kjtzemis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Εχω στην διαθεση μου εδω και αρκετα χρονια εναν ενισχυτη της sony μαζι με 2 κολωνες (ηχεια), τα εχω στο σαλονι και ανοιγουν μια φορα στο τοσο...σκεφτηκα να τα παω δωματι και να συνδεσω πανω pc/ps4/tv (αν γινετε)...να μην εχω αλλα ηχεια δλδ...πχ να θελω να δω ταινια στο pc να παιζει απο τον ενισχυτη κλπ...το προβλημα μου ειναι ενα γιαυτο και μπηκα να ρωτησω...αξιζει να κανω κατι τετοιο?προσφατα ενας γνωστος μου μου ειπε να μην το κανω καθως ο λογαριασμος του ρευματος θα υπερφουσκωσει λογο του ενισχυτη...ισχυει κατι τετοιο?καταναλωνουν τοσο πολυ ρευμα? Ο ενισχυτης που εχω ειναι στις παρακατω φωτο (στις φωτο δεν ειναι ο δικος μου, βασικα οπτικα και γενικοτερα οι συνδεσεις τους ειναι ακριβως οι ιδιες, απλα δεν γνωριζω αν ειναι το ιδιο μοντελο και ουτε ξερω πως θα μαθω το μοντελο μιας και μιλαμε και πολλα χρονια πισω).
xrhstosiak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 περνεις εναν μετρητη watt και μαθαινεις την ακριβη αληθεια για την καθε σου συσκευη https://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html παντως αν εχεις κανα gaming τουμπανο pc πιο πολλα θα καιει απο τον ενισχυτη σου
heavyrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Ο φιλος σου δε ξερει τι του γινεται να του πεις. Αν κατι θα καει ρευμα πολυ θα ειναι το pc αν ειναι κανα τουμπανο οπως ειπε ο απο πανω. Το μοντελο του ενισζυτη φαινεται πανω του...και στη προσοψη και στο πισω μερος. Εννοειται δεν θα εχει καμια σχεση ο ηχος που ακουγες απο τα ηχεια υπολογιστη αν βαλεις αυτα. 1
rfc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Αυτο που σκεφτεσαι να κανεις και σε αποθαρυνει ο τσιγγουνης ο φιλος σου............. ολοι εδω μεσα το εχουμε κανει και συνεχιζουμε και πληρωνουμε κανονικα ρευμα 20 ευρω το χρονο παραπανω. 1
Runner25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 χρονια εχω ενισχυτη και 5 ηχεια και τα αναβω ολη μερα σε μεσαιες προς υψηλες εντασεις καθολου παραπανω ρευμα δεν πληρωνω, χαζομαρες σε λεει ο φιλος σου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα