Προς το περιεχόμενο

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???

theagenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από το ότι θα πρέπει και τα δισκάκια να υποστηρίζουν την ταχύτητα που θες (αν και δεν πιάνεις το μέγιστο ε;Π.Χ τα Silver Circle λένε ότι είναι για 52Χ αλλά δεν έχω γράψει πάνω από 36Χ σε αυτά),

υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Για παράδειγμα, βάλε DMA και το σκληρό δίσκο και το Plextor σου. Επίσης, καλό θα ήταν να είναι και τα 2 Master.

Δημοσ.
Πέρα από το ότι θα πρέπει και τα δισκάκια να υποστηρίζουν την ταχύτητα που θες (αν και δεν πιάνεις το μέγιστο ε;Π.Χ τα Silver Circle λένε ότι είναι για 52Χ αλλά δεν έχω γράψει πάνω από 36Χ σε αυτά)' date='

υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Για παράδειγμα, βάλε DMA και το σκληρό δίσκο και το Plextor σου. Επίσης, καλό θα ήταν να είναι και τα 2 Master.[/quote'] ΟΤΑΝ ΛΕΣ DMA ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? MASTER ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΑ CD ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΗΤΑΝ X48 ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DETERMINE MAXIMUM SPEED ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΠΟ 26.9 ΜΕΧΡΙ 27.6 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ Χ24

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο media tdk/verbatim καταρχήν και μετά πάμε κ στα υπόλοιπα.

1 HD & 1 cd recorder έχεις μόνο πάνω στο pc;

sc

Δημοσ.

Βρες ένα cd που να γράφει π.χ. 48x Certified και δοκίμασε. Όσα έχω βρει εγώ γράφονται στην ταχύτητα που λένε.

Πες μας τα αποτελέσματα να δούμε αν φταειί το plextor αν και δεν το πιστεύω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...