tsioulak Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εγω παντως (που εχω cyta) δεν ειμαι πλεον ευχαριστεμενος, οκ ειμαι σε χαλια κομματι του δικτυου αλλα και παλι, πριν απο 2 χρονια που εκανα ανανεωση στην cyta (ημουν ηδη 2 χρονια εκει). Για να πω την αληθεια απο το 2008 που ειμαι σε εναλλακτικους η ποιοτητα του internet ολο και πεφτει, οταν εβαλα cyta πριν απο 4 χρονια ανεβηκε λιγο αλλα πριν απο 2 χρονια που εκανα αναβαθμιση ξανα αρχισε να πεφτει. Το τηλεφωνο βεβαια ηταν στα ιδια, μονο οταν πηγα στην cyta πριν απο 4 χρονια ειχα πτωση ποιοτητας λογω VoIP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagas_lr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/1/2018 στις 4:30 ΜΜ, basilis_k6 είπε αν τα λεφτα τα έδινε η μαμα cyta ναι. Δεν έχει χρέη δλδ η cyta hellas? οχι. οντας 100% κρατικη εταιρεια, οποιοδηποτε χρεος ειτε μεταφεροταν στο συνολο του δημοσιονομικου χρεους της Κυπρου, ειτε το καλυπτε απευθειας η cyta Κυπρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 παιδιά καλησπέρα, διάβασα ότι από 1 Δεκέμβρη αλλάζει το προγραμα της cyta μιας που τώρα ανήκει στην vodafone, εμείς που έχουμε συμβόλαιο ένα χρόνο τι θα γίνει; επίσης βλέπω ότι δεν θα υπάρχει η ταχύτητα στα 8 που είχα άλλα 24 θα είναι το χαμηλότερο, και με το ρουτερ τι θα γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jangos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αγαπητέ συνδρομητή, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την 1η Απριλίου 2019 η Cyta Ελλάδος απορροφάται από τη Vodafone. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα καλύτερη επικοινωνία με υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, συνδυάζοντας υψηλές ταχύτητες Σταθερής και 4G/4G+ Κινητής, πλούσιο περιεχόμενο Τηλεόρασης για τους Οικιακούς πελάτες, νέες συναρπαστικές υπηρεσίες τεχνολογίας και μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Επιπλέον, οι Εταιρικοί πελάτες επωφελούνται από προηγμένες υπηρεσίες Cloud και Internet of Things (IoT) που οδηγούν την επιχείρηση τους στον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, από τον επόμενο μήνα ο λογαριασμός σας θα εκδίδεται από τη Vodafone. Θα παρατηρήσετε το εμπορικό σήμα της Vodafone, κάποιες εικαστικές αλλαγές και μεταβολή στις εμπορικές ονομασίες των προϊόντων σας, π.χ. οι δωρεάν χρόνοι ομιλίας Cyta προς Cyta θα μετονομαστούν σε Vodafone προς Vodafone. Οι μεταβολές αυτές θα γίνουν χωρίς να φέρουν αλλαγή στα χαρακτηριστικά και τις χρεώσεις της υπηρεσίας Σταθερής τηλεφωνίας που απολαμβάνετε. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας στα καταστήματα της Vodafone και στα σημεία εξυπηρέτησης που αναγράφονται στην ενότητα «Τρόποι εξόφλησης λογαριασμού» της 2ης σελίδας του λογαριασμού σας. Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον λογαριασμό σας: Παράλληλα με την αποστολή του έντυπου ή ηλεκτρονικού λογαριασμού σας, θα μπορείτε να ενημερώνεστε και online μέσα από την ιστοσελίδα vodafone.gr στην ενότητα εξυπηρέτησης πελατών Cyta Ελλάδος. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα vodafone.gr στην ενότητα εξυπηρέτησης πρώην πελατών Cyta Ελλάδος. Επιπλέον, το Τμήμα Εξυπηρέτησης (13877) και Τεχνικής Υποστήριξης (13811) Οικιακών πελατών καθώς και το Τμήμα Εξυπηρέτησης & Τεχνικής Υποστήριξης (13878) Εταιρικών πελατών παραμένουν στη διάθεσή σας. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να εξυπηρετείστε σε κατάστημα Vodafone της περιοχής σας. Την αναλυτική λίστα των καταστημάτων μπορείτε να τη βρείτε στο vodafone.gr. Ένας συναρπαστικός κόσμος προϊόντων και υπηρεσιών σας περιμένει! https://www.cyta.gr/ https://www.vodafone.gr/ Vodafone Cyta | Όλη η ιστορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Αστα κηδεια και ειχε τοσο καλο support η Cyta. Τωρα στην ουρα της vodafone να κανουμε τον σταυρο μας και να περιμενουμε...😔 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 το θεμα ειναι οτι καποιος που κανει φορητοτητα σε αλλη εταιρεια ,τον κανει ακομα αντιπροσφορα η cyta,το ακουσα απο γνωστο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα