαστεί με γνώμονα την Η100i με το 25mm ψυγείο και αν μητρική με vrm σε pcb όπως κάνει η asus, τον ήπιες για το τι μπορείς να βάλεις. Άλλοι έχουν βάλει και πιο χοντρά ψυγεία στο θέμα του overclock.net Να σκεφτείς ότι για να μπει η Η100i V2 όπως φαίνεται στις παραπάνω φωτό και να χωρέσει κιόλας ο ανεμιστήρας μπροστά απο τα vrm έχω αφαιρέσει τη μεσαία ράγα απο τη δεξιά μεριά του κουτιού εκεί που κανονικά θα βιδώναμε το κάτω μέρος του ψυγείου με το κουτί Συνοψίζοντας, με την αγορά των ανεμιστήρων έχουμε καμιά αλλη πρόταση ιδιαίτερα για 80άρηδες; έχω διαβάσει ότι γενικότερα και ροή αέρα δεν έχουν και θόρυβο κάνουν. Να βάλω παραγγελία απο eshop σήμερα - αύριο να τα έχω γιατί έχω βαρεθεί να γδύνω το κουτί κάθε φορά που θέλω να παίξω κανένα παιχνίδι. Αν στην πορεία πας σε άλλο κουτί δες το phanteks evolv itx τρομερό κ μ καλό cable management!
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, life is music είπε Αν στην πορεία πας σε άλλο κουτί δες το phanteks evolv itx τρομερό κ μ καλό cable management! ενδιαφέρουσα πρόταση και θα με ενδιέφερε αν αποφασίσω να μείνω σε mini itx ξανά. Η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα κάποιο expansion slot σε περίπτωση που το χρειαστώ αν και μέχρι στιγμής δεν το έχω χρειαστεί ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα