orck Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Από πλευράς απαξίωσης της επιχείρησης. Θα ειμαι ψεκασμενος και συνομιολογος εαν σου πω οτι αυτο ειναι το μοντελο πωλησης ολων των κρατικων επιχειρησεων; Πρωτα τις χρυσοπληρωνουμε (για να παιξει μιζα) μετα την απαξιουμε για να πουληθει φτηνα (δωρακι στον αγοραστη που ανταποδιδεται με μιζα). Σου ακουγονται πολυ ξενα ολα αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, orck said: Θα ειμαι ψεκασμενος και συνομιολογος εαν σου πω οτι αυτο ειναι το μοντελο πωλησης ολων των κρατικων επιχειρησεων; Πρωτα τις χρυσοπληρωνουμε (για να παιξει μιζα) μετα την απαξιουμε για να πουληθει φτηνα (δωρακι στον αγοραστη που ανταποδιδεται με μιζα). Σου ακουγονται πολυ ξενα ολα αυτα; Εσύ θεωρείς ότι γίνονται με αυτό το σκοπό, εγώ θεωρώ ότι γίνονται επειδή τις απαξιώνουμε οι ίδιοι για λόγους "κοινωνικής πολιτικής"/κομματικής πελατείας και τώρα που κόπηκαν δανεικά και κρατικές ενισχύσεις (για λόγους ανταγωνισμού) η κακοδιαχείριση ετών τις βάλτωσε... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Πάντως έκλεισε η μια, χρέη η άλλη, κλείνει η άλλη, κατάσχεση στην άλλη, εξαγορά η άλλη. μα καλά φτιάχνουν επιχειρήσεις και μπαίνουν μέσα εν τέλη; Επιχειρηματικότητα δεν έκαναν μάθημα; Μάνατζμεντ; Τι πραγματα είναι αυτά; Το πως να γινεις billionaire millionaire πτωχευοντας εταιριες δεν διδιασκετε --------------------- Για τον οτε το προβλημα δεν ειναι οτι πουλησε ποσουο του αλλα οτι ξεπουλησε οτι θυγατρικη ειχε στα βαλκανια....πιστευω οτι εκει παιχτηκε καλυτερες μιζες εξαγορες κατω απο τραπεζι Τελος να υπενθυμισω τον οπαπ και λαχεια που πουληθηκαν ενω ειχαν παντα κερδη Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Έχεις δίκαιο θυμάμαι και τον ΟΠΑΠ που τους έκαναν υποχείρια και άρχισαν τις απεργίες για μέρες γιατί θα φορολογούνταν οι προπατζιδες με τρελούς φόρους. Όποτε το έκλεισαν για 4-5 μέρες σε όλη την Ελλάδα, έπεσε η μετοχή η αξία της εταιρίας, σκάει και ο αγοραστής που ήταν σε συνομιλίες μήνες πριν βγάζει την εφημερίδα του και λέει τόσο η μετοχή σου τόσα δίνω. εκανε μπαμ από τότε. Κάπου 2013-2014 ειχε γίνει αν θυμάμαι καλά; ωραια κόλπα αυτά γιαεγαλους παίχτες και μεις κοιτάμε το δέντρο αν ήταν καλός ο ΟΤΕ η ΟΝ τελεκομς και η forthnet. Αφού όλοι παιχνίδια παίζουν και ο σωστός παίκτης νικάει στο τέλος..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmiJIm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως έχω νετ απο εποχή compulink,,,έχω υπάρξει πελάτης ολων.Μονο η cyta τίμησε το 19,90ε το μήνα και ίδια τιμή με νεο συμβολαιο.Είμαι πελάτης τους γιατί ήσαν οι μικρότεροι και θα πλήρωμα και μεγαλύτερο πάγιο για να υπαρχουν σαν επιλογή.Ο Ποτε τους έκανε κόλπα με την αναβάθμιση στις καμπίνες και απο 8mbps πέσανε πολλοί στα 6mbps και τελικά πήγαμε όλοι για vdsl με bras και το χώμα επιστρέφει στον ποτε.Αθέμιτος ανταγωνισμός και κλείνουν για να σωθούν.Δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, darkman είπε Φιλε μου αν ειναι ετσι, τοτε δεν εχεις ιντερνετ νομιζεις οτι εχεις και δεν ξερω και κατα ποσο ειναι θεμα της vodafone για ποια περιοχή μιλαμε για αυτα τα νουμερα ???? Επαρχία Αιτωλοακαρνανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, moure είπε Ότι χειρότερο! Χρονια ευχαριστημένος πελάτης της Hol και από τη στιγμή που μετονομάστηκε σε vodafone οι υπηρεσίες έχουν πάρει την κάτω βόλτα,δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι τι θα γίνει μόλις προστεθούν και οι συνδρομητές της cyta. Από τον Μάιο με βλέπω για ΟΤΕ. 7 ώρες πριν, AliasAndrew είπε υπαρχει και η forthnet (nova) Λογική δεν υπαρχει σιγουρα ! η ταμπέλα αλλαξε...οχι ο χαλκός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athenaum Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Θαυμάσιο δώρο της Cyta Κύπρου στην συνεταίρο της, στην κινητή Vodafone. Κούρεμα χρέους 220 εκατομμύριων (εσωτερικός δανεισμός από τη μαμά εταιρεία) Παραδίδει στην Αγγλίδα μαμά : 1.Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικής ίνας στην Ελλάδα μετά από αυτό του ΟΤΕ αξίας πάνω από 150 εκατομμύρια 2.Πελατολογιο 300.000 συνδρομητών με έμφαση στο κομμάτι των επαγγελματικών συνδέσεων αξίας πάνω από 100 εκατομμύρια κόστος κτήσης 3.Την πλέον άρτια οργανωμένη υπηρεσία σταθερης στην Ελλάδα ( μετά τον ΟΤΕ )με ιδιόκτητο προσωπικό τεχνικής εξυπηρέτησης -τεχνικούς πεδίου 4.Την τεχνογνωσία της Cyta σταθερης με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια σε Ελληνοκυπριακά δεδομένα 5.Το μοναδικό δίκτυο στη χώρα φτιαγμένο εξ αρχής αποκλειστικά πάνω σε VoIP και οπτική ίνα 6. Το πλέον οργανωμένο Service εταιρικών πελατών στην Ελλάδα ,με τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης πελατών Τώρα η Vodafone: Α) Μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στην Cosmote ,αφού πλέον διαθέτει αθροιστικά ποιοτικότερες υπηρεσίες σταθερής -κινητής- και τηλεόρασης, κτυπώντας δυνατά την εταιρική πελατεία .Ήδη το έχει ξεκινήσει με μεγάλη έμφαση. Β) Να βάλει στη γωνία την Wind , Γ) Να τερματίσει την Forthnet-nova, Δ)Να εισχωρήσει ευκολότερα στην ιδιωτικοποίηση της cyta Κύπρου Ε) Να αποκτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση στα διεθνή δίκτυα κορμού στη μεσόγειο που λυμαίνεται η Deutsche Telekom Group .Ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα μετά την αποχώρηση των Άγγλων από την EU Το ερώτημα είναι ποιοι είναι αυτοί που έστησαν την εταιρεία αυτή, με χρήματα του Κυπριακού δημοσίου για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του νέου ιδιοκτήτη της ? Μοιάζει με την υπόθεση της Τellas που η ΔΕΗ έστησε -πλήρωσε -εκκαθάρισε, με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου ,για να αποκτήσει έτοιμο δίκτυο σταθερής ,οργανωμένο και καθαρό, χωρίς χρέη, η Wind. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Rip cyta Όσοι είστε συνδρομητές θα δείτε λογαριασμούς χωρίς λόγο να ανεβαίνουν κτλπ Τα γνωστά κολπακια της κουτοπονηρης vodafone που ανεβάζει λογαριασμούς έτσι χωρίς λόγο και αιτια, κ όταν θέλεις να το κόψεις σου βγάζουν την πίστη και συνεχίζουν να χρεώνουν πάγια κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gizmox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, aris1986 είπε Πάντως έκλεισε η μια, χρέη η άλλη, κλείνει η άλλη, κατάσχεση στην άλλη, εξαγορά η άλλη. μα καλά φτιάχνουν επιχειρήσεις και μπαίνουν μέσα εν τέλη; Επιχειρηματικότητα δεν έκαναν μάθημα; Μάνατζμεντ; Τι πραγματα είναι αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλή εταιρεία η Cyta. Άριστες υπηρεσίες και λογικές τιμές (γιαυτό μπηκε μέσα) την χρησιμοποιώ σε σπίτι και γραφείο αρκετά χρόνια και πάντα πάει σφαίρα! Είναι η μόνη εταιρεία, από όσες έχω χρησιμοποιήσει που έκανε τον router να δείξει 21,5Mbps σε 24ρα γραμμή! Ελπίζω η VODAFON να παρέχει εξίσου καλές υπηρεσίες μετά την εξαγορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 45 minutes ago, stelios18120 said: Rip cyta Όσοι είστε συνδρομητές θα δείτε λογαριασμούς χωρίς λόγο να ανεβαίνουν κτλπ Τα γνωστά κολπακια της κουτοπονηρης vodafone που ανεβάζει λογαριασμούς έτσι χωρίς λόγο και αιτια, κ όταν θέλεις να το κόψεις σου βγάζουν την πίστη και συνεχίζουν να χρεώνουν πάγια κτλπ. Από το Δεκέμβριο και μετά απαγορεύεται η αλλαγή παγίου (ή χαρακτηριστικών συμβολαίου) σε συνδρομητές με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου (δλδ που τρέχει ακόμα η 2ετία)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά , θα δεις τι έχει να γίνει . Της WIND το καγκελο Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Damachi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ThReSh είπε Από το Δεκέμβριο και μετά απαγορεύεται η αλλαγή παγίου (ή χαρακτηριστικών συμβολαίου) σε συνδρομητές με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου (δλδ που τρέχει ακόμα η 2ετία)... Εμένα στo 18μηνο που ανανέωσα 12/12/2016 στο κινητό στα 34.6€ στον ΟΤΕ μου έχουν κάνει ήδη τρεις αλλαγές προς τα επάνω. Αρχικά από 34.6 σε 36.8€ Μετά από 36.8€ σε 38.7€ Και τώρα μου είπαν για 40€ από 1/1/2018.... Ζήτησα να φύγω και μου λένε πως μου δίνουν το δικαίωμα χωρίς να πληρώσω τέλος αποσύνδεσης, αλλά θα πρέπει να πληρώσω πέναλτι για την πρόωρη αποχώρηση .... Πλέον μόνο κάρτα για να μην το πετάξω κιόλας ... Και για να καταλάβετε τι είναι οι ιδιωτικές εταιρίες, τον Ιούνιο του 2016 σε κατάστημα cosmote είχα κάνει μια επέκταση του παλαιού συμβολαίου για 2gb internet με +10€. Με την ανανέωση ζήτησα να διακοπεί η υπηρεσία αυτή. Αντί να την ακυρώσουν μου είπαν πως αυτό είναι παράλληλο συμβόλαιο ενώ δεν ήταν συμβόλαιο αλλά πρόσθεση στο υπάρχον και πως πλέον πάει στα 20€ ... Ζήτησαν 70€ για να διακοπεί ή να παραμείνω κάνοντας μου έκπτωση στα 11€. Ρώτησα ποτέ λήγει και αν επιβαρύνομαι μετά το πέρας και μου είπαν πως αν δεν το διακόψω μέχρι την λήξη δεν έχω κάποια χρέωση. Το διακόπτω τον Αύγουστο του 2017 και μου έρχονται τέλη αποσύνδεσης 35€ .... Στους δύο πρώτους λογαριασμούς του νέου συμβολαίου δεν είχαν περάσει τις εκπτώσεις.... Ερχόταν λογαριασμός 130€ τον μηνα ... Ζήτησα διακοπή ή επιστροφή χρημάτων και μετά από 6 μήνες μου επέστρεψαν 22€ ..... Τρελά και κορδέλα επικρατεί πλέον σε κάθε πάροχο. Στην wind πριν χρόνια με χρέωσαν σε κινητό 650€ για ψευδείς χρεώσεις που ποτέ δεν έκανα. Τρέχει και μια εταιρία κλοπή διαδικτυακών παιχνιδιών που ο ΟΤΕ χωρίς να με ρωτήσει με έκανε μέλος και στο 6μηνο πλήρωσα 90€ . Μια game five. Με πολύ τρέξιμο πήρα τα χρήματα πίσω μετά από 8 μήνες .... Με προστασία καταναλωτή μέσα κ.λ.π. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Παντως η Cyta ηταν η μονη εταιρια που με πηρε τηλεφωνο πριν την παρω, να με ειδοποιησει οτι γινεται συντηρηση στο Καφαο και θα υπαρξουν διακοπες και χαμηλη ταχυτητα κατα την διαρκεια. Πριν με καλεσουν εβριζα γιατι θα επρεπε να μπλεξω με τηλεφωνητριες και ρομποτ. Τελικα με εβγαλαν απο την δυσκολη θεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα