Νικολας0000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα σας! χριαζομαι την βοηθεια σας! Πρην 10 λεπτα πειρα ενα κοντρολ για το Ps3! Εχω και αλλο ενα αλλα δεν δουλευει καλα.... το κοντρολ το καινουργειο ενω εχει μπαταρια δεν δουλευει στο Ps3! Εχω δοκιμασει τα παντα! Εβαλα το καλοδιο USB στο Ps3 μου και ουτε παλι δουλευε ενω το παλιο ειναι μια χαρα! το παλιο κοντρολ ειναι DUALSHOCK 3 ενω το αλλο δεν ειναι! Αν φτεει αυτο υπαρχει τροπος να το φτιαξω παρακαλω!
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μήπως πήρες έκδοση για pc; Αν δεν δουλεύει όμως πήγαινε το πίσω.
Νικολας0000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Σε αλλη κονσολα Ps3 δουλευει μια χαρα! Στην δικι μου κονσολα οχι!
Mr_Terror Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνησιο κοντρολ αγορασες? Αν ναι στην πισω μερια εχει μια μικρη τρυπιτσα.Κανει reset το κοντρολ αν θυμαμαι.Βαλε μια οδοντογλυφιδα στην τρυπιτσα και πατα το. Συγνωμη τωρα ειδα οτι δεν ειναι το γνησιο κοντρολ.Θυμαμαι καποιο firmware που ειχε βγαλει η σονυ μετα δεν επαιζαν τα χειριστηρια που δεν ηταν αυθεντικα.Πιο firmware εχει το πσ3 σου και πιο firm το ps3 που παιζει το χειριστηριο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Mr_Terror
Νικολας0000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Τι εννοις; Εχω 2 κονσολες η ( μπαναρισμενη ) μια δουλευε και τα 2 χειριστηρια. Ενω αυτη η καινουργεια που εχω παιζει μονο το αυθεντικο! ( ειναι το Fat ps3 ) Και αυτο με την τρυπα ( Resset ) το εκανα αλλα τιποτα.... Μονο τα φοτακια που αναβουν εκλεισαν και οταν πατεισα το κουμπι button τιποτα το ιδιο ηταν!
Kapoios Akuros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Γράψε πιο αναλυτικά δεν έχω καταλάβει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα